- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
gerner1 #8647 üzenetére
Nem zárom ki ezek lehetőségeit, de nem igazán változott semmi. Felhasználói helyek ugyan azok, alkalmazásaim nem változtak, használati szokásaim azonosak. Bármi össze is akadhatott, minden benne van a pakliban. Még úgy sem csináltam FR- ennél a készüléknél, most eljött az ideje.
-
kengyel
nagyúr
Mióta fent van a januári update, tényleg jobban merül a telefon. Remélem, ezt a következővel orvosolják.
-
kengyel
nagyúr
Mi még, havonta fogjuk kapni a biztonsági frissítéseket ?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy érdekes, szokatlan dologra lettem figyelmes. Csatlakoztatom a töltőt a telefonhoz, és egy pillanatra mikor bedugom az Usb-be, egy recsegő töltéshangot ad ki. Ez most fordult elő másodjára, eddig még ilyet nem hallottam. Másnál nem fordult elő, sem zene, sem videók, csengőhang...., csak a töltés hangjánál. Mi lehet ez ? -
kengyel
nagyúr
Nálatok, a Google Play rendszerfrissítés, melyik hónapon van ?
-
kengyel
nagyúr
Jól megnyomogattam ezt a droid 13- at, és az aksiidő is maradt a régi. Most nagyon úgy érzem, ezt eltalálták. Bár, még jön majd a decemberi bizt.update,
-
kengyel
nagyúr
Végre, ram plus kikapcsolásra került, semmi értelmét nem láttam.
-
kengyel
nagyúr
Fent is van, lehet tesztelni.
-
kengyel
nagyúr
XEH tölthető.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Patailyalyo #7347 üzenetére
Lassabb,gyorsabban merül ? Mindent mondanék rá, de ezeket biztos nem. Még nem kaptuk meg a 13- at, de eddig minden frissítés rendben volt. Akár mikor kihozok belőle egy laza 7- óra Sot- időt, és minden gyorsan történik. Még ha lehet tetőzök valamit, jó fényviszonyok mellett, hibátlan kamera.
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7058 üzenetére
Ha jól tudom, még a kanyarban sincs. Biztos másik telón használja.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nem tudom mi lett a Samsung böngészővel, de az aksinál gyakran hibás alkalmazásként jelenik meg. Most berakta mélyalvásba, ha kiveszem megint hibásnak jelzi. Eddig a gyári böngészőre, sosem panaszkodott.
Van még ilyen hiba valakinél ? -
kengyel
nagyúr
Tegnap egész nap ráértem, egy kicsit telefonoztam.
Ilyen meglepő eredményt, még nem tudtam kihozni. Minden csak Wifi, de semmi korlátozás nincs a háttérben.
[kép] -
kengyel
nagyúr
válasz
donhellner #6027 üzenetére
Ez nagyon a hónap elején.
-
-
kengyel
nagyúr
Most kellett megtolnom gyorstöltéssel, ami nem volt egy óra sem. Viszont, a kijelzőn szuper gyorstöltést írt ki.
-
kengyel
nagyúr
Most töltöttem a 25W gyors töltéssel, 23%-ról 100- ra, majdnem egy óra volt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
dragon1993 #5772 üzenetére
Az nagyon jó árban volt, nem voltam ilyen szerencsés. Mindegy megvettem, a 15W kevés ha nem sok időm van. Több mint két órát volt töltve. Első töltésem 23- óra készenlét, 6- óra Sot. Remek !
-
kengyel
nagyúr
Vettem kábelt a gyorstöltéshez, a SES-ben. Megvan a 25W- töltő, egy 1.9m- kábel, mehet a gyorstöltés. Hétezret fizettem csak a kábelért, még jó hogy lehet kapni.
-
kengyel
nagyúr
Az bizony, nem ma volt. Most nagyot léptem, mert S22 U használtam, és most ezt. Ha jövőre tényleg Snapival jön, akkor veszem. Többet nem kell Exys procis telefon.
Kellemesen csalódtam ebben a telefonban, amire használom, bőven elég. Még a fotókat nem próbáltam, arra leszek kíváncsi. -
kengyel
nagyúr
Egy 25W töltővel, ki tudom hajtani a gyorstöltést ? Amit kaptam hozzá, két óráig töltötte.
-
kengyel
nagyúr
Szisztok !
Ma én is vettem egy feketét, nagyon jól sikerült készülék lett. Külön örülök a Snapinak, lehet is rajta érezni. Még első töltést kapott, most tesztelem. -
kengyel
nagyúr
válasz
Jungle Man #1137 üzenetére
Várj, ezt elcsesztem, nálam az android 12 van fent. Valahol a 11-ben is lennie kell.
Négy vízszintes vonal, egymás alatt. -
kengyel
nagyúr
válasz
Jungle Man #1128 üzenetére
Névjegyzék--bal oldalon hanburgermenü ikon--jobb oldalt fent, beállítási ikon--névjegyzék.
Itt tudod állítani a névformátumot.
Ha erre gondoltál. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Holnap fogom megvenni a Ses Storeba, kíváncsi leszek rá. Sok S- széria után, egy kis A- is jöhet.
Az illesztést meg fogom nézni, mert helyben még lehet cseréltetni. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Milyen a kijelzőidö a gyakorlatban ? Az ok hogy használati szokások, egy alap érték érdekelne.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik