- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14530 üzenetére
Én is éreztem és reméltem is ,hogy ez a probléma software eredetű lesz, bár azt én sem értem hogy ez hogyan lehet, hogy egyes példányok évekig képesek hiba nélkül futni addig mások betegeskednek, de hát nincs két egyforma darab. Sajnos ez a laggolás update után viszont nem egyedi , kis utánanézés, olvsás után kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos sehol nem találtam egyértelmű és egyszerű megoldást!
Most legalább is itt szegeden a hivatlos márkaszerdzsóban 10k+áfát mondtak rá, adatmentés nélkül nyilván
De úgy vagyok ezzel hogy ez még egy tartható összeg és ennyit még bőven megér Nekem!Örülök hogy más sem merne nekiállni itthon software-zni, nekem a windows újrahúzás és egy setup összarakásában kimerül a technikai tudásom
A csere telefonnal nincs gond max addig átállok a sötét oldalra és visszaköltözök az Almába
[ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest