- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Igen. A tegnapi mélyvízes parttalan vita után ma felraktam az általad említett verziójú skype-t, és az ottan hangtesztet lefuttatva működött a mikrofon is.
"Élő adásban" (face to face) ugyan nem teszteltem, mert nem használok egyébként semmi ilyesmi voip alkalmazást. Ha valakivel beszélni akarok, akkor felhívom telefonon. Én már csak ilyen "maradi" vagyok.
-
modeller
aktív tag
És le kellett hozzá szedni a skype-ot, hogy felmenjen apk-ból?
Mert elküldtem az illetőnek linkben az apk-t, letöltötte, elinditotta, frissiteni akarta és valami olyasmi hibát kapott a jogosultságok listázása után, hogy nincs telepitve a program. Ezt is telefonos távirányitással végeztük, aztán itt nem erőltettem tovább a dolgot, majd megnézem élőben, de ha csak egy uninstall kell előtte, akkor még futok vele egy kört távolból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest