Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Első körben "nyomj" egy gyári visszaállítást. Lehet, hogy mindent megold. a másik, hogy ha a képernyővédő nem alap, előre telepített háttérrel dolgozik, akkor számolnod kell több száz vagy jónéhány gigabájt plusszal, ami a rendszerlemezt és a memóriát is terheli, azaz kapcsold ki a felesleges heti frissítéssel járó és változatos képernyőkímélőket, felesleges.
Ha semmi sem segít, akkor cserélhetsz a 2022-esre is, ha nem tudsz, vagy nem akarsz várni az újabb modellre, ami nem biztos, hogy jövőre érkezik, a 2022-es és a 2021-es is bőven erősek, de a 2017-es is még jó, mint lejátszó. -
blakey
titán
A hangról most ne beszéljünk, mert olyan amilyen, viszont a kép nálam minden filmnél laggol, akad. Legfissebb szoftver van fent, dinamikatartomány és képkockasebesség is be. Nem értem. - egyszerű, nincs fps-váltás a SkyShowtime appal, fix 60Hz-en megy minden, kár ezért pénzt adni. Majd ha lesz fps-váltás, 4K, Dolby Vsion és Atmos, akkor megér 990Ft-ot, addig semmit nem ér.
-
blakey
titán
Lesz, amikor kelleni fog, akkor aktív lesz a "régiódban" is.
"A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n is." [link] -
Használom mindkettőt. Játszani nem játszottam a régivel sem. Nincs akkora különbség a kettő között, hogy megérje a direkt csere. Talán a régi, ha "elkeveredett" az ágyban, akkor valahogy megnyomhattam véletlen, ez az újra nem jellemző. Jól használható mindkettő számomra.
-
blakey
titán
Igen, ezt én sem értem, azt sem, hogy az összes lejátszóm és TV-m Netflix képes, ebből kettő 4 szervert kap, a többi hármat. Ott ahol 4 szerver van eléggé más tartalom is elérhető, olyan mintha teljesen máshonnan jönnének a műsorok. Őszintén szólva addig nem bánt amíg nálam jó, márpedig egyelőre nálam jó, minden nap megy az NF és mostanában az HBO GO is, senki nem panaszkodik, hogy rossz a felbontás. Amikor igen akkor a routerrel volt a gond.
-
Ha kevés a lyuk, akkor switch kell. Ez hasonlóan működik mint a 220-as elosztó. Plusz csatlakozási pontokat ad a meglévő rendszerhez. Ha ennél több kell, pl. wifi, vagy egyéb más szolgáltatás, akkor már másik eszközre van szükséged (router, Access Point, wifi repeater,....) Javaslom az otthoni hálózat topikot, ott ha pontosan leírod mid hogyan van most, akkor tudnak tanácsot adni mit és hogyan fejlessz, alakíts át.
-
-
Igen, nem. Attól függ
. A rádiós kapcsolatot n+1 dolog befolyásolja. A 2,4GHz-es sáv eleve telített, szinte minden régebbi eszköz ezen a frekin működik. Ha az eszközeid engedik, érdemes átváltani 5GHz-es kapcsolatra. Nagyobb a sávszélesség, még kevés az ott működő eszköz. Érdemes egy figyelő programmal megnézni, hogy nem használsz-e a szomszéddal azonos csatornát, így kölcsönösen zavarjátok egymást.
A rádiós kapcsolatot a környező tárgyak, eszközök is befolyásolhatják(reflexió, interferencia). Ugye emlékszel még arra, amikor a rádióban megszólalt a telefon jellegzetes tüttürü tüttürü tüttürü hahangja? A wifi kapcsolatot is könnyen zavarható. Vagy amikor még kis zseb/konyhai/táska rádióval próbáltad befogni zajmentesen a kedvenc adódat, és össze vissza forgattad az antennát/készüléket, hogy találj egy jó vételi pontot. Lehet csak 5 centivel odébb kel tenni az eszközt, vagy picit elforgatni a router antennáját, hogy javuljanak vételi viszonyok.
-
Az a baj, hogy a WiFi sebességmérés csak tájékoztató jellegű, hogy abban a pár másodpercben mekkora a kapcsolat sebessége. Nem ad infót a hosszútávon elérhető sebességről, ill. az esetleges csomagvesztés/zavarás mértékéről.
A sebességmérés, böngészés közben, ha hibás csomag érkezik, az nem gond, van idő megismételni, abból nem veszel észre semmit. De a stream átviteléhez kell egy garantált minimum. Amikor túl sok hibás csomag jön össze, akkor hamar kiürül a puffer, ami akadozáshoz vezet.Ha csak ideiglenesen is kellene tenni egy ellenpróbát kábeles kapcsolattal, de a gyenge router is okozhatja, hogy nem bírja a tempót.
-
blakey
titán
Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? - egyelőre nem de a közeljövőben tudni fogja.
Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem? - de keresd csak lehet, hogy másik app-ban találod meg, Emby/Plex tudja, használhatod ezeket adatbázisnak is.Egyébként ezeket az infókat tableten szoktam megnézni, nálam Emby/Plex szolgáltatja az adatbázist így könnyen és sokmindent megtudok oldani, többek között ezt is.
MrMC valamelyik felszínnel szerintem tudja, de most nem vagyok benne biztos.(#2517) bandor
Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme - ez is megy SMB-n, NFS-en vagy ahogy írtam Emby/Plex-el is.
Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni? - ez a Win f@szsága, abban sajnos nem tudok segíteni, de ott kell megfelelően beállítani a megosztást, macOS-t és NAS-t használok, mindegyik eszközt látja és kezeli.ui.: Közben megnéztem a MrMC-t és ott ha rámész a színészre akkor megkeresi a médiatárban azokat a filmeket amiben szerepel.
-
Clemi
veterán
Ezek amikre még kíváncsi vagy, mind olyan dolgok, amiket a Dune valóban megjelenített, de az ATV-n ezekre nincs szükségem (mondjuk ott se nagyon volt) mivel elindítom a filmet és működik. A háttérben az ATV összehangol mindent. De visszakérdezek. Na és ha megkapod ezeket az infókat mit kezdesz vele? Állítgatod a TV-n a felbontást, vagy videó módot? Vagy kodeket váltasz (amit nem tudsz amúgy sem)? A Dune-vel előfordult, hogy nem volt hajlandó valamit lejátszani, vagy látványosan laggolt.... mióta az ATV a lejátszóm, minden megy röccenés nélkül, tökéletes minőségben. Akkor minek is kellenének a technikai adatok?
De majd a többiek elárulják, hogy van-e olyan szoftveres felület, amivel ki tudod szedni ezt az infót a média tartalomból, lehet hogy az Infuse is megjeleníti, tényleg nem tudom, mert nem érdekel
Ja amúgy meg Netflixezek, a torrent filmek csak nagyon nagyon ritkásan jelennek meg nálam, tényleg csak a nagy nevek, amik máshol nem elérhetők. -
Clemi
veterán
Nem, valóban nem pro4K-t használtam és jukeboxot se használtam soha, és nincs is igényem és nem is volt soha arra az extra dolgokra amiket felsoroltál. Ha le tudok ülni média tartalmat fogyasztani, akkor megnézek egy filmet és nem a háttér infókat olvasgatom
Ha ilyesmi infóra van nagy ritkán szükségem, arra ott az IMDB
Persze attól, hogy nekem nincs ilyesmire szükségem, másnak tudom, hogy van de az az ő dolguk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest