Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4297 üzenetére
Könnyűszerkezetes a ház vagy csupán szerencsefaktor?
-
Multibit
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4297 üzenetére
Nyilván. Ez a wifi egyik jellegzetessége. Nagyon környezet függő
-
-igu-
veterán
válasz
Elektrosokk #4255 üzenetére
épp tegnap próbáltam, fHD se ment át wifin rendesen (TPlink Archer 7) két helyiséggel arrébbról
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4287 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4255 üzenetére
Ha nincs elvárásod, akkor nincs gond, meg ha 300 MB-os filmeket nézel, de ha 50-120 GB-os filmeket pörgetsz, akkor a wifi az karcsú lesz.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #4223 üzenetére
Ha Emby viszi akkor Infuse is, nemsokára jön egy nagyobb frissítés (7.3-as).
-
djnice
veterán
válasz
Elektrosokk #4223 üzenetére
DV-ből csak a Profile 5 megy az ATV-n DV-ben.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #4222 üzenetére
Előfizettem az infuse7-re egy hónapra, a felület is nagyon tetszik, ez messze a MrMC felett jár. Viszont a DV filmek is csak HDR módban indulnak, Emby app viszi őket ahogy kell. Nem tudom ennek mi lehet az oka.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #4216 üzenetére
Azért úgy olvass, hogy közben figyeled a dátumot, a tvOS verziót és az Apple TV verzióját, mert nem mindegy. Infuse-t 5 éve használom, minden eszközömön jól működik. Szerintem a qrva jó kategória, persze ez sem hibátlan.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #4214 üzenetére
Infuse-t használok, még akkor vettem amikor olcsó volt, most drága, de qrva jó. Nálam Plex szervet fut, de az Embyt is kezeli. Zenére a Plexet használom.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #4211 üzenetére
Akkor valahogy másképp kapcsolódj a beszélgetésbe, mert a téma lényege az volt, hogy a topiktársnál nincs Dolby Vision az új TV-vel és nem arról szólt, hogy remegés stb. tapasztalható.
Alap, hogy a képkockasebességet bekapcsoljuk, ha szeretnénk a megfelelő fps-el nézni a filmeket. MrMC nálam leszerepelt, de nagyon csúnyán. -
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #4209 üzenetére
Miért tőlem kérdezed? Pontosan mire vagy kíváncsi? -
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #2490 üzenetére
Telepítéskor létrehozol egy admin felhasználót amit felhőbe szinkronizálhatsz, + egyéb felhasználókat is létrehozhatsz. Nem csak PIN-el lehet kapcsolódni, lehet felhasználó/jelszó párossal is.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #2438 üzenetére
Infuse-t jobban szeretem, adatbázisnak érdemes Plexet vagy Embyt használni ha bírja a NAS vagy a gép. Infuse-ból érdemes előfizetéssel venni vagy egyszeri "lifetime"-al, így semmi gond nem lesz egyik verzióval sem. Amit te írsz az egy adott verzió megvásárlása, az új verzióváltásra már nem érvényes.
Ha egy alkalmazás kell ami mindent visz akkor a MrMC a jó megoldás viszont nélkülözhetetlen a Kodi ismerete, szánni kell rá egy kis időt. -
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #2436 üzenetére
Nem DLNA lenne az elérés, sokkal jobb.
Illetve a két említett lejátszó is fényévekkel jobb a VLC-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest