Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
-
dkovizoli
addikt
válasz
ABDUL96
üzenetére
azért erre is figyelj! Az előző kuponok már nem érvényesek. Ráadásul hiába én vettem a saját nevemre, mivel párom lett regisztrálva , mert ő kapta ajándékba, nyilván az ő e-mail címe is van a membersben is, ezért amikor telefonáltam nekik, az ő szóbeli hozzájárulása is kellett, hogy elinduljon a re-galaxy program. Egyébként a készülék imei száma szükséges a regisztráció folyamata során. Az alapján a samsung beazonosítja. Szerintem pedig ha csak kódot vennél , akkor csak telefonon az ügyfélszolgálattal beszélve tudod csak igényelni a regalaxy folyamatot. Ott pedig megkérdezik azt is, hogy milyen készülék után vagy jogosult illetve ekkor kérték párom szóbeli hozzájárulásat is. Ha pedig ez valami idegen, akkor nehéz lesz. De lehet, hogy ennek ellenére sikerülhet, de ha nem, nem lepődnék meg. Vagy arról a készülékről, amire jár a kupon. -
bcl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kapmec.