-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
telefon6310 #6874 üzenetére
Igen, mint én is. Egyet vettem ajándékba még a 22 ezres akcióban, aztán a kevéske tárhely miatt elbizonytalanodtam, de amint megoldódott ez a problem is, gyorsan akartam egyet magamnak is. De sajna mire odaértem a tescoba, már nem volt 15-ért. Végül az egyik netes huszárral megegyeztem, 20-ért akarta, tokkal együtt, de sikerült 16-ra letornászni, úgy meg nem vészes.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
telefon6310 #6889 üzenetére
"Op3n Dott tablet 15-ért, abszolút best buy!
De ezek után már 30-at nem adnék érte, mert fele annyiért is adták..."Felvetődik a kérdés, hogy vajon mennyi lehet a beszerzési ára, ha "félárért" is árulhatták? Mert ugye beszerzési ár alatt nem adhatnak el semmit se...
Magyarán, mennyire húzzák le az embert -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
telefon6310 #6880 üzenetére
Még Kínában sincs ennyiért ilyen tudású tablet.
-
atthany
aktív tag
válasz
telefon6310 #6880 üzenetére
Mindenki nyugodjon le, lesz még a tábla ára 15e pengő!
-
válasz
telefon6310 #6874 üzenetére
Ma voltam a Pólus Tescoban és 29990Ft.
-
Garry84
tag
válasz
telefon6310 #6449 üzenetére
-
Sötétló
csendes tag
válasz
telefon6310 #6280 üzenetére
Na bekapcsoltuk de 3 agu szutyok jelenik meg es nem indul el csak pillsnatra villan fel (usb jel azt hiszem)
-
UFO1
senior tag
válasz
telefon6310 #5816 üzenetére
Ne keresd az okát vagy még is?
-
philips20
aktív tag
válasz
telefon6310 #5816 üzenetére
Egyetértek, azzal hogy ennek alap dolgonak kéne lenneie, de valjuk be, elég kezdők csinálhatták ezt a tabletet, vannak benne olyan hibák amiket egy sor átírásával lehet orvosolni, valószínűleg ez a boot hiba is ilyen.
-
ZS3NI
őstag
válasz
telefon6310 #5809 üzenetére
Ttöbb energia elmegy a betöltéssel, mintha deep sleepben lenne egész éjjel. Én azt nem értem minek kapcsolgatják ki.
-
philips20
aktív tag
válasz
Pontos okot nem tudok mondani, de valószínűleg valami boot probléma merül fel, be kapcsoláskor, nem talál valamit, és ezért nem is indul el.
De ha valaki el magyarázná hogy, minek ki, be kapcsolgatni, naponta, vagy 2 naponta, akkor szívesen elolvasnám az okát.
-
rasky
senior tag
válasz
Nem erről van szó, csak nem érdemes, mivel boot közben több energiát vesz fel, mintha például egész este bekapcsolva hagynád a készüléket.
-
gypiero
tag
válasz
telefon6310 #5336 üzenetére
Újra van a Pesterzsébeti Megapark Tescoban, és az akciós áron továbbra is.
-
kenand
veterán
válasz
telefon6310 #5342 üzenetére
Egyszer már én is így jártam. Akkor kaptam tippet, hogy Titanium backup-pal kell mentést készíteni, a pro változat az ID-t is visszaállítja.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
telefon6310 #5368 üzenetére
Ehhh, ezt sose találtam volna ki szerintem. Köszi!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
telefon6310 #5336 üzenetére
Itt is hólapátok vannak a tablet korábbi helyén, de a műszaki pultnál a vitrinben sok van és a raktárban is van (megmondták, mert kérdeztem, hogy csak a vitrinben lévők vannak?) Úgy hogy a "te" áruházadban is van még valószínű.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
telefon6310 #5342 üzenetére
+1
De ha félmilát keresnél akkor sem vennéd meg az almát...elvből v mert olcsóbban is van olyan vagy jobb tudásu is. Ha akartam volna megvehettem volna,de minek? Nem játszom rendszeresen, minden másra 100%-ban megfelel ez is!
Apropó
Androidon frissítés után egy fr mindég ajánlott...kiváncsi lennék hányan tették meg,mert ugye ez is okozhat összeakadást.....van akinek ez ki is jött!Más
Játék:kicsit leteszteltem az angry birds go játékkal a 3 tabot. Nos az asus full akadás mentes(4 mag),a samu versenyben van akadásban a tecsóssal,talán egy hangyafingnyivel jobb a samu(mind kettő 2 magos),de élvezhető szinten van mind a 3om..szóval antutu ide v oda(ugye ott 3dben ez volt a nyerő) a hétköznapi tapasztalat az igazi mérvadó!Nekem is zöld gyári tokom van,sztem okés darab,alig lesz vastagabb tőle.
-
válasz
telefon6310 #4557 üzenetére
Gyári visszaállítás: törli a /data partíciót, így az összes beállítást, appokat és a gyári appok frissítéseit (amiket a play storeból töltött le)
Fw upgrade: frissítéseket telepít a system partícióra, amik max flasheléskor törlődnek. -
rasky
senior tag
válasz
telefon6310 #4555 üzenetére
Factory reset miatt nem megy el a frissítés, azért nem találta, mert frissítve van...11.04 a legutolsó, a v1.0 nekem se változott, csak a dátum a végén.
-
domerator
veterán
válasz
telefon6310 #4550 üzenetére
Frissites utan is 1.00 a build szam nalam is.
-
válasz
A hard reset nem törli a fw frissítést, a build szám meg mindenkinek 1.00_20141104. Ezért nem talált frissítést, mert mind fent van. Nyugi.
-
bluepulse
csendes tag
válasz
Üdv.
Próbáld meg [ezt] feltenni sd-re majd kerestesd meg vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged