- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
atthany #11047 üzenetére
Jah, láttam én már ilyen 1hetes "anyaghibás" telót. Elég volt csak egyszer játszani döntögetős játékot töltés közben. Aki tudja, hogy használni akarja a tabot töltés közben is, akkor az vegye számításba, hogy kell hozzá venni egy mágneses töltőkábelt, és nem lesz csipogás.
-
válasz
atthany #11047 üzenetére
De, a vásárló eldöntheti, hogy a csökkentett árért cserébe vállalja-e, hogy hímes tojásként bánik a híresen sz.rul összerakott cuccal, vagy befektet egy olyan készülékbe, amelyik bírja a nem rendelkezésszerű használatot, viszont kétszer annyiba kerül és fele annyit sem tud. Piacgazdaság van.
-
válasz
atthany #11045 üzenetére
Értem. És azt mivel magyarázod, hogy az enyém nincs eltörve? Ugyanabból az anyagból van pedig, mint a tied. Amikor olvastam, hogy ilyen gyenge, elkezdtem rá nagyon vigyázni. Nem használom például töltés közben, így nem mozog a csatlakozó és nincs esélye eltörni. Leteszem az asztalra, bedugom, ha feltöltött kihúzom. Fele olyan vékony a ház, mint a telefonom, a kábel viszont vastag és merev. A vak is látja, hogy erre vigyázni kell, mert nincs benne anyag. A kijelző felének az elfeketedése dettó, egymásra vannak zsúfolva bent az alkatrészek, ha megnyomódik vagy meghajlik, rögtön elpattan a kijelző. Kb olyan, mint a ráülve meghajló iPhone-ok esete. Nem kell ráülni...
-
törölt tag
-
válasz
atthany #9867 üzenetére
Csak alaplapi 2.0 USB-re dugva fog sikerülni, usb hub nem jó, és ha laptopról próbálod, állítólag sok olyan laptop van, ahol a külső usb csatlakozók egy rejtett belső hubra vannak kötve! Olyat is olvastam, hogy valakinek csak úgy sikerült, hogy minden usb cuccot kihúzott a gépből, még az egeret is!!
(#9886) vargalex: nem jó a gondolatmenet, mert mindkét említett sorozatszám kisebb, mint a 034xxx, lehet, hogy 033xxx fölött kezdték a nagyobb procit beletenni. De ha jól figyeltem, cserébe viszont gyengébb kijelzőpanel került az újabbakba.
-
violentSt
tag
válasz
atthany #9867 üzenetére
van mikor a gép a ludas (pl alaplap USB vezérlője) muter gépével androidot mókolni valahogy sosem sikerült, nem szerette a drivereket (pedig felmentek rá) de folyton elszálltak. Próbálj ki egy másik gépet ha van rá módod (ill. a win is lehet hibás, ha pl teleszemetelt már driverekkel stb.)
-
Vermilion69
aktív tag
-
korn
aktív tag
válasz
atthany #8143 üzenetére
Vsmart v5ii, 5-6000ft ebayen. De van egy csomó ilyen stick. Eredeti, klón ,olcsóbb, drágább...
Ennek is van 1-2 idegesítő tulajdonsága. Nálam a tv usb-jéről kapja a tápot, de nem mindig indul el a tv bekapcsolásával.
HD videókkal nincs gond, ha az ezcast beépített webböngészőjéből nézzük a filmet, vagy a beépített média player-rel játszuk le a letöltött filmeket, viszont full tükrözésnél már nem szereti a hd videókat.
1-2 játékot próbáltam, azok élvezhető voltak, feltéve ha minden felesleges app ki van lőve a háttérben, szinkronizáció kikapcsolva... -
Degeczi
nagyúr
válasz
atthany #7557 üzenetére
"Jó napot kívánok!"
Mást nem - egy ilyen kép semmire nem kötelezi őket, ez még nem konkrét ajánlat.
(sőt, mint nemrégiben a MM esetében kiderült, ha egy webshopban fizeted ki hibás áron, akkor sem kötelesek odaadni)
Csak az jelentene vmit, ha egy fizikai boltban lenne kiírva ennyiért. -
bagand1
csendes tag
válasz
atthany #7440 üzenetére
Hát ez az! Vasárnap délután a bejáratnál egy félig eltakart táblát a 3 Opendott termékről, középen a tablettel és 14.990-es árral.
Lehet, hogy egy régi tábla volt, de nagyon fura, mert azokat soha nem szokták szem előtt hagyni, hiszen pont a bejáratnál látja mindenki.
Maradjunk abban, hogy 4-én (holnap) lejár a hivatalos akció, bízzunk abban, hogy csütörtöktől jön valami más. -
Süvi
őstag
válasz
atthany #5869 üzenetére
Majd vesznek innen a fórumról jó "Iphone minis kijelzőjűt".
-
koma106
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest