Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14530 üzenetére
Én is éreztem és reméltem is ,hogy ez a probléma software eredetű lesz, bár azt én sem értem hogy ez hogyan lehet, hogy egyes példányok évekig képesek hiba nélkül futni addig mások betegeskednek, de hát nincs két egyforma darab. Sajnos ez a laggolás update után viszont nem egyedi , kis utánanézés, olvsás után kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos sehol nem találtam egyértelmű és egyszerű megoldást!
Most legalább is itt szegeden a hivatlos márkaszerdzsóban 10k+áfát mondtak rá, adatmentés nélkül nyilván
De úgy vagyok ezzel hogy ez még egy tartható összeg és ennyit még bőven megér Nekem!Örülök hogy más sem merne nekiállni itthon software-zni, nekem a windows újrahúzás és egy setup összarakásában kimerül a technikai tudásom
A csere telefonnal nincs gond max addig átállok a sötét oldalra és visszaköltözök az Almába
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest