Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nekem Apple-TV 4 hd van nem 4k. Szóval annál tutira jobb mindenben. Amúgy mrmc és infuse - t használok plexre /emby-re. Nagyon tetszik az os működése és stabilitása! A távirányító borzasztó de a 2021 verziónak már olyan ami szerintem jó. Még full HD tévém van addig szerintem nem veszek (van egy nvidia shield tv - m is ami nagyon tetszik de os működésileg az Apple tv jobban tetszik) de akarok venni egy kicsit jobb 4k hdr tévét és utána meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest