-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oba
addikt
válasz
raziel01 #10420 üzenetére
hát ha haszna nem is volt, de vesztesége tuti nem... szerintem a 15e -s ár közel lehetett a beszerzési költséghez, szóval nem igazán bukott rajta... ne felejtsük, hogy a Tesco nem egy hardver gyártó cég
ő is csak vette a készletet... és igen, amit mondasz az is nagyon igaz
én is csak a tabért mentem, aztán vettem mást is ha már ott voltam, pedig soha nem szoktam Tescoban vásárolni
-
ToniSoprano
addikt
-
tatararpad
őstag
válasz
raziel01 #7864 üzenetére
Ha Kínából rendelek jellemzően nem egy dolgot rendelek. És mint az előbb írtam, nem tudod mit kapsz, mert ez az eladó sem tesztel le előre minden kártyát amit kiküld. Én hibásat kaptam, más lehet hamisat fog, az eladó neve nem garancia semmire. Ennek tudatában vásároljon mindenki, ne sinceretytardingezzen itt nekem, mint valami csőlátású bolond.
(#7866) Hurkafej:Igen, a hamis kártya más eladó volt, de az is hasonló magas értékeléssel. Memórikártyás topicban párszor felmerült a neve még más időkben, már nem emlékszem rá.
-
ktmt
aktív tag
válasz
raziel01 #7577 üzenetére
Igen, de lesz? Akciós újságban semmi jele.
@gal3
65 dolcsi itt. kicsit drágábbb, mint a tab. -
Süvi
őstag
válasz
raziel01 #6790 üzenetére
Én is pont innen rendeltem, elküldtem egy barátomnak, aki letolt, hogy láma vagyok, mert van sokkal jobb
(Ez is 99%, és csupa +) De szerintem nem mindegy miből jött össze a + .
Majd ha megjött neki és nekem is beszámolok -
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01 #6321 üzenetére
Porszem önmagában nem karcol, csak ha vmi húzogatja a kijelzőn ide-oda - és egy táblagépnél ettől nem kell tartani, mert hordozás közben tokban van, üzem közben pedig csak a tiszta ujjad ér hozzá, amin mindig van finom olajréteg, sosem teljesen száraz
Telefonon érthető, ott bármi megkarcolhatja a zsebben hordott készüléket, de normál használatú táblagépnél fölösleges önszívatás fóliával rontani rajta
-
Heimdallr75
őstag
válasz
raziel01 #6295 üzenetére
Hasonló a véleményem, ha ebbe az 5k-s mostani kategóriába nézzük jó vétel. Elfogadhatóan szól, de ismétlem az 5 ezres kategóriában.
Tabbal simán megtalálták egymást, asztali géppel nem hajlandóvagy csak nekem nincs kedvem az okát megkeresni, asztali gép tab simán látja egymást.
Szerkezetre nekem kissé ropogós, vagy nem tudom szokni kell még, az összehajtogatás részt nem teljesen értem, vagy az csak opcio lenne?
jack bemenet van (mellékelnek kábelt is hozzá), NFC is van működik, a mikrofonja nem valami nagy érzékenységű, hatótáv tabhoz mértem szerintem 5-7 méter közt valahol.
-
válasz
raziel01 #5638 üzenetére
Roundrobin: miért nem próbálod meg ezt a debiant? Kicsit szarakodni kell vele, de wine alatt natív kód fut, nem emulált. Ennél egy emulátor se lesz soha gyorsabb, virtuális pc-t, ami a kódot virtualizálva futtatja meg még nem találtam (pedig lenne értelme, mivel x86 proci van a gépben ugyebár).
Még kipróbálom majd performance governor-rel is, hogy mennyire gyors, de gyanítom, amikor a linux fut, 100%-on pöröghet a processzor, mert durván merül tőle.Más: van, aki kijelzővédő fólia nélkül használja és tutira meg tudja mondani, hogy üveg a kijelző vagy műanyag? Mert ha üveg, akkor levenném róla a gyári fóliát, nagyon utálom ugyanis azt fogdosni...
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01 #4159 üzenetére
"Androidból a mai elvárásoknak megfelelően KitKatet kapunk, egész pontosan a 4.4.2-es verziót, és a tescósok azt ígérték, hogy a jövőben mindenképpen számíthatunk kisebb-nagyobb frissítésekre" - aztán hogy be is tartják-e, már persze más kérdés, de addig nincs okunk az ellenkezőjét feltételezni
-
tupuk
aktív tag
válasz
raziel01 #4072 üzenetére
oké, köszi, nekem ez kimaradt.
mondjuk nekem elég lesz szerintem a 64-es is. de bevallom egy darabig még kivárok mielőtt megveszem hozzá a kiegészítőket (sd kártya, billentyűs tok, otg kábel, jack-adapter), túl sok panaszt olvasok itt tönkrement tabokról, nem akarok összevásárolni cuccokat, aztán ott állni tab nélkül. de ha az enyém a túlélő tabok közé tartozik, akkor szépen felszerelem majd
-
ronda
aktív tag
válasz
raziel01 #2606 üzenetére
Köszi!
Lehet hogy holnap fölbátorodok és megcsinálom.
Tegnap vettem kettőt (egyet a lányomnak, hogy ne mindig a telefonomat merítse le ha kedve támad játszani, egyet meg magamnak), egyet meg kellett vennem egy havernak is, úgy hogy van most nálam három. A 64 gigás kártyát is használja rendesen (a leírásában csak 32-est írnak). -
Zeki
nagyúr
-
INMOTEP
őstag
válasz
raziel01 #2091 üzenetére
A Kijelző asztal ikonok és gyári háttér igen fakónak tűnt nekem is ,de néztem pár normális HD videót rajta és ott a színek rendben voltak .Nehéz igazságot tenni menyire jó vagy rossz a színhőmérséklet , egyébként raktam rá egy Apple IOS 8 témát és képernyőzárat a play-ről ,próbáljátok ki szerintem szuper
IOS 8 Launcher ezt írjátok be ,amit felhoz az elsőt és a 3 adikat raktam fel
-
Scoobyka
addikt
válasz
raziel01 #2019 üzenetére
Ez tokeletesen jo!
A szovegben van benne a 2ev jotallas. A masik oldalon kell megnezni.
Azert orom valahol,hogy sokan elegedettek vele es ahogy korabban irtam sztem mindenkinek jutott boven.
A feher,bronz ami elege keves van sztem mindenhol,de vigasztaljon mindenkit,hogy ott a legtobb a szoftveres hiba.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01 #1968 üzenetére
Szegeden 7-kor még dögivel volt, bár fehér már csak a móravárosiban. A Tesco saját hálózatán baromi lassú volt a frissítés, de lefutott rendben.
Ha közben elfogyott volna, és vki még szeretne egy feketét, a nagyobbikban (makkosházi) talál egyet a fürdőrészlegen, a törülközők mögött a legfelső polcon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged