- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
olaho80 #16392 üzenetére
Hát ez érdekes vélemény. Pedig csak fel kéne görgetni az oldal tetejére, a piros összefoglaló kinyitása szövegre kattintani és elolvasni.
De most kegyes hangulatban vagyok, ha esetleg elromlott az egereden a felfele görgetés, akkor megcsinálom neked, hogy felgörgetek, kinyitom, és kimásolom neked egy hozzászólásba az összefoglalót. Jó lesz?Csak vicceltem, nem fogok feleslegesen egy félméteres hsz-t gyártani teljesen feleslegesen!
-
mobilizmo
addikt
válasz
olaho80 #16390 üzenetére
Úgy érzékelem nem az a probléma, hogy még nem csináltál ilyet, hanem hogy kicsit több önállóság kellene. Ha már a Motorola hivatalos oldalát is itt kérdezed meg. Egyébként a topik elején az összefoglalóban nagyon-nagyon sok minden, nagyon részletesen le vagyon írva. El kell olvasni és ha valami ott nem tiszta, akkor kérdezni.
-
törölt tag
válasz
olaho80 #16388 üzenetére
Nem nehéz, meg szerintem felesleges privátban...
Fastboot módban Bootloadert nyitni kell (erre van hivatalos motorola oldal ami elküldi a kódot), majd kell egy twrp recovery, a cm oldaláról leszeded a legfrisebb buildot, meg az opengapps oldalról a play támogatást, a rendszer zippet meg a opengapps zippet felteszed a telóra,ezeket factory reset után felteszed,majd reboot.
Fontos!: bootloader nyitás is csinál factory resetet, a bootlogót vissza lehet állítani motorolásra,mert a nyitás módosítja egy piros szövegre...
Minden elött ments le mindent a telóról(képek,zenék stb), de az összefoglalóban is le van írva minden -
mobilizmo
addikt
válasz
olaho80 #16385 üzenetére
CM13 Official
Itt meg még ~100 egyéb, köztük CM13 leszármazott is.A hogyanról (például, mert van rengeteg leírás, videó):
- Unlock bootloader
- Install TWRP recovery
- How to use TWRP to install anythings -
Adamis
őstag
válasz
olaho80 #16333 üzenetére
Van olyan, hogy egy hibás telepítés után (jellemzően downgrade) nem indul a telefon, mert a bootloader behal. Javítani szervizben nem fogják, mert a Moto nem támogatja ezt a megoldást. Így csereérett lesz a telefon, vagy legalább is alaplapcserés, ami drága. Na ezen segít ez a megoldás. Ha minden jól megy...
-
98bja
senior tag
válasz
olaho80 #16249 üzenetére
Szia!
Az a helyzet hogy én mindig is naponta töltöttem a telefont, mert nagyon sokat használom és estére mindig lemerült 15-20%-ra. Nekem a telefonom másfél éves, szóval valószínűleg a mindennapos töltés miatt ment gatyára ennyi idő alatt.
Az akkumulátor alapból nem eltávolítható, le kell csavarozni a belső hátlapot és saját kezüleg kell az alaplapról lecsatlakoztatni. Mivel én már egyszer szétszedtem a készüléket teljes kijelzőcsere miatt, ezért magamnak fogom kicserélni az akksit is. Ha nincs ilyenben tapasztalatod akkor ajánlom hogy vidd el egy megbízható szervízbe ahol kicserélik neked. -
Skillet
addikt
válasz
olaho80 #16205 üzenetére
Bocsi, de szerviz, nem szervíz.
Amúgy meg első körben egy gyári visszaállítást kellene csinálni, megnézni, hogy reagál utána a telefon/rendszer.
Automatikusan nem frissített, csak ha jóváhagytad (nekem 4.4.4 van ma is. 5-ös droid szerintem fhos).
Gyakran kikapcsol a telefon mondjuk 10% felett? Mert ha igen, gyanítható, hogy rossz az aksid.
A szervizben szerintem nem fognak gariban aksit cserélni. Akkumulátor egy érdekes dolog garancia szempontjából. Szerintem a legtöbb gyártó 6 hónapot ad rá. De majd kiderül... már ha tényleg leadod szervizbe. -
törölt tag
válasz
olaho80 #16191 üzenetére
De akkor az miért van, hogy sok más készüléken nyomhatod a gombot 30 másodpercig is akkor se kapcsol ki?
Benne van a válasz a kérdésben. Az egy másik készülék, az úgy működik.Akkor ez ilyen Motorola betegség?
Nem. Ez ilyen. De a random reboot nem normális. Az esetenkénti havi egyszeri reboot-al nem hiszem, hogy bármit is kezd majd a szerviz. Nagy eséllyel ugyanazt kapod vissza, amit beküldesz.A factory reset módszert leírnád hogy kell megcsinálnom?
A factory reset (gyári beállítások visszaállítása) ott van valahol a menüben. Nem írnám le, mert nem valószínű, hogy ugyanazt a ROM-t használjuk.(#16192) olaho80
Nem tartom valószínűnek. A gomb még ugyanúgy benyomódik (már ha ez történik), ha egy tokba helyezed. Mondom úgy, hogy egy gyári beállítások visszaállítása előbb oldja meg az esetenkénti random reboot-ot, tudva, hogy nem tudjuk azt mi okozza, mint hogy valamilyen tokba teszed. -
törölt tag
válasz
olaho80 #16188 üzenetére
Ide válaszolok, mert semmi olyat nem írtál, ami másra ne tartozna. A fórum azért fórum, hogy mindenki láthatssa az információ cseréket. Szóval ez teljesen normális. Nincs tok a telefonomon. Lehet, hogy neked az okozza. Használd tok nélkül egy-két napig és kiderül. Ha a probléma továbbra is fennáll, a szűk farmert cseréld le egy lenge melegítőnadrágra és ha még akkor is újraindul, akkor gondolkozz a szervizen. Teljesen csak egy factory reset + melegítőnadrág kombinációval zárnám ki a szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest