-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Arra van valahol beállítás, hogy AOD-RA is olyan fekete fehér értesítési ikonokat tegyen ki, mint ami a zárképernyon van?
-
dobolan
senior tag
Ez azért elég véleményes. Egy átlagos cégnek mi köze ahhoz, hogy én munkaidőn kívül hova megyek, mit csinálok? Még a munkahelyen belül sem figyelhet meg célzottan. GDPR szabályozza. Pl. munkaterületről nem készülhet felvétel. Kamerázva van, maszkolni kellett. Azt megtilthatja, hogy magán célra használjam az eszközeit, de ha engedi, akkor nem figyelhet meg vele. Legalábbis, ha nem titkos szolgálatról van szó.
-
-
dobolan
senior tag
válasz
DrKapocs #6246 üzenetére
Én kikapcsoltam az AOD-t és visszatettem 60Hz-re a frissítést. Előtte 5-6 óra volt a merülés 10%-ra a használati szokásaimmal, jelenleg 1,5 nap. Nyilván éjjel alszom, szóval órában kevesebb, de akkor is na. AOD bekapcsolva egy éjszaka alatt merült 18%-ot. Nekem az sok.
Előtte miui-s telóim voltak, ott be lehetett állítani, hogy csak üzenet ikont tegyen ki AOD-ra, illetve be lehetett állítani külön inaktív periódust is. Sokkal kevésbé szívta az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest