Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
Acheron
üzenetére
Aliról rendelsz üveget (external screen glass) meg UVLoca TP-2500 ragasztót. A ragasztó szépen kitölti majd a réseket és mehet rá az üveg, aztán UV. Nem fog eltünni a sérülés, de legalább használható marad még egy darabig.üveg+ragasztó kb 3.000.-huf
Persze előtte tesztelni kell az érintésérzékenységet (ugye üvegre ragasztunk üveget és nem tempered glass-t)
Itthon megcsináltatni anyagi totálkár, inkább egy megvigyázott jó állapotú használtat kell kifogni, ha nem váltasz.
-
Acheron
őstag
válasz
lukaszokni
üzenetére
A bal felső sarokban a panelen is van egy kb 2 x 5 mm -es, íves sötét terület. Nem lóg bele semmibe, minimálisan zavaró, de azért sérülés. Az üveg látványosabban megrepedt, ki is tört belőle darab ugyanabban a sarokban.

Amenyire látom, ha "csak" az üveg cserés + akku, akkor olyan 40k + 20k körül lehet kalkulálni (Budapesti árak, külön kihívás lesz helyi szervizt találni.) Viszont ha panel is cserés, akkoer valóban 100k fölé kúszik az ár.
#14839ollie: Igen, a fentiek alapján valóban ennyi. Itt rögtön kezdődhet is a dilemma - mi legyen helyette. Megkedveltem a típust, és még ennyi év után is szinte minden igényt kielégít (fotó, üzemidő terén lehetne talán erősebb). Viszont ahogy elszaladtak a telefon árak (is), ugyanilyen időtálló modellt nehéz lesz ennyiből kihozni.
Mindenesetre körbenézek a piacon, mi a kínálat manapság, mi lehet jó vétel.
Köszönöm mindkettőtöknek
-
Acheron
őstag
Sziasztok,
Egy Note10 (nem plus) kijelző és akkumulátor csere mit kóstálhat manapság?
Idestova hatodik éve van meg a készülék (kb négy éve volt egy majd teljes felújítása még garanciában), eddig jól szolgált. Most viszont az egyik sarok sajnos megsérült, és csere esetén nyilván az akkumulátort is érdemes cserélni. Viszont kérdéses számomra, érdemes -e komolyabb összeget rászánni még erre a típusra, vagy inkább már váltsak - ezért próbálom felmérni az árviszonyokat. -
fone
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy értékesíteni a fórumon nem lehet, de én ajándékoznék. Van note 10-hez gyári ledes fehér flip tok, gyári ledes fekete hátlap, két db új fekete valódi bőr flip. Ha valaki Nagykanizsa közelében lakik vagy jár erre, szívesen odaadom neki.
Itt keress: uzenet.nekem@gmail.com -
bwoay
nagyúr
-
komzs
tag
Samsung Note 10 telefonomra legfrissebb androidot és OneUI-t szeretném feltelepíteni. Tudtok adni valami linket, leírást, hogyan tudom megoldani?
-
Ferike81
senior tag
válasz
handrash
üzenetére
Én is meg vagyok elégedve vele. Van egy 24U de nincs kedvem még átköltözni. 5 mail fiókot szinkronizál, kb 60 lap van megnyitva a böngészőben, és a zárolt mappában egy komplett céges profilt is visz. Nem érzem lassúbbnak mint a 24U. Több mint 5 éve teszi a dolgát. Na jó az akksi már gyenge, de bármikor tudom tölteni. Kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash
üzenetére
Sok szerencsét az az új telcsihez !
Nálam is ez volt az opció első körben , majd jött még egy S23 U .
S22 maradt másodnak a 23 az elsődleges .
Én nagyon bízom benne , hogy ezek is kihúznak annyi időt nálam , mint a 10+ . Azt öt évig használtam hibamentesen és még az eredti akkuval . . . -
handrash
őstag
Búcsúzom, S 22 ultrára váltás miatt.
-
F_Gergely
őstag
Szerintetek egy note10 plust 512GB mennyiért lehetne eladni most?
Én vettem anno előrendelésben a Samsungtól, karcmentes, kijelzőjén még a gyári védőfólia van rajta, új gyári akkuval.
Lehet érte valami értelmes összeget kapni, vagy inkább porosodjon a fiókban? -
Velocity
aktív tag
válasz
atos30
üzenetére
nekem is panaszkodik az akksira már vagy 1 éve (ami pluszban bosszantó, hogy nemrég esett át egy teljes felújításon a telefon márkaszervizben, de az akksit meg b@sztak kicserélni
) de annyira nem okoz problémát... 1 napot már rég nem tud lehozni intenzív használat mellett, de mivel mindig van töltő kéznél így no para. Akku kímélő cuccok szerintem is feleslegesek, én 5+ éve nyúzom elég keményen, minden éjjel 45w gyorstöltőn van és sokat van nyáron pl a kocsiablakban felcuppantva (volt már hogy leállt a töltés, mert túl forró volt a telefon). Szóval én a helyedben én nem stresszelnék ezen, ha úgy érzed, hogy már nagyon keveset bír az akku és már kényelmetlenséget okoz, ráérsz akkor cserélni -
atos30
aktív tag
válasz
atos30
üzenetére
Lett egy kis értékelhető infó Accubattery által. Szerinte 77%-os az aksi kapacitása, ha a névleges kapacitás van megadva. Tipikus kapacitás megadásakor meg 75%-os. Azt sajnos nem tudom mennyi volt az újkori maximális kapacitása, de nagy különbségek nem lehetnek.
Azért nem olyan rossz , ha figyelembe veszem a ciklusokat, az eltelt időt,meg hogy nem volt dédelgetve az aksi.
Egy jó sorozatból származó aksival 5-6 évig azért el lehet lenni(már ha addig nem törik össze a telefon
) -
atos30
aktív tag
válasz
atos30
üzenetére
Meglett a friss SOT eredménye.
kb 2 évvel ezelőtt 6 óra 30 perc volt 15%-os aksinál. Most nagyjából ugyan úgy használva 5 óra 40 perc lett 15%-os aksinál. Ez a két évvel ezelőtti akkuállapothoz képest kb -15% veszteség. Az eredeti új akku-hoz képest meg fogalmam sincs mennyivel gyengébb. Majd kipróbálom az AccuBattery-t is, szerinte milyen az aksi állapota.Mindenesetre ezután sem fogok használni semmilyen akkukímélőt, szerintem semmi értelme az ilyeneknek.(az hogy pár héttel kitolhatom az élettartamát az akkunak, így 5 év távlatában szerintem édesmindegy)
-
haten
tag
Nekem egyelőre csak a pálca miatt cseszeget. Minden töltéskor feldobja, hogy nem találja, vagy nem tudja tölteni, vagy ilyesmi, de attól még működik. Nem tudom kikapcsolni ezt az értesítést.
Amúgy meg a 23 Ultra már jó áron van, lehet nem éri meg az akksit cserélni. -
atos30
aktív tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Hmmm..... 1523-at ír ciklusokra.
Akkor gondolom 1500 a határ, amit beállítottak gyárilag , hogy ekkor még 80%-os az aksi, és itt már szól, hogy cseréld már ki az aksidat. Ha a résztöltéseket meg rátöltéseket is beleszámolom, akkor jól tippeltem a 2000-et, dehát ugye egy résztöltés az nem teljes ciklus.
Nézek majd egy SOT-ot is. Ha 80%-os az aksi, akkor is kellene egy 4-5 órát produkálnia nálam. -
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de annyira nem okoz problémát... 1 napot már rég nem tud lehozni intenzív használat mellett, de mivel mindig van töltő kéznél így no para. Akku kímélő cuccok szerintem is feleslegesek, én 5+ éve nyúzom elég keményen, minden éjjel 45w gyorstöltőn van és sokat van nyáron pl a kocsiablakban felcuppantva (volt már hogy leállt a töltés, mert túl forró volt a telefon). Szóval én a helyedben én nem stresszelnék ezen, ha úgy érzed, hogy már nagyon keveset bír az akku és már kényelmetlenséget okoz, ráérsz akkor cserélni