- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Bubukain #5527 üzenetére
Az Apple TV a 2.0-ás hangot PCM-be küldi tovább, ahogy előzőleg írtam, normális, legalábbis Apple TV szempontjából és mindemellett figyelmbe kell venni, hogy két különböző platformon futó app. Ha további információra van szükséged, akkor az app fejlesztőinél érdeklődj. Egyébként semmi jelentősége, a DD 2.0 tömörített, míg a PCM tömörítetlen.
-
blakey
titán
válasz
Bubukain #5502 üzenetére
2 dolgot próbálj ki, válassz egy olyan anyagot ahol biztosan jelentkezhet a probléma, először játszd le úgy, hogy az Apple TV a lejátszó és TV adja a hangot, utána játszd le a TV-vel és a Sonos adja a hangot. Hátha jelentkezik valahol a hiba, ha az első felállásban, akkor egyértelműen Apple TV hiba.
-
blakey
titán
válasz
Bubukain #5502 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az Apple TV is tud eARC-ot, tehát mehet onnan is a hang és fogadja is minden eszközről, Esetleg úgy is kipróbálhatod. A linkek közül az első az ami ugyanaz lehet, a második teljesen más, a szoftver is és a készülék is régebbi tvOS 14 és ATV 2017 (vagy korábbi). Egyébként nálam nincs probléma a hanggal, de nem lepődnék meg, ha a 2022-esen lenne. Nekem más problémáim voltak a 2022-essel és a kettő között talán a HDMI a közös, nekem a képpel adódtak problémák, emiatt tértem vissza a 2021-eshez.
-
blakey
titán
válasz
Bubukain #5500 üzenetére
Megáll/kihagy a lejátszás, vagy "belepuffan"? Apple TV - Sonos (azaz BT), vagy TV - Sonos (BT vagy kábeles) a párosítás? Tehát melyik küldi a hangot? Zene alatt is van Atmos? Mármint tudom, hogy létezik, de nálad van? Egyébként 2021-esen nem hallok ilyen problémát, rendszeresen hallgatok zenét BT-on és a filmeket, egyebeket kábelen. Puffanás, lejátszás nélkül, hangváltásnál előfordulhat, de az minden eszközön, pl. Atmos-ról sztereóra vált, vagy fordítva. Lejátszás közben nem elfogadott semmilyen oda nem illő hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- EAFC 25
- Witcher topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged