- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
-
dkovizoli
addikt
válasz
ABDUL96 #14409 üzenetére
azért erre is figyelj! Az előző kuponok már nem érvényesek. Ráadásul hiába én vettem a saját nevemre, mivel párom lett regisztrálva , mert ő kapta ajándékba, nyilván az ő e-mail címe is van a membersben is, ezért amikor telefonáltam nekik, az ő szóbeli hozzájárulása is kellett, hogy elinduljon a re-galaxy program. Egyébként a készülék imei száma szükséges a regisztráció folyamata során. Az alapján a samsung beazonosítja. Szerintem pedig ha csak kódot vennél , akkor csak telefonon az ügyfélszolgálattal beszélve tudod csak igényelni a regalaxy folyamatot. Ott pedig megkérdezik azt is, hogy milyen készülék után vagy jogosult illetve ekkor kérték párom szóbeli hozzájárulásat is. Ha pedig ez valami idegen, akkor nehéz lesz. De lehet, hogy ennek ellenére sikerülhet, de ha nem, nem lepődnék meg. Vagy arról a készülékről, amire jár a kupon.
-
bcl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest