Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djnice

veterán

válasz blakey #5315 üzenetére

Hát szerintem a fake DV mód RPU nélkül nem nagyon alkalmas normális filmnézésre, de a rossz HDR metaadatok is betudnak keverni rendesen egyes megjelenítőknek.
    A CoreELEC amúgy kb tökéletesnek mondható mint lejátszás, mint képminőség terén, csak hát a DV hiánya... ami ugye megolható lenne, de nem akarják. Streaming-re pedig mindenképpen külön eszköz kell (a HOMATICS Box R 4K Plus-ban amúgy még van remény, talán egyszer lesz rá normálisan optimalizált Android).
    Persze a legjobb az lenne, ha minden gyártó a tökéletesre törekedne és akkor nem kellene szívni. Furcsa dolgok ezek, én pl szoftverfejlesztésnél mindig megpróbálom a lehető legjobb megoldást alkalmazni ami azután még átmegy egy Code Review-n, továbbá én is ellenőrzöm más munkáját. Így lehet optimális és jól működő kódot átadni a megrendelő felé.
    De egy másik példa, most újíttattunk fel egy házat és mindjárt látszott az, hogy ki igényes a munkájára, pl a festő nem volt az, bizonyos fényviszonyok között igencsak látszanak a hibák és elég vastagon fogott a ceruzájuk...

Új hozzászólás Aktív témák