- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14532 üzenetére
Nekem valahogy az Android nagyobb szabadságot és jobb személyreszabhatóságot nyújt ami az IOS használatakor hiányzott.
Ami hiányzik az Almából az a face id valamint a Siri. Ez a kettő amit egyéni véleményem szerint nagyon jól eltaláltak.
Minden másban nekem jobban fekszik a droid és a Samsung -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14530 üzenetére
Én is éreztem és reméltem is ,hogy ez a probléma software eredetű lesz, bár azt én sem értem hogy ez hogyan lehet, hogy egyes példányok évekig képesek hiba nélkül futni addig mások betegeskednek, de hát nincs két egyforma darab. Sajnos ez a laggolás update után viszont nem egyedi , kis utánanézés, olvsás után kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos sehol nem találtam egyértelmű és egyszerű megoldást!
Most legalább is itt szegeden a hivatlos márkaszerdzsóban 10k+áfát mondtak rá, adatmentés nélkül nyilván
De úgy vagyok ezzel hogy ez még egy tartható összeg és ennyit még bőven megér Nekem!Örülök hogy más sem merne nekiállni itthon software-zni, nekem a windows újrahúzás és egy setup összarakásában kimerül a technikai tudásom
A csere telefonnal nincs gond max addig átállok a sötét oldalra és visszaköltözök az Almába
-
barca4ever
tag
Igen ahogy megjósoltátok meg ahhogy gjoco1 kolléganak is írtam, a szervízek véleménye ilyen téren megosztott.
Én nem merek ilyenbe belevágni ugyanis még soha nem csináltam, és félek hogy nagyobb kárt okozok mint hasznot
Neked is köszönöm mégegyszer a segítséget! Hálás vagyok Nektek! -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14519 üzenetére
Szia!
Beszéltem szervízzekkel, és igazából egyöntetűen a software hibát mondták mint okot. A szerivelés tekintetében már megoszlott a véleményük, az egyik helyen azt mondták hogy ujrahúzzák rajta az androidot máshol meg azt mondták hogy igazából majdnem hogy az maximum amit már eddig is megcsináltam a segítségetekkel. Mondták hogy várjak a következő biztonsági frissítésre Bug fix-re , illetve azt hogy a telefon a korából adódóan már nem annyira napra kész így várható a lassulás. Hát meglátom mit produkál majd és annak függvényében döntök majd!
Köszönöm a segítséget mégegyszer! -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14517 üzenetére
Az ígéretemhez híven jelentkezem!
Megtörtén a Factory reset , leformáztam a memória kártyát, de sajnos még még mindég laggolMaga a telefon gyorsabb lett de sajnos nem küszöbölte ki azokat a hibákat amiket szerettem volna. Ugyan úgy gondolkodik ha meg akarom nyitni az SMS-eket a widgetek-et még nem volt időm kipróbálni így sajnos marad a service
Mégegyszer köszönöm a segítségetek!
ui.: be fogok számolni mire jutottak a szervízben -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14510 üzenetére
Az én hibámból történt a nyolc bekapcsolás mert kihagytam a csatlakoztatást, és ahelyett hogy bejött volna a recorvery menü a kezdpképernyő jött be. Én még abban a tudatban voltam hogy ehhez elég a volume up és a bekapcs gombot egyszerre nyomni.
Hát akkor sanos nem marad más mint megpróbálni a factory reset-et
Abban kérhetek még tanácsot hogy adatmentésre milyen programot ajánlotok? Nem csak a méfiafájlok mentésére gondolok , hanem névjegyzékek, note jegyzetek ....stb
Ha mégis szervíz lesz akkor nyilván az összeg fogja meghatározni mi lesz a sorsa bár remékem erre nem kerül sor mert ahogy mondtad jó kis teló még , és én is szeretem !
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14503 üzenetére
Annyi változás történt, hogy sikerült elérnem a recorvery menüt a 8. bekapcsolás, kikapcsolás után de sajnos nem, hozott eredményt
Lehet ebből szervíz lesz
attól nem lesz baja a készüléknek gondolom hogy ennyiszer ki és bekapcsoltam?
CP111 köszönöm neked is a segítséget! -
barca4ever
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy eddig kiválóan működött a telefonom, gyors volt, gördülékeny volt akármit nyitottam meg. A frissítés után (23.08.22 bizt. update) eltelt kb 1 hét és arra lettem figyelmes hogy pár alkalmazásnál akadozik, lassan nyitja meg , illetve a widgetek közül pár felmondta a szolgálatot, valamint valamiért több memóriát használ! Ti találkoztatok már ilyen jellegű porblémával? Ha igen mi okozhatja? Illetve hogy lehet orvosolni?
előre is köszönök minden tippet és segítséget! -
barca4ever
tag
válasz
atos30 #14306 üzenetére
Először is köszönöm a gyors választ!
Jó idő eltelt már hogy alkohollal tisztítottam ki! Nem kellett volna kiszárdania ennyi idő alatt? Valamint hajszárítóval (hidegen ) is szárítgattam.
Nyomtam zenét full hangerőn , de nem hozott változást, valamint olyan mintha nem minden esetben, helyzetben, (pl álló helyzetben), hallanám a recsegést! Közép szintű hangerőn egyáltalán nem hallatszik. Elképzelhető hogy ha "befolyásról " van szó egyszer csak spontán szűnik, a szárítás ellenére is ?
Ami a levegőt illeti már fogyóban lévő palackal fújtam ki, ergó alig volt benne nyomás! Ez is tehetett benne kárt? Annyi videósnál telefonosnál láttam hogy levegővel fújták ki ezeket a helyeket! Ha ezt előbb tudom
Ha az történt amit Te is mondtál hogy kilyukadt a víztaszitó membrán az befolyásolja majd a készülék hosszútávú működését esetleg a vízállóságát?Utóbbi esetben javaslod a hangszóró cseréjét?
Mégegyszer köszönöm a segítséget és bocsánat a tömör újbóli kérdéseért !
-
barca4ever
tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni!
Mai napon mivel időm engedte nekiálltam alaposan kitakarítani a telefonomat! (note 10+)
Amit használtam:
-100% alkohol spray
-Sűrített levegő (palackos, nem kompresszorral)
- puha sörtéjű kefe.
Kipucoltam minden hangszórót, gombok mellett, csatlakozót, microphone-t
Természetesen mindezt kikapcsolt állapotban ahogyan kell.
takarítás végeztével telefon bekapcs és teszt. minden oké.
Kivéve hogy azóta az alsó hangszóró recsegnem egetrengető de azért jól hallható. A beszédhangszóró hibátlan pedig ugyan úgy takarítottam ki.
Szerintetek mi lehet a gond? Kinyírhattam a hangszóró membrámját?
Előre is köszönöm a segírő válaszokat! -
barca4ever
tag
Sziasztok!
Egy kis "segítséget" kérni!
Adott Nekem egy Note10 + készülékem, és a mai napon kitakarítottam amit időszakosan megismétlek, csatlakozók, stb tisztítása. A lényeg az hogy az Spent véletlenül gombal lefelé, azaz hátlap felé nézve helyeztem be. Rendesen minden eröltetés nélkül "bepattant" a helyére. Kérdésem az lenne hogy ez okozhat e bármi kárt a készülékben?
Ui.: azóta is tökéletesen működik, csak így még sosem jártam és szeretném magam megnyugtatni!Előre is Mindenkinek köszönöm a válszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest