-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Kikapcsolt állapotban sem tölt a telefon?
-
bekk
csendes tag
Próbáltam tok nélkül is...a diagnosztikát is futtattam,de a vez. nélküli töltésre nem reagál...
-
bekk
csendes tag
Valami ötlet esetleg?
-
bekk
csendes tag
Üdv mindenkinek! Az utóbbi időben nem használtam a vezeték nélküli töltőt, ma viszont akartam és nem működik! Újra indítottak kikapcsoló gombbal,majd billentyű kombinációval is,de semmi. Van másnak is ilyen tapasztalata? Szerintem a legutóbbi szoftverfrissítés okozta...
-
Diokhan
addikt
válasz
darkarthur #13887 üzenetére
Avatarod a Disturbed zenekartól van?
-
darkarthur
senior tag
Sziasztok!
Most tűnt csak fel, hogy pár frissítés óta mekkora okádék lett a kamera. Csak azért zavar, mert előtte azért elég jó képeket lőttem vele, és nagyon gyors volt az AF.
Van aki esetleg régebbi verzión van és még nem fosódott el neki, kéne nekem egy verziószám, amit vissza húznék rá. -
davidsone
addikt
Sziasztok!
Lenne valaki aki dexre allitasra ra tudna kötni 1 erintőkijelzőt a note10emre bontva van csak ra kell kötni egy mozdulat es onnantol megy külsö kijelzön, meghalalnam
Köszi, v kijelzö nelkül is van vmi megoldas? -
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13883 üzenetére
tudjuk mind , hogy az új akksik már korán sek tudnak annyit .
Igen? Ezt honnan "tudjuk". Oneplus 7T Pro-m most jött vissza a lengyel szervízközpontból akksicsere után, és újra 5 és fél óra kijelzőidőket produkál erős használat mellett. Ilyen utoljára újkorában volt. Szal én nem látom, hogy rosszabb lenne az új akksi, mint ami eredetileg volt benne.
-
gjoco1
addikt
Nos , két nap elteltével úgy néz ki viszonylag normalizálódott az akku fogyasztás kérdése .
Még nem kiabálom el .Köszönöm a tippet !
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok
Saját wifi jelszót hol tudom megnézni a telon? Köszi -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #13876 üzenetére
Igen , jól emlékeztem . Nem fülest nyomtam rá , mert nincs . Rádugtam gépre .
Meglátom csinált e valamit . Egy nap után lesz viszonyítási alapom . Ha marad a " súlyos " merülés , csere .
Van itt Nálunk Samu szerviz . Haver itt sufniban megcsinálná , de jobb a békesség .
Persze nem számolok azzal , hogy a gyárinál jobb lesz .
Valahol olvastam régebben , hogy más akkuval szerelik a telcsiket a gyárban , mint amit kiadnak szervízekbe . Arról meg ne is beszéljünk , hogy ami az Alin és társain kapható . -
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #13873 üzenetére
Igen , egy pár napja érezhetően Titanic - ozik . Gondoltam rá , hogy ha akku , akkor nem ennyire hirtelen jön elő . Jó , mondjuk lassan az is esélyes . Szeptemberben lesz 3 éves . Viszont nincs , nem is volt " nyúzva " .
, erre gondoltam Én is . Rengeteg telefonom volt , de S3 óta nem csináltam és nem is volt meg ennyi ideig azóta egy sem . . Picit félős Nálam a művelet .
De muszáj lesz .
Jut eszembe . . . Kell bedugni valamit ? Mintha ez rémlene korábbról . . . .
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
gjoco1 #13870 üzenetére
Vagy egy újraindítás ... nálam többször segített, amikor valamelyik alkalmazás bepörgött. GSam Battery -vel hamar lefülelhető és akkor akár az is segít ha azt az egyet kilövöd
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Elmúlt egy hétben drasztikusan merül a vas ( N10+ ) . . . Tétlenségben ( is ) . Nagyon karcsú net - kevés pofázás . Nagyon nem tetszik . . . .
Ránéztem mi éhes nagyon . Account 1,9 ) és a Cloud ( 1,7 )több mint dupláját ( 5x jobban ) , mint a Nova és a KWGT .
Ja és a Google Play - szolgáltatások . Nagyon nem szeretem . . . . Az előző frissítés óta gyakorlatilag . De most csúcsosodott nem régen .Másnál tapasztalat - észrevétel ?
-
Sziasztok!
csubííí
Note 10-re még nem érkezett meg, most próbaltam rá. Érdekes...
-
Kamerán többször reszeltek, rengeteget változott. Az android 12 jobban néz ki és jobban személyre szabható. Ha ezek nem érdekelnek akkor nem égető az upgrade. Kérdés, hogy a kártyás fizetési lehetőségek mennek e két éves security level-en. Ezt nem tudom, eszembe sem jutna nem frissíteni.
-
csubííí
senior tag
Jól le vagy maradva.
Én amint lehetett/lehet mindig frissítem, soha nem csináltam visszaállítást. Egyszer sem volt gond belőle. Így mindig friss a rendszer a biztonsági részt is beleértve.
Amíg jól működik addig biztos nem cseréljem le, egy kis forma és tudás különbség végett semmi értelmét nem látom. Azon is ugyanezt csinálnám mint ezen, akkor meg mért váltsak, ami ráadásul pár száz ezer többlettel járna. -
Pow
tag
Sziasztok!
Van egy nagyon kedvelt N10+ készülékem, még Android 10-es alapokkal.
Néha erős a kíváncsiság kap el, érdemes-e frissíteni.. semmi gondom vele, stabil ,imádni való ...esetleg az akkumulátor ..de lassan már 3 éves.
Naponta feljön, kellene cserélnem, az S22U nem egy igazi áttörés...
Kicsit elkanyarodtam. Érdemes a frissítéseket feltenni, ha nincs gondom vele. Visszaállítást semmiképp nem szeretnék csinálni utána.
Köszönöm az esetleges válaszokat, szép estét -
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13859 üzenetére
Semmi gond, értettem
-
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13857 üzenetére
Akkor már megint kilógok a sorból
-
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13855 üzenetére
Van sima Note 20, csak a probléma, hogy 161,6mm a Note 10 meg 151mm. Vagyis elhagyták azt a jó "szokást", hogy a sima változat marad kicsi. A sima Note 20 gyakorlatilag akkora, mint a Oneplus 7T Pro-m, csak a Oneplus fluidabb, reszponzívabb, és 90Hz-es kijelzővel bír. Szal nekem a Note 10-el végetért a szögletes Note széria. Ilyen szögletes forma még a Sony-nak van, de az még régi használt formában is eszetlen ára van.
-
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13853 üzenetére
Én vettem volna a 20-as sorozatból, ha lenne belőle olyan kis változat, mint a sima Note 10-es, de sajnos ilyen nincs (meg nagyjából más típus esetén se). Én képes voltam visszafelé váltani (gyorsabb prociról, 90Hz-es kijelzőről) a Note 10-re, pusztán csak a méret miatt (meg persze tetszik a szögletes kinézet is). Épp ma kaptam vissza a szervízből azt a telót amiről váltottam, mert gariba cseréltettem az akksit, mert már nem bírja a gyári értéket (igen, van olyan gyártó aki így is kicseréli gariban az akkumulátort, és fizeti a háztól házig szállítást
).
itt van a kezemben, frissítem épp a legújabb szoftverre, és azért fáj a szívem érte, mert nagyon jó telefon, de egyszerűen a mérete és súlya nagy, főleg zsebben hordva. Note 10-es ebben verhetetlen. -
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13848 üzenetére
Nálam ez másképp csengett le, én meg vagyok elégedve a 20u-val.
Kamera és kijelző mindenképp jobb, az üzemidőre meg nincs panaszom.
Az, hogy kinek mennyit ér meg a váltás, az egyén függő.Látom közben bővebben kifejtetted...
Végülis így nézve igazad van, de én ennyire professzionálisan nem mentem bele a fotózás rejtelmeibe.
De összességében én elégedett vagyok. -
válasz
Diokhan #13850 üzenetére
Picit nehezebb, az biztos. A kijelzője máshogy van kalibrálva, kontrasztosabb, még természetes színbeállításokkal is, nehezen szokom meg. A 120 Hz isten ajándéka, sosem váltanék vissza 60-ra. Nem akadozik, nem dadog, nem akad meg az animáció, vajsima.
Kamera az már más kérdés. Más, de nem igazán jobb. Az ultraszéles jobb egyértelműen, a széles (fő) kb egál, de semmiképp sem jobb. Nappal picit részletesebb képet készít, ami akár szoftveres különbségből is adódhat. 108 mpx-be fényképezni semmi értelme, ez is alapból 12-re méretez. Ugye van még az 5x tele, ami csak kiváló fényviszonyok között kapcsol be, amúgy a nagyításhoz a főkamerát használja, ha egy kicsit is borúsabb az idő. 2x vagy 3x tele nincs benne, ezért a portré fotó 2x módja is kamu digitális, elég béna. Ja és ami nekem a legjobban fáj, hogy a Note 10-el ellentétben ez nem tud Adobe Lightroom-ban HDR képet rögzíteni... FAIL. Front kamera sokkal jobb.
Az üzemidő kb egál. Hangszórókat sem nevezném jobbnak. Én a jótállás közeli lejárta miatt hirdetem a 10-est.
Nem láttam egyéb értelmes alternatívát úgy, hogy ne kelljen 100+ ezreket ráfizetni. Ha vásárolhattam volna még egy év garanciát a 10-re, megtartom. Néztem biztosításokat is, de mivel még egyet sem törtem össze, nem fogok havi 8-9 ezreket biztosításra költeni. -
Diokhan
addikt
válasz
Gratulálok! Majd azért írd meg légyszives, hogy milyen különbségeket tapasztalsz
-
csubííí
senior tag
válasz
Igazán nagy különbség nincs, ha csak nem az ára.
-
Srácok végül lecseréltem a jó Note10-et 20U-ra, de nem biztos, hogy megérte. Azért még itt maradok figyelni
-
Shyciii
veterán
Note 10+ -ra Európában elérhető a júniusi frissítés. 10-esre egyelőre csak Svájcban.
"Samsung June 2022 security patch brings a lot of bug fixes and patches for the issues that affect the performance and stability of Galaxy devices. The fixes include 5 Critical, 39 High, and 1 Moderate in addition to 1 already included and 2 not applicable on One UI."
-
bcl
senior tag
válasz
Gabbana #13845 üzenetére
Ha szinkronizálni szeretnél, ez jó lehet:
FoldersnycDe pl a "Saját fájlok" is elég okos, Onedrive, sftp, ftp, smb megy.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a legegyszerűbben NASra menteni a telefonról a képeket, egyebeket?Kies nem is kapcsolódik...
-
Shyciii
veterán
válasz
Probert75 #13839 üzenetére
Emag-on amit nem ők forgalmaznak, hanem külsősök, ott fordítórobotok írnak szöveget. Azért ilyen. Amit én néztem cikket, az egy angol cikk volt, ahol pár darab legjobb fóliát sorolták fel amikkel jól működik együtt a ultrahangos ujjlenyomatolvasóval és jó védelmet is adnak a behatásokkal szemben
-
Probert75
addikt
válasz
Shyciii #13837 üzenetére
Elolvastad ennek a fóliának a leírását? Nem valami bizalomgerjesztő!
"A védőfólia Neo Flex alkotják rugalmassá TPU, mert a görbület nem probléma neki. A telepítés és közhely, mert az a tény, hogy a bevonat össze nedves, nem kell aggódnia, a légbuborékok vagy egyenetlen szerelés kérdések . a fólia átlátszó, rögzíti és megjeleníti a szín nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét. A termék védi az értékes karcolások ellen, és rendelkezik a samoregeneracyjne. * film Spigen Neo Flex HD kompatibilis a legtöbb ház a piacon elérhető. Tulajdonságok: 100% eredeti -Teljes képernyő védelmére -Nagy szilárdságú -Idealnie párosított -Nem érzékenységére gyakorolt hatását az érintőképernyő, és nem zavarja a vételt a kép -Könnyű össze- és szétszerelhető -Zapakowany eredeti csomagolás Magában: 2 x Spigen film /> Neo flex 1 x Spey telepítési 1 x kártya telepítési 2 x címkék kiegészítő" -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13835 üzenetére
Ugye ? Marhára zavarnak a " pöttyök " . Ráadásul még most reggel is olyan , mint a CP-nél amikor még nem száradt ki alóla a zselé . Mocskosul szedi az ujjlenyomatot . Az esete még kergettem alóla a buborékokat , de nem sok sikerrel .
Gondolkodtam , hogy még teszek egy próbát ( három volt a csomagban ) , leszedjük és egy másikat felpattintunk . Hát az nem jön össze .Egészen jól sikerült a kici Kínainak aplikálni a kamera [lyukat] . Ez mindkettőn sikeres volt nekik .
Pioneer : Hát , ez szerintem a puha , amit Én kaptam .
Majd figyelem , ha lehet kapni Spingent ( " eredetit " ) , akkor megnézem azt is .
Lenyomat olvasót majd beolvastatom , ha lenyugszom .
Szerk : [Itt] van és olcsóbb is . Gondolom ugyan az . ( ? ) -
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13831 üzenetére
gjoco1
Ehh, ez így nem néz ki valami jól. Nagyon látszanak a hibák
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.
Pioneer
Erről SPIGEN NEO FLEX HD fóliáról olvastam tegnap. Kerestem olyan fóliákat, amik nem befolyásolják az ujjlenyomatolvasót, jó minőségűek és az ütéseket is bírják, és ezt a Spigen-t elsőnek hozta fel mindenki. Emag-on még árulják, úgyhogy gondolkozom, hogy veszek egyet tartalékba.
-
Pioneer
őstag
válasz
gjoco1 #13833 üzenetére
Ja értem. De ha még is leteszteled írd meg.
Alin olvasgattam a kommenteket erről termékről, volt aki azt írta, hogy puha fólia, más meg hogy kemény fóliát küldött neki az eladó...
Akkor most mi az igazság?Olyon mint a Spigen Neo Flex HD kijelzővédő puha fóliája, csak olcsósított kínai verzió?
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13825 üzenetére
Nos , fent van a fólia . . . . Egyenlőre szinte ugyan az a hatás , mit a CP .
Sajnos nem laboratóriumi körülmények között lett felpakolva és maradt alatta 4-5 - tűhegynyi [szépséghiba]. Mindegy , csak hogy végre nem a lehámlott sarkok néznek velem szembe .
Ja , pen - nel még nem is próbáltam .
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13821 üzenetére
Nálam a kijelző már a száradás után narancsbőrös lett sajnos , plusz a felső sarkai már rendesen elváltak . Ja , és a kamera körül is felvált . Szóval soha ennyi pénzt nem adok ilyenért . Most elmaradt a csere . Elmentem az unokáért a suliba , de mire odaértünk hazament a sufnis ismerősöm . Mard a jövőhétre a csere . ( bár rühelli felrakni ezeket a puha fóliákat
) Nem kifejezetten pormentes a boltja . Ráadásul nyitva az ajtó .
Meglátjuk . Van próbálkozási lehetőség . . . -
-
bobace
addikt
Nem terveztem, nem is gondoltam volna, hogy most és így, de az S22 Ultra jött és a verhetetlen áron felültem a vonatra.
Első benyomások: pontosan, amit vártam. Minimális különbségek, a Note 10+ továbbra is kiváló készülék, amiről nem feltétlenül éri meg váltani még most sem, mert nem ad annyival többet az új. Kicsit finomabb a felület, hangyányival jobb a kamera, de az Ultra is tud akadozni itt-ott.
Ha már megléptem, nem adom el az újat, hisz most újra jó vagyok legalább 2-3 évre (3 éves gari), az előzőt is bő két éve vettem, de még lett volna benne egy év simán, hiába 2019-es a konstrukció.
Úgyhogy maradok a Note vonalon továbbra is. Note 2-> Note Edge -> Note 8 -> Note 10+ -> S22 Ultra -
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13819 üzenetére
Nekem 8e volt, de a srác aki felrakta is béna volt, mert először rosszat rakott fel, másodjára meg az elején picit lelógott, így 1-2 nap alatt begyűjtötte a koszt, és nyomta felfele a fóliát. Amúgy meg olyan mintha egy puha zselét nyomkodtam volna, úgyhogy 1-2 nap alatt már tiszta mélyedések voltak benne, mintha körömmel nyomtam volna. Természetesen az önjavítóképesség nem működött...
Neked azért volt éle az íveknél az üvegfóliánál, mert az csak 2.5D-s volt. Az 5D-sseknél ez le van erősen kerekítve, így nincs ez az érzet. Már ha a specifikáció nem hazudik...Amit rendeltél az pont az a hidrogél, amit nem tudok, hogy milyen lehet. Majd most te leteszteled
Nekem muszáj valami rendes törésvédelem, mert tok nélkül használom a telóimat. Csúszás ellen a hátlapra Dbrand vagy Slickwraps matricát szoktam rakni. Úton van a Note 10-re is, csak még nem érkezett meg, úgyhogy nagyon figyelek mikor a kezemben van és éppen úton vagyok valahol, vagy állva vagyok. -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13818 üzenetére
A Media Markt zselés-fóliás Clearplex et Én is felrakattam ( 12e. / db
) jó két éve kijelzőre és a hátlapra .
Mindkettő kb. fél évig volt normálisan rajta . Sarkainál cafatokban . Vettem a hátra Pitaka tokot , amit rátettem a fóliára . Most az stabilan védi , viszont éppen ma készülök feltetetni
a kijelzőre [ezt] . Már lesül az arcomról a bőr , hogy olyan gagyin néz ki a telcsim .
Meglátom mit tud . Nagy durranásra ennél sem számítok , de legalább nem horror az ára , mint a MM CP - nek .
Üveg legutóbb a N8-on volt , de nem szerettem , hogy " éle " volt az íveknél - akadt . Legalábbis , amit találtak a sufnis ismerőseim . UV ragasztós cucc volt . Ráadásul Nekem csúnyának tűnt . -
Shyciii
veterán
Más kérdés. Kinek mi a tapasztalata az üvegfóliákkal? Olvastam, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit rakunk rá, mert az ultraszónikus leolvasó nagyon érzékeny rá. Mivel gyorsan akartam rá valamit szerezni, így vettem egy Bestsuit 5D-s flexibilis edzett üveget, és ennél is érződik, hogy bizony jelentősen csökkent az ujjlenyomatazonosító felismerőképessége. Arról nem beszélve, hogy bár 5D-nek írják, de a szélei érzetre inkább 2,5D...
Van valakinek tapsztalata, hogy melyik edzett üveg nem csökkenti az ultraszónikus ujjlenyomatazonosító hatékonyságát? Vagy bármi mást ami törés ellen is véd valamennyire. Media Markt zselés-fóliás Clearplex-ét másik telón próbáltam, és egy rakat szar. Vannak hidrogélesek, meg a sima nanobevonatos löttyök, de nem tudom, hogy az ígéreteken kívűl mennyire hatékonyak.
csubíííKöszi, ez egy fokkal gyorsabb, bár fura, hogy a Samsung engedi a zárképernyőn a notification lehúzását. Volt már olyan mobilom, aminél biztonságilag ez tiltva volt.
-
csubííí
senior tag
válasz
Shyciii #13816 üzenetére
"Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem."
Nem kell hozzá teljesen feloldani a telefont.
Zárképernyön értesítési panel lehuz, és ha ott berakod a gyorskapcsolót az első oldalra, hamarabb elérni.
Igaz ez sem váltja ki a fizikai kapcsolót. -
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13814 üzenetére
Nekem jegyzetelés max a bevásárláskor van
A tips alklalmazást végignéztem, és jól is tettem, mert fény derült pár különbségre a többi telóhoz. Pl screen cast opció nincsen, illetve van, de arra is a Dex-et kell használni, és állítható hogy Dex legyen, vagy screen mirroring.
Egyelőre 2 "problémám" van vele:
- a root problémája, hogy tudjak játék beállításokat menteni. Itt elég körülmányes a root, mert akkor OTA nem működik, így Odin-nal kell havonta felrakni a romot, ami megint jóval kényelmetlenebb, mint más készülék 1db file-ból álló romja. Oneplus-omnál az OTA működik root alatt is, csak érzékeli, hogy rootolva van, így a teljes romot tölti le, felteszi, majd 2 kattintással fel lehet úgy rakni, hogy a root megmaradjon. Ez hiányzik.
- Másik gondom, amivel egyáltalán nem lehet mit csinálni, hogy hozzászoktam a felsőkategóriás Oneplusok 3 állású kapcsolójához az oldalán. Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem.
Ha ezen a kettőn túl tudok lépni, akkor megmarad a Note 10-es, ha nem, akkor újra a oneplus 7T Pro-t használom. -
Shyciii
veterán
válasz
VivienR #13813 üzenetére
De milyen adatot? Mert programok-hoz, játékokhoz tartozó adathoz tudtommal root kell. Ha pl beállítom a Shizuku-t, ami wireless adb-n keresztül éri el a telefont, akkor a Swift Backup jelzi hogy nincsen root, csak adb-s metódus van, és rögtön jelzi, hogy programokhoz tartozó Data-kat nem lehet menteni.
Esetleg emlékszel, hogy te hogyan csináltad? -
-
Shyciii
veterán
A Samsung Notes-ban tudom, de én Keep-et használok. Adtam egy esélyt a Samsung Note-nak is, de agyfaszt kaptam tőle. Viszont most hogy Gboard alatt simán beállítottam egy egy kis gombbal váltok swipe és kézírás között, így nem probléma a Google Keep-ben, meg bármiben kézírást használni
Ha még az is beállítható lenne, hogy az s-pen kihúzásakor a Gboard automatikusan átváltson kézírásra, akkor az már tiszta hawaii lenne -
bcl
senior tag
válasz
Shyciii #13810 üzenetére
Halihó!
Kézírás: szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni!
Valóban, én is rettenetesen rondán írok, és még azt is elég jól eltalálja...
(Tudtad, hogy a Samsung notes-ban is át lehet alakítani a kézírást?)
Animációk: passz, egyrészt én elvoltam így is, nem zavart, másrészt már nincs meg a telefon, így megnézni se nagyon tudnám. (másik Samsung van)
-
Shyciii
veterán
Köszi a Gboard infót! Én is azt használom, pedig adtam 2 napnyi esélyt a Samsung billnek, de egyszerűen kevés a gyári bill. Tökéletesen működik, még rondán írva is
Mega thx!
Esetleg azt nem tudod, hogy hogyan lehet az animációkat felgyorsítani? Ha egy megnyitott programból visszaugrok az asztalra, akkor elég hosszan lejátsza az animációt hogy összezsugorodik az ikonba. Iszonyat idegesítő, és lassú, mint egy iphone. Próbáltam az accesibility alatt kikapcsolni az animációt, de semmi reakció. Próbáltam a developer menüt előhívni, és a régi jó 3db animációt lecsökkenteni 0.5x -re, meg kikapcoslni is, de szintán nincsen rá hatással. Van még valahol opció, vagy az Android 12-es OneUI 4.1-nek ez egy bugja, vagy a OneUI 3-ban levő animáció gyorsítás funkció "véletlenül" kimaradt. -
bcl
senior tag
válasz
Shyciii #13808 üzenetére
Persze, hogy van mód kézírásra! Ez a (z egyik) lényege!
A Samusng billentyűzet is tudja, de a GBoard is (én ez utóbbit használom)
Általánod kezelés -> billentyűzet, majd:
GBoard: beállítások -> nyelvek -> kézírás
Samsung bill: ha az aktív, a felette levő ikonsoron balról a harmadik (smiley, fogaskerék, majd egy T-betű+ceruza - ez lesz az) -
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13807 üzenetére
Apropó ceruza...Én alapvetőleg nem a ceruza miatt vettem most második telefonnak (talán lesz belőle első), és kipróbálva nem találom valami reszponzívnak ezt az spen-t, meg a megnézett pár funkció mint pl a jegyzet írás (ami ahogy elnéztem csak a samsung notejában működik, ergo kuka), gallériában nagyítás, kép váltása számomra teljesen felesleges bonyolítás, viszont az hasznos tudna lenni, hogy pl bármilyen csevegő alkalmazásban, mondjuk a Viber-ben a szöveget ne pötyögni kelljen, vagy swipe-olni, hanem spen-nel beírom, átalakítja az írott szöveget nyomtatottá, és úgy elküldi. Erre van mód?
-
francz'70
senior tag
válasz
Plazmacucci #13805 üzenetére
+1
Bár megmondom őszintén, az ár annyira nem lenne gond, de mivel a kamera különösebben nem érdekel, az újabb generációk kézbe fogva/kipróbálva, egyáltalán nem hoztak lázba, használat alatt meg nem érzem, hogy a N10+ bármiben is gyengébb lenne, így nem kérdés, hogy marad...
Egyedül a Fold piszkálja a fantáziám, de mivel most is kimarad a cerka, számomra megy a levesbe.
Mondjuk ez az első telóm ami a kötelező két évenkénti cserének nem esett áldozatául, de az is igaz, hogy eddig egyedül ennél nem érzem a késztetést a váltásra, ....nem véletlenül -
Probert75
addikt
Egy gyors kérdés! :-)
Holnap valszeg akkut cseréltetek a SES-ben és azt szeretném tudni, hogyan lehet az akku statisztikát lenullázni, hogyí az új akksi jól mérjen? -
Annyira felmentek az árak, hogy arra az elhatározásra jutottam, hogy a 10+ nem érett meg a cserére és nincs is alternatívája. Egyszerűen semmi nem ér meg 100-150e Ft többletet.
-
dkovizoli
addikt
válasz
newman8929 #13756 üzenetére
Azért nem kaptál ota frissítést mert gsm boltos vásárlás volt a telefonod, szürke importos. Eredetileg a VGR régióba szánták, aminek most nem nezek utana, hogy melyik ország. Amikor megvették akkor arra a regióra adott szoftver volt rajta, azt pedig alighanem XEH -ra nem adták ki. Bekerült anno a magyar sim , a telefon ráállt az XEH kódra és egy ebben a régióban nem létező kódról várta a frissítést, ami nem lehetséges. Ha feltetted azóta a legfrissebb XEH firmware-t, innentől nem lesz gond a havi OTA frissítésekkel. Ameddig még lesznek. Az utolsó kódod pedig nem fog változni, mert az a származási helye, de ez update szempontjából teljesen lényegtelen.
-
Shyciii
veterán
válasz
bbendre #13802 üzenetére
Elképzelhető, hogy a Magisk-el való rootolás a Note 10 esetén megsértené? Mert a Oneplus 7T Pro-mat Magisk-al rootoltam, és minden további nélkül megy a Google Pay mindenféle egyéb trükk nélkül.
Az a baj, hogy a root kellene nekem, de csak egy játék miatt ahol a játékhoz tartozó adatokat menteni kell, és időnként visszatölteni (backup, restore). Ehhez viszont root kell, a Shizoku sem jó rá. Amúgy az androidnak ez egy q.va nagy hátránya, hogy a backup csak a programot menti el, de a hozzátartozó adatokat nem, így nem lehet normális backupot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest