- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
INMOTEP #6088 üzenetére
Jaj,most mar komolyan ez vicc ami itt megy.
Vki jon,h a zold tokon nincs hangszoro kivagas....FAIL.
Egyforma mindegyik.Most meg te josz,h tok es tok kozott van elteres lotyogest illetoen?
Nincs,csak gondolom lehet volt egy gyari hibas,de ez nem rasudheto minden azonos szinu tokra.Napi 10xer kerdezik meg privatba,mikor megy le a telefon ara
NEM mondhatom meg,nem azert mert szemet vagyok,hanem mert nem lehet.En nem tudom a forum emberkeinek eletkorat,de egy gimnazista eretebben gondolkodik mint ami itt megy.
Nem jo nektek,ha a tab ara csokken. 15ert meg sok ember fikazta esetleg megvette,most meg mar 20at adnatok erte mert vegulis nem rossz,tok ara nem tetszett 4e-ert,most a feleert kaptok egy teljesen korrekt tokot. Ebbe is belekottok. Az osszes aruhazat atnezve 2e-ert ilyen minisegu tokot nem kaptok.Azert nezzetek mar szet a piacon,mi van 15e-ert,de a forum 80-85% fanyalgas,mikozben korrekt a termek arahoz kepest.
-
Mattb
senior tag
válasz
INMOTEP #5276 üzenetére
Hogy tudjatok sd-re rakni a jatekot?? Asszem tobb mint 2 g vagy nem?
Amugy..miert van az hogy egyes jatekok megkerdezik, hogy sd-re telepitse-e? Miert nem kerdezi meg az osszes jatek? Vagyis miert nem lehet olyan modona tobbi jatekot is az sd-re rakni. A world of tanks-re gondolok.. Gondolom hogy az appba van irva.. De valami hatha.. -
Joci93
senior tag
válasz
INMOTEP #5271 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, a délelőtti Wi-Fi-s kérdésemre adott választ.
INMOTEP:: Én az Angry Birds Go +t próbáltam. Vitte szépen. (Kikapcsolt Wi-Fi-vel kell játszani és akkor nem jönnek be a reklámok.)
-
kisspall
aktív tag
-
AndrewBlase
senior tag
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #3842 üzenetére
Áh újra indítás
Kicsit más ,sikerült szereztem OTG Kábelt .Pendrive- tartalmat szépen olvassa ,viszont a pendrive on lévő klippeket videókat nem játsza le .Néztem a playen lejátszókat ,1 et találtam ami támogatja a micro usb-t .De nem csinál semmit csak tölt .Valaki nem tud egy okos lejátszót ami mindent visz akár hd ban ?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
INMOTEP #3673 üzenetére
Nem "jól partícionált", hanem 16GB helyett már csak 8GB a teljes tárhely (pont az a helyzet, h a partícionálás módja változatlan, ezért jut kevesebb hely az adatoknak a kisebb változaton)
Ezzel együtt úgy néz ki, ott is teljesen azonos árak voltak (kb. 29e, majd klubkártyával 23e, végül szintén 15e Ft-nak megfelelő CZK) - viszont még a végefelé is ki lehetett fogni 16 GB-os változatot, ami úgy végképp jó vétel
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
INMOTEP #2652 üzenetére
Én is így voltam vele: rendeltem egyet, aztán meglátjuk, beválik-e (elvileg jobb lehet asszonynak egyszerű anyagok megszerkesztésére az Office 365 miatt, csak fusson rajta jól): ha nem, veszteség nélkül vissza lehet vinni a helyi MM-ba két héten belül, ha pedig igen, valszeg a Tesco-s is könnyen elpasszolható
-
hacki87
senior tag
válasz
INMOTEP #2440 üzenetére
Én iPad mini fóliát vettem rá. Egyedüli baja a home gomb helye a fólián, de a kamera kivágás is oda esik ahova kell.
Tokból nem volt jó az iPad mini tok mert a bekapcsoló gomb nem oda esett talán mint az op3n dotton.(#2468) kippi86: dolphin böngészőben van flash be kell kapcsolni. Facebook gyari videóit viszi.
-
-
kenand
veterán
válasz
INMOTEP #1833 üzenetére
Na az a funkciót én nem használtam és nem is fogom ezért én nem vettem észre, de igazad lehet.
(#1831) nzolo76
Valakinek ment az sd-re írás anélkül is. Én sem úgy rootoltam, mert már meg volt mikor leírták.
DE a Link2sd nekem sem megy, de lehet, hogy az SD kártya nem tetszik neki. De nem töröltem le és nem 0-ról kezdtem, mert már volt rajta olyan adat amit nem akartam elveszíteni. De ha lesz időm, majd lementem és nekiállok 0-ról.(#1836) róland
De van mindigTV apk, de amit találtam nem volt aktuális, ezért nem működött a stream. De simán le kell venni a mobil1 marketet, root nélkül is felmegy, majd azzal telepíteni a mindigTV-t. Az az aktuális verziót teszi fel.
-
Orionhilles
senior tag
-
syler123
veterán
válasz
INMOTEP #1591 üzenetére
Köszi, akkor biztos nem gáz, ha az Iphone 5s mellé még vettél egy ilyen tabot is
Igazándiból a felbontása ami érdekes, mert kisebb a felbontása picivel, mint a telefonom, mert az 1280 * 720px. De gondolom a méret kárpótol ennek ellenére, mert azért csak nem a kis kijelzőt kell olvasnom.
Meg hát facebookkal és netezéssel ne a telefont merítsem.
-
syler123
veterán
válasz
INMOTEP #1587 üzenetére
Köszi, majd kiderül, ha fel lesz töltve akkor ráengedem a frissítést, ha nem, akkor csak itthon. De remélem nem lesz hibás és lesz fekete, ha nem akkor nem veszek, igazándiból megvagyok nélküle, csak az ára miatt csábít, akár olvasásra is jó lehet. Ilyenre használja itt valaki? Mennyire éles, jól olvasható a kijelző? Itt nincs valami nagy felbontású panel, meg az sem prémium kategória gondolom.
-
Gre@T
tag
válasz
INMOTEP #1346 üzenetére
Tegnap ismét jártam a Tescoban. Visszavittem a második darabot. Mutatom a hölgynek a tabletet, erre ő 3 napon belül van? Nincs... Akkor szerviz... Mutatom a Tesco kiadvány a 2év garanciával kapcsolatban. Erőr ő csípőből, már ők is új garanciát adnak, mivel már nem a Flag foglalkozik a szervizeléssel hanem a Tesco maga. De.... A tabletre 1év garanciát adnak + 1év a szavatosság. Ami ugye nincs feltüntetve a papíron. Az 1 év szavatosság alatt bekövetkező esetleg gyártási hibából adódó hibák kivizsgálása a vevőt terheli. Szóval a garancia 1év. De sajnos nem cserélték ki, mert már kifutottam a 3 napból.
Január 5 ismét Tesco....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest