-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
De mitől jött ez elő? Nagyon nem kóser, hogy stabil, gyári rom mellett random meghal a telefon és minden adatodat elbukod egyik percről a másikra.... Főleg amikor sürgősen kéne..
Hogy lehet így megbízni egy készülékben? Nem is értem.Azért többiektől is várnék még választ, mielőtt teljesen elkeseredem, hátha..
Unlockolt és rootolt a telóm, van rajta TWRP, ideje korán megcsináltam még ezeket. Sőt még nandroid mentésem is van régebbi időkről.
Nekem most tényleg az lenne a legfontosabb, hogy az "internal storage"-ról, tehát a képzeletbeli memóriakártyáról az adatokat (fájlokat) lementsem. A rendszer adatok nem akkora baj, ha törlődnek.Emlékeim szerint réges rég volt itt egy srác, akinek összetört a képernyője és szerviz előt le akarta menteni az adatokat magának, de nem tudta megcsinálni klasszikus USB-gép összeköttetéssel, mert nem érzékelte az érintést és nem tudta a töltés helyett az MTP-t kiválasztani. Neki ajánlottátok, hogy csináljon valamit TWRP-ben és akkor megoldódna (csak sajnos neki nem volt feltéve). A történet végére sajnos már nem emlékszem, de ad egy kis reményt, hogy a belső memória valami külön partíción van, ami kiszedhető valahogy.
Azt sem értem, hogy miért kell kihagyni a memóriakártya bővíthetőséget egy telóból... ha kártyán lett volna minden egy pillanatig nem fájna az ember feje, de neem
-
gombasm
aktív tag
Miben nem felel meg a leírt követelményeidnek a gyári rendszer?
Open Beta kéthetente frissül, ha rootolsz akkor két perccel tovább tart frissíteni, de nem veszélyes.Esetleg próbáld meg ezt:
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/rom-theone3tos-v1-0-t3730932
Kicsit feljavított OOS, aroma installerrel, beépített root (Magisk) és más nyalánkságok amik akár el is hagyhatók. Az open beta -ra épül, ha az megjelenik ezt is frissítik pár napon belül. Ezt használom, hibátlan.
Ami még igazán sallangmentes az a hydrogen os, az is volt fenn pár napig mostanában, szeretem. Macerás, mert csak angol van (morelocale 2 -vel megoldható részben a magyar nyelv) és úgy kell kitalálni hozzá a play store -t, de utána stabil mint az atom és tényleg alig fogyaszt.
A lineage is tökéletes lehet (heti frissítések), de azzal olyan lesz a 1+ mint bármelyik más készülék
.
Megpróbálhatod még a mokee -t is, sokáig használtam másik telefonokon: https://www.mokeedev.com/
Van magyar nyelv, OTA frissítés hetente, stabil havonta. Fogyasztásról nincs infóm. -
PistiSan
addikt
LineageOS, szerintem már lehet több mint 1 éve használom, hetente jön frissítés hozzá, amit vagy telepítesz vagy sem, én mostanában szoktam, pár perc alatt meg csinálja automatán.
14.1-es verziót használtam, az még 7.1-es androidra épült, aztán idén meg jelent a 8.1-es verzióra épülő 15.1-es LineageOS, a frissítést itt a 2 verzió között manuálisan kellett el végezni, de újratelepítés nélkül minden sikerült elsőre, én nagyon szeretem ezt a ROM-ot, és bátran ajánlom mindenkinek.
Gyárilag nem ROOT-olt, de ott van a lehetősége mint letölthető plusz kiegészítő, és természetesen az OTA frissítések után is meg marad a ROOT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest