- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DamianB #6193 üzenetére
Amúgy ha sokat megy, lehet pár dologgal trükközni. Pl. a kisebb fényerőre venni nappal az automatához képest, mert bőven elbírja, vagy pl. én sokat böngészek, és beállítottam, hogy teljes képernyős legyen a Chrome, így nincs állapotsávom amíg fut, nem ég be. Ezekhez nem is kell semmi mókolás, gyári állapotban is beállíthatóak.
Én amúgy sajnos észrevettem (anyám 1+3-asán van), pl. böngészés fektetett módban nagyon zavaró volt, hogy a beégésnél a fehér alapon a sorok elején az állapotsáv helyén olyan "zavarosak" voltak a betűk tőle. Más felhasználásnál mondjuk tényleg nem jött elő.
-
Másik kérdés, hátha valaki használ substratumot.
Megvettem az andromeda-t és leszedtem egy oreo témát. Kiépítette a fedvényt, restart után aktiváltam, system UI összeomlott, majd restartot nyomtam , mert semmi se volt a képen. Restart után azonnal felugrott a gyári beállítások visszaállítása... Mi romlott el?
-
-
csipuka
senior tag
Kijott a legujabb Magisk (17.0) es bootloop-ba tette a 3T-t. Sikerult flash-elni az ujabb TWRP-t de igy se megy ra a Magisk. megmakkan a telepitesko a 16-os is meg a 17.1-es is. Mergemben leszedte mindent es most root nelkul hasznalom a 3T-t. Valakinek van megoldasa ra?
A TWRP (3.2.3) raadasul eltunik a reboot utan, csak a gyari marad. Mind1 ujra birom rakni ha kell. -
Reggel unalmamba néztem be égés teszteket . Kék és zöld színnel látszik az állapotsáv meg lepődtem. Félre értések végett nem fikázni akarok és rémíteni nagyon jó telefon és napi használatban nem lehet észre venni . De persze hozzá kell tenni én rengeteget használom.
-
g0dl
addikt
-
g0dl
addikt
Működik a OP3T itthon VOLTE környezetben?
-
-
Heroldg18
tag
Sikerült beszereznem egy Xiaomi Power Bank 2C-t. Próbálgatom a töltést, hogy mennyivel tölt, azonban az Ampere program csak ilyen 1300-1400 mAh-t mutat.
A power bankra pedig az van ráírva hogy: Output: 2x5,1V-2,4A ; 9V-2A ; 12V-1,5A.
Valamit én nem csinálok jól, vagy a 2,4A-rel nem fogja tölteni a telefont? -
kóóó
aktív tag
Sziaszzok.
Kiesett a telom flexeles kozben pont a korongra aztan a foldre.
Betort az uvegfolia( remelem alatta nem a kijelzo, mert erzekel), de betort a kamera is. Gondolom azon nincs gyarilag vedouveg. Nem vettem eszre fotozasnal a repedest, de zavaro.
Hogyan tudnam ezt helyrehozni es kb mennyibe lenne egy ilyen?
Elore is koszonom a segitseget! -
snyper990
őstag
OxygenOS 5.0.5
Nekem kb másfél gigát tölt le... :S -
Macika66
őstag
-
-
Macika66
őstag
válasz
laskr99 #6163 üzenetére
Mostmár kapható rá igen olcsón a gyárival majdnem azonos minőségű, teljes felületen tapadó üveg...
-
Milyen üvegfóliát ajánlotok ami NEM ívelt, nem kell a teljes kijelzőt fednie. Most több mint 1 éve van rajta a Macika66 által rárakott üveg, csak már eléggé karcos és zavaró lett+2 helyen mintha koszolódna az üveg alul.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Buster17
addikt
Hali!
Kikopott töltő csatlakozóra van valami megoldás?Már folyamatosan kicsúszik, nem tölti dashban csak akkor ha nagyon rányomom stb.
-
Rick4
félisten
válasz
DamianB #6149 üzenetére
Előfordul ez, nem is olyan ritkán.
De gondolom érted, hogy hülyén nézett ki kétnaponta olvasni, hogy ma rendeltem, tegnap érkezett, milyen tokot vegyek, aztán másnap megint ugyanez, harmadnap megint ugyanez..
De evvel még nem is lenne baj, mert az élet már csak ilyen, hogy nem barátokat keresni jövünk ide, nem lehet mindig értelmes, felnőtt emberek között tartózkodni, amikor konzumer terméket vásárol az ember, de a fő probléma nyilván az akkori topicfelelős volt, aki maga sem volt felnőve a feladathoz, hogy 20 embert ilyen szinten kordában tudjon tartani...
sebaj, túléltük, a topic is megszelídült, mióta nem szállítanak ilyen terméket senkinek.
-
Nekem muszáj használnom tokot foilat munkám is olyan hogy folyamatosan karcolom töröm a telefonokat nagyon sok pénzem bánta ezt . Nekem is van egy nagyon jó foilam már meséltem is róla itt topikban nem ér ki a szeleig de tapad nem levegős és érzésre pontos .
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni.
A legutóbbi frissítés óta valamiért ha kikapcsolom a wifit, akkor is bekapcsolja magát, akárhányszor kikapcsolom. Kikapcsoltam már mindent ami a wifi beállításokban van, de azok sem használtak. Esetleg tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm a válaszotokat! -
crixtm
tag
Sziasztok!
Latest bétán vagyok. Melóban délután töltöm a telót, mert muszáj. Szinte bármit csinálok melegszik. Amúgy fasza gyors, meg minden, de katasztrófa a rendelkezésre állás.
RhinoShield bumper van rajta, kivéve melóban. Szerencsére a kemény műanyag eltört több helyen, így könnyen fel-le rakom, de még elég a védelem.
Most viszont bejött a random pause issue. Ahogy olvastam FR a megoldás. Legalább vissza tudom csukni a bootloadert. Amúgy még mindig boldog vagyok vele.
Várom a Piet -
Ed_007
aktív tag
válasz
FrankóStein #6132 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Macika66
őstag
válasz
Nem tapad, csak a szélén, nem komoly, én inkább úgy fogalmaznék, hogy használhatatlan.
Rendelj inkább egy FullGlue jelölésű üveget.
-
PistiSan
addikt
Tényleg nem, viszont kavicsbányába nem biztos hogy ilyen telefont vennék, inkább egy CAT típusú telefont. (A bányában amúgy van térerő? Szerintem nincs.) Tavaly vettünk házat, sok mindent csináltunk magunk, oda nem vittem a telefont, szerintem nem ilyen környezettre lettek ezek a telefonok kitalálva.
-
HSM
félisten
válasz
Ilyesmim volt, csak átlátszó. Azzal két bajom volt, nagyon vastag volt, érződött az ujjlenyomat olvasónál, és némileg rontott a kép élességén (utóbbi volt a fő baj).
Most Brotect Airglass-om van, abban imádom, hogy szupervékony, nem ront a képminőségen, viszont a kép legszélére nem ér ki, ez minimálisan zavar, de megszoktam, kb olyan ebben a tekintetben, mint a gyári fólia. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
-=Jam=- #6134 üzenetére
Nem tudom hol tapad, hol nem, de az előző is ilyen volt, és semmi gond nem volt vele. Azért cseréltem le az előzőt, mert 1.5 hónapja vettem a telót, és alig 3 napja volt nálam amikor a kocsimosóban kiesett a zsebemből. Felső részén ívben tört + sarok letört + alsó sarok sérült+ karcolások. Ahogy leesett még ráadásul pofára landolt. És most mertem leszedni ahogy megjött ez a másik. Tökéletes épségben volt alatta a kijelző! Ez nekem megért 320 ft-ot.
-
PistiSan
addikt
válasz
-=Jam=- #6134 üzenetére
1 éve hogy nem használok semmilyen fóliát, semmi olyan zavaró karc nem keletkezett még a kijelzőn ami zavarna, optikailag zavaró lenne. Persze erős fényben, ha rá süt a nap látok én is mikro karcokat, de pont nem érdekel, pár évig még használom a telefont, utána úgy is meghal benne előbb utóbb valami ami miatt nem éri majd meg javíttatni, addig a kijelző is simán ki fogja bírni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Ez csak a szélén ragad a kijelzőre nem? Ezek nagyon idegesítőek egy idő után, nehezen érzékeli az ujjlenyomatot, illetve ahogy nyomod érezni, hogy levegős a kijelző és a fólia között.
Én amúgy egy jó féléve meguntam, és nem használok semmilyen fóliát, és semmi baja a kijelzőnek. Nagy fényben ha nagyon keresi az ember egy-két mikrokarc észlelhető, de azokat nem lehet érzékelni.
-
XenHai
senior tag
válasz
Ez ki ér a széléig?
-
Ed_007
aktív tag
OnePlus3T-hez keresek kijelzővédő fóliát (lehetőleg a sima, nem üveg, hanem fólia anyagút) A gyártói oldalon már nem rendelhető.
Aki tud valami kipróbált típust, kérem írja meg.
Előre is köszönöm! -
HSM
félisten
Az sRGB pont a korlátozott, számítógépes világban "standard" színvilág. Tehát ha túlszaturált színekre vágysz, akkor pont nem erre van szükséged.
A másik topikban beszélgettünk a DCI-P3 mód előcsalogatásáról, szerintem az a legjobb opció, ha teltebb színekre vágysz, de nem túl szürreálisakra, mint a gyári alapértelmezett 1+ színmód: [link]
Sajnos root kell hozzá. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Most sikerült egy ilyen telót intéznem.
Mire kellene figyelnem, mi az amit úgy gondoljátok, jo ha felrakom telepítés, Google cameranak mondjuk van értelme?
Valami témát vagy ikon szívesen cserélnek mert hozzászoktam a Samsunghoz.
Meglepo, hogy s8 után a kijelzőt gyengébbnek érzem, de gyorsabb ez a rendszer mégis.
Előre is köszönöm a segítséget -
g0dl
addikt
válasz
-=Jam=- #6118 üzenetére
Tegap meg akartam csiálni a 4.1.7 ->5.0.4 frissítést a rootolt rendszeremen, a twrp3.2.2-0 felrakása után a revorery-be bootolva azzal kezdi, hogy nem tudja csatolni a /data fájlrendszert, és adjak neki ehhez jelszót.
Természetesen ilyen jelszót nem tudok, és normál indulás során nem is kér ilyet. Ilyen formán nem is tudom tallózi az image-eket.
Azt tudom, hogy a /data f2fs.Amit gugliztam az mind azt mondja, hogy formázzam a /data-t, és/vagy változtatssam meg a fájlrendszert.
Tudja valaki mi ennek az oka, miként lehet megoldani?
Ha valóban titkosítva van, akkor a boot folyamat során honnan szerzi a kibontáshoz a kulcsot ( tőlem 100%, hogy nem kérdez semmit indításnál) , és miért nem tudja ugyanezt használni a twrp?Én kicsit arra gyanakszom a twrp nem tudja /szereti csatolni a f2fs-t (korábbi verzió tudta, csak azt írtátok oreo-hoz 3.2.2-0 kell)
Az a megoldás világos, hogy mindent töröl/format minden visszatölt ( van licenszelt titanium backup-om, részben ezért is a root) stb., de én szeretem tudni (tudni vélni) mit miért csinálok. Esetleg még usb otg-re dugott pendrive-ról is tudnék telepíteni, de az új rendszer tudni fogja-e a titkosító kulcsot, amit a twrp nem, de a jelenlegi rendszerem igen.
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
TWRP > format system, data, cache > 5.0.4 install > magisk install > dalvik cache törlés > reboot recovery (ez fontos, mert így marad meg a twrp is), aztán onnan már mehet egy reboot system. Kb. ennyi, nem nagy dolog.
Ja és a legfrissebb 3.2.2 TWRP vagy a 8.61-es blu-spark TWRP legyen fent, mert az kompatibilis az Oreo-val.
-
Cifu
félisten
válasz
csipuka #6113 üzenetére
A fő problémám, hogy én négyszer futottam neki az Oreo-nak, de folyamatosan problémákkal találkoztam (Bluetooth gondok, kb. 15-20%-al alacsonyabb üzemidő, stb.), előnyökkel effektíve nem, szóval mindig menekültem végül vissza a Nougat-ra. Egyedül a biztonsági frissítés hiánya zavar, hogy lassan egy éves lemaradásban van a telefonom e téren. Felhasználóként leginkább az android mélyén lévő, nem látható dolgokban nyújt előnyt az Android P, számomra szóval ez egyfelől örvendetes hír, mert foglalkozik a Oneplus még a 3T-vel, másfelől viszont vakarom a fejem, mert a hátam közepére nem kívánom, hogy újra nekiálljak frissíteni, aztán napokig szórakozni azzal, hogy valami eddig jól működött, most meg nem...
-
g0dl
addikt
Jelenleg 4.1.7 OxygenOS-en vagyok, twrp + magisk root.
Mire kell figyelnem 5.0.4 upgrade-nél? Root továbbra is kéne, és oxygenupdaterrel tervezem.
twrp -ből milyen verzió kell? -
csipuka
senior tag
Nna elvileg nem lesz 8.1, de megkapjuk a P-t.
Nem tudom, hogy oruljek-e, mivel mar most is feature freeze van, es csak a biztonsagi javitasok jonnenek csak. Ha kiadnak egy P-t, es valszeg lesz benne bug, akkor a biztonsagi frissites nem lesz eleg.
Meglassuk, hogy valtozik a tamogatasi ciklus. -
snyper990
őstag
válasz
gyalu 1 #6107 üzenetére
Nekem is. Volt is felháborodás a O+ fórumon, csak néhány O+3 kapta meg múlt héten hivatalosan, 3T egy sem. De legalább kijavították az elgépelt biztonsági csomag dátumot.
Csak nem értem, miért adták ki így a múlt héten? Nem sok értelme volt, inkább vártak volna mostanáig... -
-
snyper990
őstag
Changelog:
System
-Updated Android security patch to 2018.7Camera
-Improved image quality for the front camera
-Fixed manual ISO setting issue of 3rd party camera appsThird-Party Apps
-Fixed parallel WhatsApp crash issue
-Fixed front camera zoom-in issues for Snapchat5.0.4 has July 2018 security patch, the setting incorrectly reflects security patch as June due to an incorrect string (typo)
-
AcCEsS
senior tag
Van új Béta:
Launcher
Improved search tags in App drawer
Added "New installs" category tag in App drawer
Improved app list for hidden space and toolboxCamera
Optimized switching between front and rear cameraMultimedia
Added capability to scrub/seek through AAC audio file timelines -
Rick4
félisten
3T-nél hogy tudok a kamera ois részét tesztelni? Gyanús, hogy nem megy...
-
g0dl
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest