- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
eboostr #7577 üzenetére
Köszi a tippet, kerestem ilyen tesztet, de meghaladta a képességeimet ez alapján történő beállítás.
Viszont reseteltem az ATV ide vonatkozó beállításait és a TV-n pedig bypassra állítottam a digital audio delayt. Most mintha jó lenne, bár nem volt időm azóta megnézni egy filmet, sorozatot, de gyors próba alapján jónak tűnt. -
tomyka74
senior tag
-
tomyka74
senior tag
válasz
eboostr #7339 üzenetére
Szia.
apple tv 4k wi-fi + ethernet 128gb 2022 ez lenne vagy a 64gb-os ethernet csati nélküli, de mivel csak egy 10 es van a kettő közt így inkább a nagyobb.
A mozivas nem atmos-os (cambridge CXR200) a tv 4k de nem tud még HDR-t.
De ezek nem is lényegesek nekem egyelőre.Igazából azért gondolkodom a vásárlásán mert van a mozi rendszeremben médialejátszó de mivel azon android fut így csak a filmnézésre stabil minden más "sok" töltési idő és nem stabil.
Jútubozni, stream szolgáltatásokat nézni kellene, amit nem szeretnék egy android rendszerre bízni a stabilitás miatt.Az apple-nek stabil a rendszere (bocsi a droid fanoktól
) és mivel a telóm és ipad-em is az így gondoltam még az egységet is jobban tudnám kamatoztatni a lakásban.
-
nOvOp
senior tag
válasz
eboostr #6568 üzenetére
Az be van kapcsolva. De a tv hdmi beállításának két lehetősége van: standard és megújult formátum. Tudom, hogy a megújult formátum lenne a jobb, de akkor a netflixen nem mindig jó a színátmenet (pl. égnél), míg standardnél nincs hiba. (kábelcsere volt, de lehet veszek még egyet) Amellett meg a tv appja is más megjelenítési információkat ír ki ugyanazon tartalom esetén. Ezért is kérdeztem, hogy a fenti megjelenítéseknél, mi lenne a sorrend, ha a képi minőséget nézzük.
-
Sordoran
addikt
válasz
eboostr #5979 üzenetére
Van éves Pro előfizetésem, anélkül eléggé korlátozott ez az app. Az fura volt, hogy mikor a dolby atmos teszt videót elindítottam feldobott valami dolby csomagot ami a Pro verzió része, és hagyjam jóvá a "vásárlást". De ára nem volt, és mint említettem előfizettem a Pro-ra (még februárban). Most is akítvnak jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest