- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona #10619 üzenetére
Letölteni le lehet bármit, mert a play áruháznak fogalma sincs az op3n dott tablet képességeiről. Épp itt jön a csavar, hogy a gyerek meglát valamit, megtetszik neki, megnézem a leírását és nekem is tetszik, letöltjük és akkor el sem indul. Az anyja szintén op3ndott arm-os telefonján meg gond nélkül megy.
Pár példát? Most megfogtál, mert ami nem megy azonnal törlöm dühömben. De pl a nagy kedvenc lenne, ha menne és a legcikibb, hogy a régi hulladék tabletjén ment: [link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
trebrona #10469 üzenetére
Köszi Skype sem az igazi, pl. a skype wifi tabletre nem elérhető.
A sima Skype, meg nem akarja a hívást fogadni csak akkor, ha a programba be vagyok lépve és a képernyőn az van, de ha fut a háttérben akkor sem, pl. főképernyő gombbal lépek ki, érdekes.A Terminál Emulatorral amit itt valaki ajánlott sikerül ébren tartani a wifit (köszi, aki ajánlotta ez) , pl. Viber ha alvó állapotban a kütyü van akkor is tökéletesen fogad hívásokat.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
trebrona #10463 üzenetére
Akkor az én gépemen miért látszanak azok?
Meg ugye, azért is jó ha látszik, mert ott mutatja, hogy a legfrissebb van-e rajta vagy sem.
Pl az én gépemen ha BOLT-ba megyek, akkor ott elő hívom a menüt bal oldalról. Ott van legfölül az én gmail azonosítom, aztán lefelé: "Az Áruház főoldala", majd lejjebb "Saját alkalmazások" (csak azért írtam ezt a helyet le, hogy biztosan ugyanarról beszéljünk)
Na és itt a Saját alkalmazásokra bökve nekem kilistázza a "Telepítve" szekcióban többek között az alábbi alkalmazásokat:
Gmail
Google
Google Drive
Google Naptár
Google Play Filmek
Google Play Könyvek
Google Play Újságos
Google Play Zene
Google Talkback
Google-billentyűzet
Google+
Óra
Books (ez opendottos zöld ikonos)
Google Play Játékok
Magazines (ez opendottos zöld ikonos)
Op3n DOTT Movies (ez opendottos zöld ikonos)Holott én ezeket nem telepítettem. És mégis itt szerepelnek.
A másik friss (tényleg ez fehér) tableten a "BOLT" > "Saját alkalmazások" > "Telepítve" vagy "Összes" listák egyikében sem látszanak, holott a ezek majdnem mind a gépen vannak.Nem értek az Androidhoz, de ez a különbség szembeötlő.
-
didros
senior tag
-
válasz
trebrona #8890 üzenetére
Hülye vagyok, tényleg, már el is felejtettem... Ebben az esetben viszont kinek kellene rá garanciát vállalni? Tegyük fel, hogy olyan bolt zár be, aminek nincs jogutódja, vagy egy másik városban másik boltja. Elég nehezen hiszem, hogy bármi törvény kötelezheti a megszűnt boltot a végkiárusított cuccok gariztatására. Erről jut eszembe, hogy vajon a Baumaxos végkiárusított cuccokra kapott vki garanciát?
-
msam
tag
válasz
trebrona #6625 üzenetére
Nem gondolod komolyan hogy direkt csak neki küldtek rosszat aki azt írta hogy csak 8 Gb-volt.
Te nyugodtan megveheted annyiért mennyiért akarod de én már megjártam nagy cégek itthon vásárolt kártyáival.
Mind ugyan abban a gyárban készülnek csak a teszteket nem futtatják át az olcsó kártyákon. Nem minden hamis ami Kínában készül és nem is gyártanak csak szart. Itthon is kínai mosógépem van amit Amerikában más néven forgalmaznak és a harmadik legtöbbet eladott mosógép. -
törölt tag
válasz
trebrona #5043 üzenetére
Valóban, de nekem a mérettel van bajom, 5" szerintem akkor is kevés.
Találtam tesztet erről a pocketbookminiről, annak a végén is pont ezt írják negatívumnak:"A készülék összességében kényelmesen használható ugyan, de kis mérete sokak számára már a kényelmes olvasás gátja lehet, így leginkább azoknak ajánlott, akik egy mindenes zsebkönyvet keresnek utazáshoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged