-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Ezért is valószínűsíthető, hogy az elfogyott az alkatrész duma se valós, mivel ha 06.04-én kapnak alkatrészt akkor neked hogy tudták kicserélni az akksit?
Elnyelte a föld a kolléga telóját, mint anno az enyémet, bízom benne, hogy minél hamarabb visszakapja (javítva lesz, abban eléggé biztos vagyok) csak igen.. engem is bosszantott, hogy majdnem 1 hónapig nem volt telefonom, másoknak meg pár munkanap és kezében van..
@Neoner: én kerültem ilyen helyzetbe mint már írtam korábban (ha a nevemre visszakeresel szépen visszakövetheted az egész kálváriát itt, nem szűkölködtem a karakterek számával) de csak annyit sikerült kisajtolni, hogy végülis kicserélték amit kértem (kijelző, akksi, és a legfontosabb akkor nekem a kihangosító mikrofon volt - az más kérdés, hogy a kihangosításra azóta is szoktak panaszkodni tehát szerintem ez széria hiba lehet a telefonban, illetve a Oneplusok sose voltak erősek kihangosításban - ). Épkézláb magyarázat, kompenzáció természetesen nem járt a késlekedésért, de legalább tényleg cserélték amit kértem. Legalább egy vouchert kérhetnél, azt szerintem adnának, persze csak ha ezekután is vennél tőlük bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest