- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
válasz
$atirka #14066 üzenetére
Pontosan kizártnak tartom hogy hardweres hiba legyen ja és ha viberezem és úgy van kihangositva akkor semmi gond még a konyhából is ha kimegyek a lakás másik felére lehet hallani... olyan mint ha a telefonos appal lenne a gond
tényleg olyan ahogy távoldodom mint ha kiszürné a hangom kerestem beállitásokat hogy hátha valami noise cancel van benne vagy ilyesmi de semmi...ja ma is beszélek aztán egy idő után egyszer csak a másik fél már nem hall újra kellett hivni hog megint jó legyen nagyon idegesitő hiba sokat használok kihangositást sajnos vagyis nem tudok mert szar
-
banuszzs79
tag
Sziasztok! Újra felteszem a kérdést hátha. Kihangositva a telefon használhatatlan nem csak az enyém a hugomé is...Mi lehet a baj biztos vagyok benne hogy nem hardware vagy egyszerű tipus hiba...ahogy leteszem a telefon vagy picit távolodom már nem is hall a másik fél sok samsung telo van a családban egyiknél sincs hasonló hiba...Valaki egyszer azt mondta hogy kapcsoljam ki a noise cancel-t na olyat meg hogyan... borzalmas idegesitő ez a probléma potyára még cseréltettem mikrofont is benne azt hittem az a baj de nem jól átvert a szerelő is...
-
banuszzs79
tag
Sziasztok Note 10 mi a reális merülési idő hugom panaszkodik hogy 12 órát sem bir a telefon... Akinek van milyen aksi időt hoz ki belőle sima fb-ozás viberezgetés annyi hogy van benne két sim ha ez bármit is jelent üzemidő szempontjából... új aksi vagy ez ennyit tud... aksi állapotát tudja valami program hogy mennyire van elhasználódva? Köszi a válaszokat...
-
banuszzs79
tag
-
banuszzs79
tag
Sajnos a hugom telefonján is jelentkezik a kihongositva szinte hallhatatlan a saját hangja a msáik fél számára neki note 10 nekem 10+ ugyanaz a hiba most a frissités után még ramatyabb a helyzet... nálatok is van ilyen hiba? Kérlek ha van időd probáld ki és ird meg ha igen hogy tudjam nem hardveres hanem szoftveres a hiba... Felhivok valakit kihangositok és ellépve a telefontól azonnal szaggat a másik fél számára a hangom foszlányok hallatszanak csak minden más samsung telefon tipus a családban tökéletesen működik akár tiz méterről is kristály tiszta a hang...
-
banuszzs79
tag
Help help help!!!
Probléma a következő: kihangositom a telefont pár méterre már nem hall a másik fél...
Ugyanezt megcsinálva más samsung teloval kilóméterekről is hallanak engem... valamint ha viberen csinálomugyanezt akkor is hallanak még ha a konyhából is beszélek... Hol kereseem a hibát melyik modul esetleg szoftver kicserélek bármit ha elromlott csak tudjam mit hol keressek... Volt valakinek hasonló probléma? Köszönöm előre is ha valaki tud segiteni. -
banuszzs79
tag
Sziasztok érdeklődnék hogy tudna e valaki ajánlani valami kijelző védő eljárást ami az újlenyomatot is kezeli és az s-pen is működik rajta. Lehet aliepresses is régen voltak ezek az uv ragasztós üvegek de ha valaki használ kevésbé komplikált megoldást...Úgy hallom a hidrogelt megkarcolja az s-pen és itt van a lekerekitett kijelző probléma is... Köszönöm előre is.
-
banuszzs79
tag
Sziasztok tulajok...szóval tegnap vettem egy ilyen 10+ kézalól és nagy bánatomra ki is jött az első hiba!!! Kihangosítom a telefont és gyakorlatilag szaggatva elhalkulva főleg ha kicsit távolodom a telótól halla másik fél. Majd vissza kapcsolom a kihangositást és tökéletesen működik tovább. Microfonokat teszteltem. Nekem jónak tűnnek. Ha valaki tapasztalt hasonlót kérem segítsen infóval semmit nem találtam neten!!! Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged