- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz Skillet #15832 üzenetére
Nincs link. Levelezőlistán volt az infó.
" Google Nexus
Nexus 5, Motorola Nexus 6,
Nexus 7 (tablet)
Nexus 4, Nexus 7 (2012), Nexus 10 (tablet)
Google Android One series
Micromax Canvas A1, Spice Dream UNO,
Karbonn Sparkle V, new Lava Iris Pixel V1,
Nexian Journey One (Indonesia) and other
Android One series launched in South East
Asian markets and AfricaMotorola
Moto X Style, Moto X Play, Moto X (2 Gen),
Droid Turbo (aka Moto Turbo in India),
Moto G (2nd Gen & 3rd Gen), Moto E (2nd Gen),
Moto X (1st Gen), Moto G (1st Gen), Moto E (1st Gen),
Lenovo
K3 Note, ZUK Z1, Vibe Shot,
Vibe Z2, Z2 Pro, A7000
Samsung
Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+,
Galaxy S6 (& S6 Edge), Galaxy Note 4,
Galaxy Alpha, Galaxy S5, Galaxy A8, A7
Galaxy A5, A3, Galaxy E-series
HTC
HTC One M8, HTC One M9, M9 Plus, E9,
E9 Plus, One E8
HTC Desire Eye, Desire 820 series
Sony
Sony Xperia M5, C5 Ultra,
Xperia Z3 Plus (aka Z4), Xperia Z3,Z3v,
Z3 Compact, Z2, Xperia Z Ultra GPE
(Google Play Edition)
Xperia Z1
LG
G3, G4, Flex 2
G2, G2 Pro, G Flex
Asus
Zenfone 2 series, Zenfone 2 Laser, Deluxe, Zenfone Selfie
Zenfone 6, 5, 4,
One Plus
OnePlus One and OnePlus 2 via new OxygenOS/HydrogenOS skinXiaomi
Xiaomi Mi4, Mi 4i, Mi Note, Mi Note Pro,
Redmi Note 2, Redmi 2 (& Prime)
Redmi Note (2014), Redmi 1S
Huawei
Ascend P8, Mate 7, Honor 6 Plus and moreiBerry feat. Elephone
Auxus Prime P8000 aka Elephone P80000 (confirmed to get Android M)"[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Elvileg nektek is jön az M. Azért ez nagyon példaértékű! Még mindig remek teló ez a kis G!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Viszlát topic lakók!
Ma postára adtam ezt a csodát! Imádtam!
ronin79 neked külön köszönet mindenért!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
34-ért vihető a hibátlan kis gépezetem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Eladom a telót. Váltok Nexus 5-re. Az ok csak a jobb kamera és nagyobb ram. Egyébként tökéletes a teló GPE rommal. Akit érdekel az aprón megtalálja.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz ronin79 #13256 üzenetére
Nos, pár napos teszt után elmondhatom hogy szép munkát végeztél! Gratulálok! Köszönöm! Egy hiba van benne, a fekete háttérnél a szövegkijelölő nem látszik, de ez sem gond mert a két jelölő kurzor ott van. Plusz a felvillanó kijelzőn lévő értesítés kár hogy nem az eredeti színvilágú, gondolom ez technikai akadály a téma színvilága miatt.
Ez a két apróság eltörpül, és nem árnyalja be ezt a nagyszerű munkát!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Tetszik a Lolinál hogy kiírja a záróképernyőn hogy mennyi idő van még a feltöltésig. Ráadásul pontos is. Most le tudtam tesztelni hogy nem szereti az 1,8 méteres töltő kábelt. Van gyári Nokia kb 80cm-es kábelem, ezt szereti. Ezzel a töltési idő kb 35%-ról 1A-es töltővel 2 óra, 2,2A-es töltővel 1 óra. A hosszú kábelnál 5-6 órákat írt 2,2A-en, és használat alatt fel sem bírt tölteni. Szóval eddig minden szuper jó, sokszor éreztem már hogy jó választás volt ez a teló, most a Lolival ez újra bebizonyosodott. Max a kamera miatt lenne érdemes lecserélni, de ilyen stabil megbízható telóm még soha nem volt.
Bár, KitKat 4.4.4-nél ritkán volt olyan hogy telefonáltam és süket volt a beszéd hangszóró és engem sem hallottak. Újraindítás megoldotta. Nem tudom mi okozhatta, remélem Lolinál nem lesz ilyen.
Mindenki elégedett az új rendszerrel?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Normalizálódik a töltési idő is. 36%-ról most 1,5 órát ír még hátra, 1A-es Nokia töltővel. Tegnap a 2,2A-es Avantree töltőnél tizenvalahány órát írt ki.
Más: Látom sokaknak elakad a frissítés. Azért ilyen nagy volumenű frissítést nem árt szűz rendszerre falrakni. Én reseteltem a KitKatot, downgradeltem GPE 4.2.2-re, majd ota frissítés 4.4.4-re mert a lolit nem ajánlotta fel, majd rátoltam a Lolit, újra reseteltem és azóta minden flottul működik. Rott, recovery, boot logo csere, minden hibátlan.
ronin79 fórumtársnak köszönök mindent! Jó hogy itt vagy!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Kezdem megszeretni lolit, sok jó funkciót beletettek. Több felhasználós mód, energia takarékos mód, eseménykor feléledező kijelző, záróképernyőről két kattintással elérhető értesítések. Jobb a lehúzható sáv is. Már csak az üzemidő legyen jó.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #12514 üzenetére
A fehérségre ezt írta nekem KoKoGy a levelezőlistámon:
"Az benne az energia sporolás. Visszább lehet venni a fényeröt."
Ebben lehet igaza van, mert most a fényerőt totál lehet minimalizálni. Levehető nullára. A gyári hívás szűrő ami programozható időre viszont nagyon jó húzás. Eddig GPE romban nem volt aku energiagazdálkodás, itt már van, százalékra beállítható, ez is tetszik.
Más: Most borzalmas sokáig tölti a töltő a telefont. Remélem normalizálódik.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Így egy kis teszt után azért a KitKat kiforrottabb és könnyebben kezelhető mint a Loli, szerintem. Nem tetszik hogy minden vakítóan fehér.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Nekem mobilneten még nem jelez gpe frissítést. Wifin jelezte nektek vagy mobilneten? Nemsokára hazaérek és ott lesz minden lehetőségem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Szépen működik:
Motorola Droid Turbo Circle Widget
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56587662&postcount=7
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz kakukkmarci #11192 üzenetére
A fájl név egyezik a parancs sorral? Mert ha nem, akkor szokott ez a gond lenni!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Gondolom a next gen 2 verzió sem tartalmaz alapból magyar nyelvet igaz? GPE meg nem is valószínű hogy lesz ugyan úgy mint a 3G esetében. Így még mindig az alap 16GB-os a legjobb GPE rommal szerintem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Samsung Galaxy Express 2 vs Moto G GPE szabad ram, győztes Moto G! 1,5GB vs 1GB!
A Samsungon lehet JB volt, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz randras_83 #10283 üzenetére
Nekem összejött a downgrade is. 4.4.4 GPE után vissza a 4.4.2, meg is döglött, majd újra rátoltam a 4.4.2-őt és feléledt. Volt para nem gyengén. Figyelmetlenségből történt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Érdekes hogy az 1 simes 16GB verzió most a legdrágább az expansysnál és ez is fogy a legjobban úgy néz ki. A GPE rom nagy erény és előny. Legalábbis nekem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Én is meguntam a Grip Shellt és rendeltem egy ilyet. Gyári, eredeti és nagyon feldobja a telót. Amúgy is most ez az idei nyár színe, szerintem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz randras_83 #9730 üzenetére
Itthon nem gyorsabb szerintem, bár még csak félig volt lemerülve. Majd melóhelyen kiderül hogy jobb lesz-e. Viszont lassabban merül a teló. Tovább marad 100%-on miután lehúztam a töltést.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Rendeltem egy [link], remélem beválik. Eddig 1A-es Nokia töltővel töltöttem. De az új munkahelyemen valami van az árammal és nagyon sokára tölt fel az 1A-es töltővel. Nem csak nekem, hanem másnak is. Ezért gondoltam hogy a 2A ide hátha jó lesz. Az ára jó, és olvasgatva minőséginek tűnik.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Visszatértem a teljesen szűz GPE verzióra. Minden módosítatlan. 4.4.4-nél sok hiba előjött TWRP recovery, Gravity Box Xposed párossal. Simán visszament a 4.4.2 GPE, igaz másodjára, majd egyből frissítettem 4.4.4-re. És nem piszkálom tovább. Mik a tapasztalatok, ha szűz állapotban lefrissítem 4.4.4-re kell egy gyári állapotba hozás vagy jó ez így? Atom stabil rendszert akarok. Most kezdem belakni, tehát egy gyári beállítás mindent töröl még nem gond, de ha felesleges kihagyom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Tetszik ez a 4.4.4. A GPE verzióra eddig nem tudtam működő módosított recoveryt tenni, erre gond nélkül ment a TWRP.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nem volt jó a TWRP. Ezzel sikerült. Köszönöm mindenkinek! Végre rootoltan fent van a GPE 4.4.4.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ki hogyan és mivel rootolt GPE 4.4.4-et?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Vodafone mobil net, a 4.4.4 nem jött le két nap alatt sem. Hazajöttem, 10MB-os ADSL wifin azonnal letöltötte a frissítést. Csak még feltöltöm az aksit és frissítek is. Nem értem mi lehetett a gondja a Vodanettel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nekem is megjött a 4.4.4, csak valamiért nem tudja letölteni. UK verzió, GPE rommal, rootolt. Töröltem a rootot, de így sem tölti le.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Play Editionra van már frissítés (4.4.3)? Hogy ha unrootolom de nyitott a boot loader, meg jön rá az OTA?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
Valaki tud GPE rom alatt működő recoveryt?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
GPE romon cserélt valaki sikeresen boot animációt? Kitöröltem a gyárit, és bármit teszek be oda semmi, nem mutatja bekapcskor. Már az eredetinek is örülnék, de nem mentettem le. Gyökér, system, media mappába, bemásolva a bootanimation.zip, jogosultságok megadva és semmi.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz tothmaxy182 #7264 üzenetére
Engem nem érint mert már van.... Előrendeltem, de lemondtam.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
4 nap és raktáron a Grip Shellek az Expansyson.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz BtommyX #7132 üzenetére
Szerintem megéri, nekem megérte. Feketét vettem itt. Egy hét alatt meg is jött. Kellő védelmet nyújt, és megőrzi a készülék egyéniségét. Nem lesz tőle vastagabb, jó fogása lesz a gumi keret miatt. Olyan mint ha bumper lenne a telón. Ez az első olyan telóm aminél nem érzem azt hogy néha ki kellene vennem a szilikon tokból. Ez így nagyon jól ki van találva. Nyilván néha ezt sem árt le venni és kipucolni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest