-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Vangelis #6059 üzenetére
Leírnád a pontos típusát, lehet beneveznék egy ilyenre, hátha van Pesten is valahol. Esetleg ez lenne, mert ebben nincs hátlapi kamera az viszont bukó pedig egész jópofa.
(#6123) rasky
Szerintem pillants be ide (jártál már ott) és olvasgasd mit tud a proci a tesco-s telóba. Kb. a dupla annyiba kerülő márkás vetélytársak is csak pislognak. Én RR3-at próbáltam (a fórumtársak több mindent) és reccenés nélkül futott(ak) a vason. A melegedés átlagos a Samsung sem hidegebb. -
DJGABI
addikt
-
csubuka
addikt
-
Cravaly
tag
válasz
Vangelis #2865 üzenetére
Gyertek ebbe a facebook csoortiba és gyűjtsük össze a felhasználókat! (Ha már ennyire jó a support -.-)
https://www.facebook.com/groups/1527338734183348/ -
tupuk
aktív tag
válasz
Vangelis #2619 üzenetére
hű. ez talán még jobb is... 3g támogatás, nagy belső memória... na meg az ajándék USB hub...
úgy látszik ami tegnap még hatalmas akciónak és alkalmi vételnek tűnt, az ma már a normális árnak számít.
ez jó hír, ezek szerint az ilyen kategóriájú gépek ára most már ilyen 15 körül van, a többi áruház is kénytelen lesz ilyen áron árulni. én már vettem ilyen tescos gépet, de jó hír, hogy rengeteg ember tud majd venni alap funkciókra normális gépet, és még válogathat is majd az árkategórián belül. -
sanyie70
tag
válasz
Vangelis #2540 üzenetére
Ha arra a változatra gondolsz ami a tesztben volt, azon azért volt 8 giga hely mert az 16 os volt. Vagyis én így tudom. Valaki próbált már vele telefonálni? Messengeren próbáltam, de nem volt jó. Meg valaki nem tud valami megoldást, hogy egy picit hangosabb legyen. Mx player el egész jó ha 30 ra felveszem, de YouTube elég halk . A hangerőn kívül más bajom nincs vele, de az is tűrhető ennyiért.
-
lacafaca
addikt
válasz
Vangelis #1941 üzenetére
Én is megküzdöttem a vevőszolis kiscsajjal, hívta a górét és elmagyaráztam neki, hogy mi a szitu...nem nagyon tetszett neki a kioktatás így reggel 6:20-kor, de belátta, kár vitatkozni
. Már csak 1 db maradt utánam itt Kanizsán, szóval behúzhattak pár embert az 1 éves fecnijükkel. Irány vissza, és követeld a 2 évedet, ami jár.
Amúgy helyben frissítettem, minden ok a cuccal, kár volt előre a para. A többi nyügjére hamarosan lesz megoldás, ebben nem kételkedem, de aki ma megtudja szerezni ezt a "csodát" szerintem ne hagyja ki, ez az ár bagó érte...az almúlt években tucatjával mentek át a kezemen ezek a 20-30k-s kínai csodák, ez így első blikre ennyiért a legvállalhatóbb, nem beszélve a 2 év hivatalos garival a háta mögött. Aki most akar egy filléres tabot, fusson-szaladjon a legközelebbi tecsóba, nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest