Új hozzászólás Aktív témák
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Multibit #7700 üzenetére
Fantasztikus példa!
2500-as hálón a torrentezés mellett is marad 940 az Apple TV 4K-nak.
Ahogy titeket ismerlek az 1000-es hálón is maradna.Újra megismétlem, Rekop tagtársunk Infuse olvasási sebessége a kérdés.
Ha az már megoldódott, nyugodtan csesztethettek a kedvetekre.
-
rekop
senior tag
válasz
Multibit #7681 üzenetére
Igen, kipróbáltam iPhone12, illetve 13-as készülékekkel, azokkal nincs gond.
#7687 galaxys80:
Nekem nem segített sajnos a gyorsítótár módosítása, mondjuk nem lennék előrébb ha csak "egy kicsit" akadna, számomra az még nem elfogadható.#7688 Imogen Combe:
A hálózat stabil, azzal nincsen gond. Teszteltem Plex szerverrel, illetve SMB megosztással is, egyikkel sem folyamatos a lejátszás Infuse esetén, a fent említett appokal viszont nincsen gond. Lecserélni ezért biztosan nem fogom az eszközt, legfeljebb ami problémás Infuse-al, azt megnézem SenPlayer-el, csak nagyon bosszantó a dolog.@all
Készítettem egy 5 perces sample file-t a problémás videók egyikéből, ha esetleg valaki ránézne nála mi a helyzet, azt megköszönném![link] (240MB)
Egyébként írtam a support-nak is, kíváncsi leszek mondanak-e rá valamit. -
blakey
titán
válasz
Multibit #7626 üzenetére
Az Apple TV nem tud audio passthrough-t. Dekódol minden hangot több csatornás LPCM-re
. - ez így nem igaz, nem minden hang lesz LPCM, mert Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Plus + Atmos, PCM továbbküldésére kerül, a többi valamilyen formában átalakítva kerül tovább, nem midegyik LPCM, mert pl. a True HD + Atmos eAC3 + Atmos lesz. -
Imi1981
veterán
válasz
Multibit #7613 üzenetére
Most komolyan kit érdekel, hogy offtopik? Szerintem azért ez kapcsolódik az apple tv készülékhez.
Imogen Combe
Kösz az infót!
Ja és boldog új évet mindenkinek! -
-
magicbox
senior tag
válasz
Multibit #7045 üzenetére
Ebben abszolút tévedsz 🙂 Kifejezetten európai független és művészfilm rajongó vagyok. Ebből is a skandináv filmek a kedvenceim, de sajnos nagyon kevés kerül fel (és igen, jogos, mert majdnem minden SDR), illetve készül felirat (most az újakra gondolok). Nem véletlenül vagyok Cinego előfizető. Illetve meglepően sok ilyen film kerül fel streamingre is. Persze nem a Disney+-on kell keresni. Viszont az összes többi streaming felületet használom (igen, a zenén kívül ez a legnagyobb hobbim). Ezért is mondtam, hogy nagyon kevés filmet töltök le. De pld. az Oppenheimer vagy a Sisu korrekt volt DV-ben. Ekkora "sértést" még nem is kaptam a topikban, én és a Marvel filmek xd
-
blakey
titán
válasz
Multibit #7033 üzenetére
Elméletileg 7.7.2 esetében rendbe tették a HDR formátumokra való kijelzést, tehát a leírásban az jelenik meg, amit majd le is játszik, de eddig arról volt szó, hogy a HDR10-es anyagokat HDR10+-ban jeleníti meg a TCL, ha ez így van, akkor gond. A kijelzést nem tudom, hogy milyen szinten változott az adott készülékpáros esetében. Ha HDR10 a leírás szerint, de a lejátszás HDR10+, akkor probléma van, ha a HDR10-es anyagot már a leírásban is HDR10+-nak jeleníti meg, akkor is probléma van.
Dolby Vision, Version 1.0, Profile 7.6, dvhe.07.06, BL+EL+RPU, Blu-ray compatible / SMPTE ST 2094 App 4, Version HDR10+ Profile B, HDR10+ Profile B compatible - ez így oké, ez HDR10 (ahol nincs HDR10+) vagy HDR10+ lesz, azaz hibrid cucc, mivel Apple TV-n nem működik a P7, ezért HDR10(+) lesz a megjelenítés. -
magicbox
senior tag
válasz
Multibit #6935 üzenetére
Az összes ami nem dv5 csak HDR-ben fog menni. De, ha vissza olvasol, akkor látod. Ha Plex-ben játszod le, akkor meg döcögni fog több film és kamu DV-t ír ki. Ha a tévére van telepítve a Plex az meg rendesen lejátsza a DV-t, de csak mp4-ben. Röviden ennyi. Mindannyian az Infuse frissítést várjuk. A béta már jó, rendes még nincs.
-
blakey
titán
válasz
Multibit #6619 üzenetére
Nem kell neki megírni, hogy mit csináljon, mindent tud, csak mégsem …
Ha azt írom, hogy járjon utána, akkor beszól, szerinte elküldtem olvasni, pedig nem, csak a kábeleket kéne kihúzogatni, megnézni külön-külön, hogy melyik eszköz ébreszt és ha megvan, akkor melyik beállítás okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest