- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én próbáltam de távirányítóval (még iPhone-nal is) kényelmetlen használni. Viszont gyors a böngésző ! Netflixet próbáltam böngészőben elindítani kíváncsiságból de az pont nem ment. Már lemondtam az előfizetést mert én Kodi miatt fizettem elő de kodit (meg netflixet) inkább fire stick-en használom minden mást apple tv-n .
-
djnice
veterán
Így van és a Kodi sem jó minden eszközön, nagyon hardver / platform függő, az Infuse fejlesztői ebből a szempontból valamivel könnyebb helyzetben vannak, bár ők meg sokszor az Apple korlátaiba ütköznek.
Eleve ezért hülyeség arról beszélni hogy melyik játszik le többféle anyagot jobban, mert nagyon eszközfüggő.
Az új Apple TV 4K 2022 is egy instabil sz@r, folyamatosan elveszti a HDMI kapcsolatot a TV-vel frekvencia/színtér váltás után. -
Imi1981
veterán
+1 a kodira! Jó az infuse de ha a kodit jól beállítod és személyre szabod sokkal kényelmesebb és akár szebb is (egy jó skinnel) . Szóval egyetértek más platformon a Kodi jobb (legalábbis szerintem) . Viszont Apple tv-n alapból nincs Kodi és az mrmc meg nem az igazi így ott az infuse a legjobb. Csak lehetne egy kicsit személyre szabni de még ilyen alap dolgot se lehet hogy olyan sorba rakjam ki a kedvenceket ahogy szeretném. Lista nézetben ha hozzáadás dátum szerint és csökkenőre állítom a nézetet akkor a sorozat epizódok össze vissza sorrendben lesznek . Szóval jó jó de nem az igazi. Persze ha valakinek jó ahogy van akkor egy kiváló program de nekem úgy nem tetszik annyira és nem kényelmes de használható végülis.
Én örülnék ha lenne hivatalosan Kodi Apple tv-re de valamiért nincs. -
-
Imi1981
veterán
Én azt használom amit djnice linkelt és működik. Piszok gyors de azért nagyon nem 100%-os ! Skinek nem mennek csak a gyári meg jópár addon se megy. A plexkodiconnect, emby kodi , jellyfin kodi és hivatalos plex addon is megy! Én csak plexkodiconnect-el használom és azzal gond nélkül megy . Őszintén nem éri így meg a 1500 ft -ot 2 havonta mert nem teljes értékű kodi . Feleségem szereti ezért van csak még meg. Az viszont tény hogy gyorsabb mint az infuse (például infuse-ban a csiga lassú lejátszás leállítás) és így is egész jó de jobb lenne ha rendesen támogatott lenne apple tv-n .
-
Oldman2
nagyúr
Igazából nem használok semmi extra kiegészítőt, csak tallózzuk a Share-t.
A kérdés, hogy elérem-e a mostani megosztást egy Apple TV alól?
Ami funkció kell:
Tallózás, ugrás előre hátra, feliratok kiválasztása, hangsáv váltása, hangerő módosítása és max. 1080p felbontás.
A nem baj, ha esetleg az x265-ös formátumot is tudná, a mostani azon már elhasal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest