Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pszihonaranc

senior tag

válasz KBP #6063 üzenetére

De mitől jött ez elő? Nagyon nem kóser, hogy stabil, gyári rom mellett random meghal a telefon és minden adatodat elbukod egyik percről a másikra.... Főleg amikor sürgősen kéne.. :F :Y :W
    Hogy lehet így megbízni egy készülékben? Nem is értem.

Azért többiektől is várnék még választ, mielőtt teljesen elkeseredem, hátha..
    Unlockolt és rootolt a telóm, van rajta TWRP, ideje korán megcsináltam még ezeket. Sőt még nandroid mentésem is van régebbi időkről.
    Nekem most tényleg az lenne a legfontosabb, hogy az "internal storage"-ról, tehát a képzeletbeli memóriakártyáról az adatokat (fájlokat) lementsem. A rendszer adatok nem akkora baj, ha törlődnek.

Emlékeim szerint réges rég volt itt egy srác, akinek összetört a képernyője és szerviz előt le akarta menteni az adatokat magának, de nem tudta megcsinálni klasszikus USB-gép összeköttetéssel, mert nem érzékelte az érintést és nem tudta a töltés helyett az MTP-t kiválasztani. Neki ajánlottátok, hogy csináljon valamit TWRP-ben és akkor megoldódna (csak sajnos neki nem volt feltéve). A történet végére sajnos már nem emlékszem, de ad egy kis reményt, hogy a belső memória valami külön partíción van, ami kiszedhető valahogy.

Azt sem értem, hogy miért kell kihagyni a memóriakártya bővíthetőséget egy telóból... ha kártyán lett volna minden egy pillanatig nem fájna az ember feje, de neem :W

• csipuka

senior tag

válasz KBP #6062 üzenetére

Nem tom mi az a 10 pont, de frissites jon akkor twrpben felteszem a frissitest, utana magisk es kesz.

• gombasm

aktív tag

válasz KBP #6054 üzenetére

Miben nem felel meg a leírt követelményeidnek a gyári rendszer?
    Open Beta kéthetente frissül, ha rootolsz akkor két perccel tovább tart frissíteni, de nem veszélyes.

Esetleg próbáld meg ezt:

https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/rom-theone3tos-v1-0-t3730932

Kicsit feljavított OOS, aroma installerrel, beépített root (Magisk) és más nyalánkságok amik akár el is hagyhatók. Az open beta -ra épül, ha az megjelenik ezt is frissítik pár napon belül. Ezt használom, hibátlan.

Ami még igazán sallangmentes az a hydrogen os, az is volt fenn pár napig mostanában, szeretem. Macerás, mert csak angol van (morelocale 2 -vel megoldható részben a magyar nyelv) és úgy kell kitalálni hozzá a play store -t, de utána stabil mint az atom és tényleg alig fogyaszt.

A lineage is tökéletes lehet (heti frissítések), de azzal olyan lesz a 1+ mint bármelyik más készülék :(( .

Megpróbálhatod még a mokee -t is, sokáig használtam másik telefonokon: https://www.mokeedev.com/
    Van magyar nyelv, OTA frissítés hetente, stabil havonta. Fogyasztásról nincs infóm.

• PistiSan

addikt

válasz KBP #6054 üzenetére

LineageOS, szerintem már lehet több mint 1 éve használom, hetente jön frissítés hozzá, amit vagy telepítesz vagy sem, én mostanában szoktam, pár perc alatt meg csinálja automatán.
    14.1-es verziót használtam, az még 7.1-es androidra épült, aztán idén meg jelent a 8.1-es verzióra épülő 15.1-es LineageOS, a frissítést itt a 2 verzió között manuálisan kellett el végezni, de újratelepítés nélkül minden sikerült elsőre, én nagyon szeretem ezt a ROM-ot, és bátran ajánlom mindenkinek.
    Gyárilag nem ROOT-olt, de ott van a lehetősége mint letölthető plusz kiegészítő, és természetesen az OTA frissítések után is meg marad a ROOT.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés