-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
esetleg beragadt szemetet töröljem a telefonól?
Definiáld légyszives, mit értesz ez alatt. - Pl sok podcastot hallgatok, youtube-ot nézek és az ezekből származó adat vagy az app ott marad a háttérben és fut és eszi az erőforrásokat.Nagyon igazad van ezekkel a frissítésekkel. Korábban én is hagytam, hogy a régi rendszerek és szoftverek legyenek akár pc-n akár mobilon. Ennél telefon elcsábultam, mert biztos jobb lesz... Már most gondolok rá, hogy következőn biztos le fogom tiltani
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Majd napra pontosan 1 éve használok egy ilyen telefont és most kezdem érezni, hogy néha lassulgat döcög. Google play reszerfrissítés 2023 május 1. Viszont most van lehetőségem S23-ba befizetni szerinem jó áron (500eur), de előtte adnék még egy esélyt az A52-nek is. Pont azért vettem ezt annó, hogy ki fog bírni 3 évet...
Milyen lépésekkel érhetem el, hogy az esetleg beragadt szemetet töröljem a telefonól? Kezdve a nem használt appok törtlésétől (megvolt) a rendszer visszaállítás (gondolom). Vagy hagyjam a fenébe és 500Eur-ért érdemes S23-ra befizeni ezt meg eladni.
Köszönöm a segítésget. -
beholder00
tag
válasz
dragon1993 #7896 üzenetére
Szépen keresztben van a repedés rajta. Magamra vagyok bosszús, mert eléggé óvtam, töltésre mindig figyeltem. Mondjuk ez az első kijelzőcsere kb 10 év alatt ami viszont jó arány talán.
Az számomra egyértelmű, hogy ha legalább a sarkain nem lóg túl a kijelző felől a tok akkor ott hatástalan ilyen esetekben.
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Sajnos lesett a telefonom és hiába volt rajta tok és üvegfólia is nem sokat ért. Szépen elsötétült. Ti hová vinnétek javíttatni? Samsung-tól rendeltem nyáron, igaz a garanciapapírt nem kértem még ki. Van olyan javítás, hogy megmarad a garancia? Vagy inkább vinnétek egy sima mobilszervízbe, ahol kicserélik a kijelzőt (Pl.: itt 38K-ért, ígéret szerint eredeti kijelzőre) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest