- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Ma voltam a Nyiregyházi Tesco-ban és láttam egy újabb fajta Tabletet 10.1 " kijelzővel 19.990 ért ,4 magos processzor.1 GB ram,8 gb háttértár stb .Full fekete ,a nevére nem emlékszem már és csak 1 db volt belőle .
-
INMOTEP
őstag
Mivel már a nagyobb tárhellyel nincs gond ,felraktam próbaként a GTA San andreas-t .Ami igencsak jól futott közepes beállításon szép képpel ,csak a gondom annyi hogy a karakternek nincs színe .Fehér az egész karakter ,ha meg egy sötétebb helyre megyek vele megjavul
Próbáltam állítgatni a beállításokban sokmindent de nem oldotta meg
,egyébként a járművek és minden más egyéb objekt tökéletes .Csak a karakter hibádzik ,valaki erre tudna valami megoldást ? .Esetleg egy skin packot bedobni neki ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
VMatteo #6215 üzenetére
Többen is irták hogy nem lehet téglásítani olyan egyszerűen ,szóval ha értesz hozzá belevághatsz .Persze 1-2 hiba flash nél előfordulhat ,de mindig előröl lehet kezdeni .Az újraparticionálás jó ! play áruház ,hang ,wifi stb minden úgy fog működni ahogy kell .Ahogy nézem a tab semmivel nem lassabb igy
-
INMOTEP
őstag
válasz
Scoobyka #6090 üzenetére
Én mind a tokkal és a tablettel is elégedett vagyok ,a tablettet még karácsonykor vettem 21 ezerért ! .Azóta semmi fagyás soha nemvolt rajta ,a tok igy elsőre simán megéri az árát .Nemtudom ki mit vár ezért a pénzért de először szétkellene nézni más áruházakban mit tudsz ennyiért venni .Szerintem csak egy 7" kis mini tablettet ..... Most megpróbálom feltenni rá a modositott fw-t és azthiszem egy jó darabig kifog szolgálni amire kell
-
INMOTEP
őstag
Ma reggel a Nyíregyházi tesco-ban megvettem a gyári hozzávaló tokot 1990 Ft ,nem volt csak 2 db zöld és vagy 7 doboz kék színű .De azis úgy eldugva a leértékelt áruknál a polcon közel a pékáruknál hogy alig lehet észrevenni ,végül is zöldet vettem mert a kék nekem kicsit világos színnek tünt .Zöld már tűrhetőbb nekem .Tab egyébként nemvolt 1 db sem
igy tokot ha még akar venni valaki a Nyíregyházi nagy tescoban még biztos van pár db
Jah tokot is annak a hatására vettem mert ma reggel pofára esett a gépezet rá a parkettára
Szerencsére 0 karccal megúszta az esést
-
INMOTEP
őstag
Valaki próbált már komolyabb játékot ? főként a gta san andreas-ra gondolok ,ha valakinek van tapasztalata legyen szíves írja meg
-
INMOTEP
őstag
válasz
Rodzser Mór #5052 üzenetére
Ezzel a tabbal az a gond hogy sötétben a legkisebb fényerőn is zavaróan magas a fényerő ,és igazábol nem szemkímélő sajnos .Ez tapasztalatból mondom ,az én szememet zavarja ha hosszan kell olvasni .Filmnézésnél is hasonló a helyzet
-
INMOTEP
őstag
Na emberek ,aki akar egy normális lejátszót amiben a hangerőt az egekbe lehet emelni az próbálja ki a Video player HD -t . Erre klikk [link]
Kb 2 napja tesztelem ,sok lejátszót kipróbáltam ,vagy nem ismerte fel az otg-kábelra rakott pendriveot vagy nemvolt hang AC3 stb .Az mx player-el sem tudtam zöld ágra vergődni codec ügyben
.......Ez a lejátszó nekem eddig minden filmet vitt felismert gond nélkül .Filmnézés közben 1 mozdulattal emelheted a hangot / fényerőt és beletekerhetsz az anyagba Nem kell menükbe sem lépkedni ezért .Remekül kezeli a feliratot ,továbbá lehet állítani hogy a képernyőhöz igazítsa a videót ,nagyítani stb A jobb felső sarokban van egy equalizer állitási lehetőség ,ott lehet a hangerőt megemelni .És ez végre felismeri az otg vel rákötött adattárolót
-
INMOTEP
őstag
válasz
AndrewBlase #4217 üzenetére
köszöntem
-
INMOTEP
őstag
Valaki megtudná irni mm szerint milyen fólia méret a jó ? Találtam egész olcsón fóliát 160*120 mm passzolhat ?
-
INMOTEP
őstag
Szerintem várható még valami frissítés mivel eddig is adtak ki rá 2 öt ,pláne hogy rengetegen vásároltak Op3n dott-os készüléket eddig .És még most is veszik folyamatosan ,de szerintem addigra mire jönne egy újabb frissítés már itt sokmindent megfogunk oldani magunktól
.Frissítéstől én csak 3 dolgot várnék ,nagyobb hangerő ,tárhely növekedése 1-2 GB .Na meg az sd kártyára telepítést ,ha ezek meglennének szerintem nem lenne panasz sem rá .Viszont 1 frissítéstől én többet nem várok mert jönni fog az újabb típus ha minden igaz
-
INMOTEP
őstag
válasz
Orionhilles #3845 üzenetére
Kösz ,ez jó lesz
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #3842 üzenetére
Áh újra indítás
Kicsit más ,sikerült szereztem OTG Kábelt .Pendrive- tartalmat szépen olvassa ,viszont a pendrive on lévő klippeket videókat nem játsza le .Néztem a playen lejátszókat ,1 et találtam ami támogatja a micro usb-t .De nem csinál semmit csak tölt .Valaki nem tud egy okos lejátszót ami mindent visz akár hd ban ?
-
INMOTEP
őstag
Újabb infó ! ha minden igaz akkor :
-BRI14xxxx az első modell, ezeknél a szabad memória 9GB,
Újabb BRI16 / 17 / 18xxxx csak 2 gigabájt -
INMOTEP
őstag
Közben elkezdtem kutakodni a belső partíció méretének a megváltoztatása után ,és ahogy olvasgattam egyes kínai androidos okostelefonoknál már sokan megcsinálták a partíció megváltoztatást valamilyen progival amit a készülékre kell tölteni .A Play-en is akad partíció kezelő ,végig fogom nézni mindet ,szerintem érdemes lenne ebbe az irányba is lépéseket tenni .[link]
-
INMOTEP
őstag
válasz
quailstorm #3068 üzenetére
Lehet hogy igazad van ,nem értek hozzá ennyire .Csak furcsa hogy a videón szereplő tab is eléggé alap tipus
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
Mecy_Lacee #3022 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot kérdezzétek mert raktáron is van készlet nekik,pont a hibás darabok kicserélése miatt .Az összest nem teszik ki
-
INMOTEP
őstag
válasz
torma1981 #2638 üzenetére
Elég tévesek az adatok ,ezt nézzétek meg összehasonlítás képen
Ittvan a 8025 ös modell ami 15.990 Ft ba kerül , a gyártó oldalán azt irja hátul 5 megapixeles kamera van elől 2 és GPU Intel HD Graphics 646 MHz és 5500 as akku van benne
Tessék : [link] Ha ez igaz akkor ez jobb vétellehet több szempontból mint az OPen Dott ,legalább is szerintem .Ha leszámítom az USB Hub árát amit adnak hozzá akkor mégjobban hangzik .No meg USB s 3g modemet is rakhatsz rá
-
INMOTEP
őstag
Ha valaki tud méretpontos fóliát amit kis hazánkban tudok rendelni az legyen szíves adjon egy linket ,lehetőleg 2 ezer Ft alatt legyen -Sajnos a gyári fóliát leszedtem róla ....
-
INMOTEP
őstag
Egy partíció kezelővel ránéztem a kis tabletre
-
INMOTEP
őstag
Valaki említette a hangalapu keresést hogy nem müködik rendesen ,nekem alapból automatikusra volt állítva a hangalapú keresésre a nyelv.Beállítottam magyarra azóta szépen megért minden szót
Viszont eltüntetni a sávot főképernyőről még arra nem jöttem rá hogykell
-
INMOTEP
őstag
Hogy tudom beállítani azt ha gépelek vagy irok fórumra akkor legyen automatikus javítás ? Azthiszem mindent bekapcsoltam ehez ,ráadásul szigorú módba állítottam de semmit nem tesz
-
INMOTEP
őstag
válasz
raziel01 #2091 üzenetére
A Kijelző asztal ikonok és gyári háttér igen fakónak tűnt nekem is ,de néztem pár normális HD videót rajta és ott a színek rendben voltak .Nehéz igazságot tenni menyire jó vagy rossz a színhőmérséklet , egyébként raktam rá egy Apple IOS 8 témát és képernyőzárat a play-ről ,próbáljátok ki szerintem szuper
IOS 8 Launcher ezt írjátok be ,amit felhoz az elsőt és a 3 adikat raktam fel
-
INMOTEP
őstag
válasz
DoboWx20 #1937 üzenetére
Fél 8 ra értem a Nyíregyházi nagy tescoba és csak fekete volt ,abbol is kb 20 db volt kitéve összesen .Szerintem több nemis volt ,szerintem ezek már délre elis fogytak ,közben úgydöntöttem nem veszek most még1 et mivel fehér nemvolt .. Igy várok a következő generációra
-
INMOTEP
őstag
válasz
Scoobyka #1839 üzenetére
Hát nekem megfelel a célra ,igaz én okostelefonnal teszteltem a videótelefonálást és ott nem láttam rossznak a képminőséget .Pc-n nem próbáltam még de szerintem annyira nem lehet rosz ott sem .Érdekesség hogy visszatérve a kamerára a hátlapi kamera elég zavaró szemcsés képet ad bent lakásban például ,viszont az előlapi kamera picivel szebb tisztább képet ad .Persze azért nem összehasonlítható egy komolyabb webkamerával
-
INMOTEP
őstag
válasz
bristol777 #1702 üzenetére
Vidd vissza garanciáztatásra amíg a 3 nap lenem telik ,és elvileg kicserélik helyben .Egyébként ilyennel még itt senki nem irt a fórumban
-
INMOTEP
őstag
Ma beszéltem a Tesco egyik ügyfélszolgálatosával és már rögtön rávágta hogy igen tudnak róla hogy 2 év járna ,csak sajnos későn kapták meg a körlevelet ! Emiatt elnézést is kértek telefonon ,mint ahogy fentebb írtam ezért senki ne rohanjon vissza a tescoba mert felesleges .Januártól bármikor visszavihető és adnak 2 éves garijegyet rá ,ja én a Kisvárdiban vettem
-
INMOTEP
őstag
válasz
syler123 #1592 üzenetére
Amióta megvettem ezt a tabletet a telefont nem is használom másra csak telefonálásra ,bár hozzáteszem hogy teljesítménybe nem is említhető 1 lapon az Iphone-al .De sokkal kényelmesebb ezen nézni filmet és olvasni meg pláne, ez a közel 8" -os kijelző nem is olyan kicsi azért
-
INMOTEP
őstag
válasz
syler123 #1588 üzenetére
Jól olvasható a kijelző ,nem hányadék.Egész jól rálehet nagyitani még a fórumra is akkorsem mosodik anyira össze ,higyjétek el napi alap dolgokra tökéletesen megteszi ! Film nézés akár a youtube-.ról ,olvasás email és a legfontosabb számomra a skype videótelefonálás .Ezzel is elégedett vagyok
Én egyébként fehéret vettem mert az I5S em is fehér bronz / gold ki hogy nevezi ,igy passzol a cucc .Most ha sikerül 27 edikén venni egyet lehet megkockáztatok egy feketét .Nekem a feketével 2 gondom van ,1 hogy ha mázgás akkor nagyon látszik rajta .A Másik pedig nekem mindig úgy tünik hogy a fehér szin miatt nagyobbnak tűnik a kijelző ,de lehet csak bebeszélem magamnak
Jó lenne egyébként valahogy eltávolítani a hátlapról a feliratoknak kb a felét ,mert így kicsit csiricsáré
-
INMOTEP
őstag
Csupán jelezném a többségnek akik 1 év garanciát kaptak ,azoknak jövő évben is kicserélik januárban a garancialevelet .Tehát nem kell futni a tesco-ba
-
INMOTEP
őstag
Nem bánnám ha az első hsz-ben össze lenne írva az a pár okosság ami itt elhangzott .Garancia kérdés ,appok ,módosítások sd kártyára stb stb
-
INMOTEP
őstag
Én nemtudom ki mit vár el egy ilyen kis 20-30 ezer Ft os kütyütől ,de a bőrt nem lehet mindenről lenyúzni .Akinek mások az elvárásai az pótoljon és vegyen egy drágábbat szerintem
Ezért a pénzért amit kaptam nekem bőven megérte .Az hogy tudok skype videótelefonálni vele ,böngészni a neten .Youtubon akár végig nézni 1-2 filmet mindezt kb 6-7 óra használat mellett az igen korrekt .((Itt hozzáteszem első nap ahogy kivettem a dobozból töltőt nem látott , és 7:12 percet sikerült belőle kihozni úgy hogy a 2 frissítést ráraktam és videókat is néztem rajta
)) Persze ezenkívül még sokminden másra is jó ,amit leírtam én főleg csak ezekre használom .És még igyis van kb 1.20 gb szabad helyem úgy hogy vagy 10-12 alkalmazás rajta , amit személy szerint még kiszeretnék próbálni hogy egy Bluetooth GPS vevőt hozzá párosítani .Ha ez működni tud akkor még navigációra is képes lehet a kütyü ,persze ez csak feltételezés ..Ha tudunk még venni 15 ért ,1 re még biztos beruházunk a családnak
-
INMOTEP
őstag
válasz
AndrewBlase #1345 üzenetére
Igy már tiszta ,tehát a a hátsó nyomtatott oldalon van feltüntetve a 2 év .Köszönöm
-
INMOTEP
őstag
Tudom már sokszor szóba jött ez a 2 év garancia ,még akkor nemvolt időm akkor megnézni a gariegyet .De leirná valaki hogy honnan tudom meg hogy 1 vagy 2 évet kaptam rá ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
kiváncsi38 #1182 üzenetére
1 Biztos ,ha nálunk is lesz 15 ért ilyen Nyíregyházán vagy Kisvárdán leakciózva akkor még veszek 1 et , de jelen pillanatban még mindig 20990 Ft
-
INMOTEP
őstag
Én amikor megvettem volt ott kb 9-10 db kitéve a polcon,direkt a leghátsót bányásztam ki biztos ami biztos alapon .Mert a Tesco már velem nem egyszer eljátszotta más terméknél hogy a hibásat kirakták újra .Egy GPS el is igy jártunk egyszer ,nagyon odakell figyelni vásárláskor .Egyébként énis fehéret vettem ,Iphone om is fehér pezsgő
-
INMOTEP
őstag
válasz
diablo1984 #1171 üzenetére
Na ez a rész kimaradt az életemből
-
INMOTEP
őstag
Nektek is ennyire lassan töltődik fel az akku ? továbbá az érdekelne hogy van e benne automatikus fényerő állítás ? Mert ugyan lehet állítani 3 féle képen a fényerőt ,az egyik beállításban ottvan az A .Ez az lenne ? érdekes mert fényérzékelő szenzort nem látok a készüléken
Továbbá szerintetek Bluetooth külső GPS Vevőkkel hogy boldogulhat ?
-
INMOTEP
őstag
Frissités óta picit hangosabb mostmàr a hangszoró ,tovàbbà enged 1080 p ben felvenni videot .Utobbit holnap kiprobàlom : )
-
INMOTEP
őstag
Olvastam hogy páran gondban vannak a frissítéssel ,én most frissítettem le .Szerintetek helyes döntés volt ?
valami javulás észrevetető ? Továbbá amivel még gondom van hogy eléggé halk a készülék néha ,valami trükk nincs rá hogy a hangerőt feljebb lehessen állítani ?
-
INMOTEP
őstag
Most vettem egy ilyen gépezetet ,nekem egyenlőre tetszik .Különösebb gondom nincs vele .Rootolni akarom még és lesz pár kérdésem .Egyébként 20.990 ért vettem fehéret ,az akku meglepően jól birja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest