- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nekem pont tetszik a notch, nem a "hasznos" kijelzőrészbe égnek bele az értesítések.
Amiért jó akár a 835, akár a 845 snapdragon, hogy jóval takarékosabbak. Sebességre teljesen oké a 820/821, de eléggé elkéri a magáét az akkuból ehhez, főleg ha jobban meg van terhelve.
Nekem az OIS fontos, illetve ami tetszene egy picit nagyobb felbontású kijelző, vagy nem IPS FHD. Plusz egy zoomos másodkamera modult is el tudnék képzelni. A sima 5-ből és 6-ból már majdnem össsze lehetne gyúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged