- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
Maximum1 #14132 üzenetére
Írtam korábban
"A különbségek meg, a gpe romban nincsenek motos cuccok, nincs galéria, sms alkalmazás, fm rádió, kamerában hdr. Persze mindez pótolható playről egyszerűen"
tehát nem kell fr, playről tölts le egyet Textra Sms, Üzenetküldő. -
ronin79
addikt
válasz
Maximum1 #14097 üzenetére
Az összefoglalóban lévő egy klikkes 4.4.4 mehet, vagy letöltheted innen is és cmd-be másolod vagy pötyögöd a parancsokat egyenként.
Esetleg annyit megjegyeznék, nem tudom mennyire működik motorolás 5.0.2-ről a downgrade gpe 4.4.4-re egyből, úgyh. lehet fölösleges kör, de én 5.0.2-ről először a motorolás 4.4.4-re tértem vissza, onnan gpe 4.4.4 és ott meg már ota-n az 5.0.1-es frissítés.(#14111) focvis
Rootolás mindegy, amelyik neked tetszik. Twrp-s módszernél tudsz mentést készíteni a rendszerről, így ha valamikor gubanc lenne nem kell mindent újból telepítened, tudsz témákat felrakni, stb. előnyök, de ha nem akarod a gyári recoveryt lecserélni a másik módszer is működőképes.
2. BL-t vissza lehet utána zárni úgy, hogy megmaradjon a root? A célom, hogy ne a nyitott lakatot mutassa indításkor.
Ha csak a lakat a gond, akkor cserélj bootlogot. A Cleanerbe tettem kettőt (világos/sötét moto logo) vagy készítesz magadnak a MotoG Boot Logo Creator + Flasher-el olyat ami neked tetszik, tetszőleges képet be lehet rakni.
-
Kroni1
veterán
válasz
Maximum1 #14094 üzenetére
Ha none-ra állitod akkor teljesen néma lesz. Priorityra kell, akkor az alarm megmarad, söt testre lehet szabni h mi maradjon még hangos és mit némitson. Bonyolult, rosszabb mint 4.4-en volt sajnos ez van... Alapvetöen jó a lolli de vannak hibák ami kitkatnál nem volt: pl a mobilnetet kikapcsolni is az eddigi 1 helyett 4 kattintás, nem tom miért kell mindig megkérdeznie h biztos ki akarom-e kapcsolni. (Ha jol tudom ez 5.0.1-en nem igy volt, a dual simes 5.0.2-n sajnos igen)
Engem kicsit idegesit még, hogy amikor kilövöm a mobilnetet akkor felkiáltojellel jelzi h nincs net, csak mobilhálozat. Mégrosszabb a dualsimesen az a bug, hogy ha 2 sim van bent akkor wifinél van felkiáltojel, hiába él a kapcsolat. (Egy sim esetén rendesen működik) persze nem nagy gond ez, csak a felkiáltojel miatt az ember hibát feltételez, rossz ezt látni folyton..
-
Tim82
félisten
válasz
Maximum1 #7949 üzenetére
Jelen vagyok, csak általában read mode-ban. Mire az evil smiley?
haligali72: XT1032 a nem dual-sim-es, nem tudom, hogy a dual sim-es Moto G-hez (XT1033) teljesen ugyanolyan digitizer való-e. Én az etradesupply.com-ról rendeltem a sajátomat, ami drágább volt egy eBay-es rendelésnél. A kijelzőt + digitizert egyben tudod cserélni, a kettő ugyanis ragasztva van. A művelethez szükséged lesz kétoldalú ragasztócsíkokra is, az új kijelző-digitizer kombó rögzítéséhez. A többit leírtam korábban.
-
-
jeanvaljean
tag
válasz
Maximum1 #6608 üzenetére
Ide röhögni is érdemes jönni
Az egyik Dreher a feleségemé, a másik az enyém, a bébiétel meg a kisfiamé lenne. Pénzt nem akarok kérni, gondoltam, ezzel mindenki jobban jár.
A bolt árlistája ide kattintva látható.
-
Celtis
veterán
válasz
Maximum1 #6441 üzenetére
Egyrészt nem olyan sok az, napi 2x20 perc kb. Másrészt az akku használati statisztika szerint ez az app nem sokat visz el.
Egyébként amikor majd egy hetet ment el a telefon, akkor a wifi, BT, mobilinternet folyamatosan be volt kapcsolva. Tehát ezek alapból nem esznek sokat. A Google now és a helyszolgáltatások vitték el az akkut. Ezeket kikapcsolva nőtt anno kb. háromszorosára az üzemidő.Úgy, hogy ezeket nem is használtam. Sajnos így kézzel kell bekapcsolnom a GPS-t ha szükség van rá. Lehet, hogy a Googlenek rohadt fontos tudnia, hogy én hol vagyok és mit csinálok. Ezt részben el is fogadom, de ha ők többet használják a telefonomat mint én magam, az már nem tetszik. -
TaylorPro
addikt
válasz
Maximum1 #6267 üzenetére
Tényleg jól néz ki!
Közben előrendeltem a Grip Shellt. A tiéd utángyártott? Ezt a színt még nem láttam. Honnan van?
-
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Maximum1 #5398 üzenetére
Csatlakozom :
köszönet érte: _ghiottone
A szilikon-tokokat sosem bírtam, ez azért más...
Eléggé tisztaság-mániás vagyok; ha megszokom, vagy bele bírok törődni, hogy örökké szöszök maradnak a gumi közelében a kijelzőn, akkor szeretni fogom.
Sokkal masszívabb érzetre, biztosabb a fogása, és simán hihető, hogy sokat véd a telefonon egy esés alkalmával ! Sőt a gombok véletlenszerű megnyomása is ritkább lesz, plusz a víz is nehezebben jut be oda.
Zsír ! -
acura13
aktív tag
válasz
Maximum1 #5254 üzenetére
nem nem..konkrétan Motoról beszélek, személyes tapasztalat.
Miota kint vagyok ugyanazon az uton probáltam (Bécs oda vissza..500km)
volt hogy Bécsben töröltem a navi programot, ujat raktam fel, és teljesen 0-ról indult a müholdkeresés
Razr(xt910) tökéletes gps....
Nexus 5..voltak kihagyások....de alapjában gyorsan pozicionált..(kivéve elsőre) adat nélkül!!
Moto X..érdekes..első egy XT1058 volt ez a problémás amit irtam..utközben eldobta ajelet, néha 3-4prcekre is..egy hét melo után jönnék haza..nincs gps kapcsolat
Itthon tökéletes.---
Moto G ugyanaz ahelyzet, nem dob jelet el utközben de frissen feltett navival lassan talált müholdatMoto X 1053 jelenleg jo(kopp-kopp) Faster GPS program segit kicsi és a Primon be kell állitani valami GPS adatmentést..NMEA ...utána már tudni fogja kb merre is keresse..
Természetesen ha van data akkor nincs egyikkel sem gond
-
mrbig25
őstag
válasz
Maximum1 #4375 üzenetére
Snapdragon MSM8628 van benne, ami 1,6GHz-en megy.
A miénkben (moto G) Snapdragon MSM8226 van, ami 1,2GHz-en megy.
Az órajelet leszámítva a két SoC lényegében véve megegyezik.Ettől függetlenül lehet a Moto G CPU-ját is húzni...nyitott BL és egy megfelelő főzött kernel kell hozzá.
-
mrbig25
őstag
válasz
Maximum1 #4369 üzenetére
A forrás XDA oldal első sora: "JUST UNLOCKED BOOTLOADERS!!!"
Ez alapján csak nyitott BL-en megy...tehát csak garivesztéssel lehet felrakni.(#4371) david0111
Nagyjából 5,5GB, de az összefoglalóban is benne van -
ghiottone
nagyúr
válasz
Maximum1 #3881 üzenetére
Nem próbálnám meg, de ha rootolva van a telód akkor el kellene küldeni az alábbi fájlokat (talán adb-n is ki lehet menteni, de ahhoz nem értek - még)
system/app:
Bluetooth.apk
Calculator.apk
CellBroadcastReceiver.apk
DownloadProviderUi.apk
TelephonyProvider.apksystem/priv-app:
Contacts.apk
ContactsProvider.apk
Dialer.apk
DownloadProvider.apk
Launcher2.apk
Mms.apk
Settings.apk
SettingsProvider.apk
SystemUI.apk
TeleService.apk
Keyguard.apksystem/framework:
framework-res.apkIlletve akinek DE, vagy FR romja van 4.4.2-ből ők is elküldhetik, belenézek.
zsirfecske
jót röhögtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest