-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
APippo #16366 üzenetére
Esetleg tudna valaki segíteni is benne?
Mert nem 100as az angolom.Pl
- ezt mi: /If your Moto G is recognized as "Qualcomm HS-USB QLoader 9008" jump to step 11./
- nem értem mikor kell rádugni a telefont.
- ez mi magyarul: / "Disable Driver Signature Enforcement" /
- itt mit kell: /9 - previously extracted and signed drivers./
- 14es után mik azok amiket még csinál, hogy ha unbricked?
- innen melyiket kell leszedni: Moto G (1st Gen) Factory Firmware Images
- illetve miket kell telepíteni mindenek előtt mert azt se találom -
ghiottone
nagyúr
válasz
APippo #15666 üzenetére
Az a baj, hogy ebben sincs benne az a 2 fájl (singleimage.bin és egy programmer.mbn), ami kellene
Egy olyan Lollipop-os romra lenne szükség, ami tar.gz kiterjesztésű, mert elvileg korábban a KK-s tar.gz firmwarek tartalmazták ezeket a fájlokat. - ez már nekem magas.
Amúgy ha magasabb a verziószáma az nem gond, itt pont az alacsonyabb verzió miatt nem engedte visszarakni a KK-s cuccot. -
ronin79
addikt
válasz
APippo #15199 üzenetére
Hardbrickre nem tudom mi a helyzet, nem nézelődtem mostanában xda-n.
Alaplapcsere nem nehéz, max. némi odafigyelést igényel + kell a T5-ös csavarhúzó és egy műanyag pajszer telókhoz (nem tudom hogy hívják ezt szaknyelven, de ha ilyen nincs egy gitár pengető is tökéletes vagy hasonló kemény műanyag). Én ezt a videót követtem, alaplapcseréhez is tökéletes. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
APippo #13589 üzenetére
Tökéletes a megérzésed !
Pontosan ezt találtam én is.
Csináltam TWRP mentést, de mindig megszenvedtem a mozgatásával. Volt, hogy a számítógép fájlkezelője nem látta, vagy nem tudta kezelni, volt, hogy a telefon memóriájából is eltűnt látszólag.
Titanium Backup mentéseivel is hasonlóan jártam. Egyedül, ha valahogy sikerült telefonra másolni a korábbi mentést, akkor Titanium-mal tudtam megnyitni a TWRP mentést.
A Titanium saját mentését is tudja kezelni, de már számítógépre másolni nem tudom.A másik a duplázódás:
-Van az eszköz/sdcard-ban a rendszer által létrehozott könyvtárak.
-aztán eszköz/sdcard/0, itt vannak a felmásolt dolgaim
-aztán eszköz/storage/emulated/0 itt megint a rendszerfájlok
-aztán eszköz/storage/emulated/legacy itt megint a rendszerfájlok
-aztán eszköz/storage/emulated/0/0 újra a a felmásolt dolgaim
-aztán eszköz/storage/emulated/legacy/0 újra a a felmásolt dolgaimGondolom, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom, mit kellene törölnöm, hogy utána ne keveredjek bele még jobban, és másolhassak utána megint órákat.
Az SD Maid pro nem mutatott ezekre duplikátumot.
És még valami : Most philz touch recoveryt használok, készít szépen rendszermentést, látja is, de számítógépre másolni azt sem tudom, mert nem találom.
Ha valaki sejtené, mi lenne ezekre a megoldás, hálám örökké kísérné -
lanszelot
addikt
válasz
APippo #13146 üzenetére
A fő gond az, hogy az 5.0.1 és a 4.4.4 is gyárilag hibás!
Épp ezért van ennyi gond velük!
Ha megnézed a 4.4.2-ről 4.4.4-re átállásnál ugyanez volt.
Ott is késő jött ki a file.A gond az, hogy az írásom óta nem találok új linket sehol, csak a régi, nem működők vannak.
Lehet áttették fizetős oldalra, az pedig nekünk zsákutca. -
lanszelot
addikt
válasz
APippo #13121 üzenetére
Sajnos mindig más fórumokra dobálják fel.
Eddig 3 halott linket találtam, nagyon hamar lelövik.
Mint írtam azért nehéz, mivel mexikói fórumok, és a spanyol nem erősségem.
Így a fórumbeli utalásokon hamar elbukok.
Ha vki tud spanyolul, akkor talán könyebb....Viszont nemsokára jön az 5.1 és talán azzal rendesen kikerül majd, hogy téglátalanítsunk
-
Kroni1
veterán
válasz
APippo #13121 üzenetére
Na feltettem az 5.0.2-t, nyomkodom egy ideje ès egyenlore gyors es szep es jo, igaz hivast most ily kèsön nem bonyolítottam.. Szokni kell, de van benne ami már most tetszik! Nagyon èrzèkeny, jo az èrtesítèsi menüje, vègre benne van a flashlight is. A keyboard kicsit fura, h nincsenek elválasztva a billentyük, de szellösnek tünik, hasznalható. Tesztelès ON.
Amugy azt nem vágom h a wifi meg a tèrerö ikonoknál mi az a felkiáltójel. Valaki tudja ez mit jelent?!
-
ronin79
addikt
válasz
APippo #12500 üzenetére
Ne xda-n olvass
Írtam, h. felrakod a twrp-t és abból meg a 2.37-es SupetSU-t. Ezt igazán nem nehéz megcsinálni.
@pető bá
Én sem tudom mi okozza a telepítési gondokat. Nekem egyedül az volt aggasztó, h. 26%-os akkuval álltam neki a frissítésnek, de szerencsére nem lett gond és tetszik az új rendszer
-
ronin79
addikt
válasz
APippo #12329 üzenetére
1032-es tulaj azt írta működik minden amit próbált, a topik indítójának meg a downgrade is működött, viszont a beállítások menüben ott a dual sim lehetőség és a gyospanelen is.
Ezt most még kihagyom inkább.
5-ös verziók között nyilván lehet lesz váltogatni, mint az eddigi kk verzióknál. Softveresen is ki lehet nyírni, mert ha elszáll a bootloader akkor már enyhén gubanc van, habár van már BL flashelő cucc is xda-n, de nem nagyon akarnám kipróbálni -
válasz
APippo #11866 üzenetére
köszönöm a választ
most megnéztem (én már GPE rommal vettem használtan), gyári recovery van fent (reboot/wipe data/wipe chace/adb a lehetőségek, gondolom ez a gyári
), + rootolt..
Nagy dilemmában vagyok, hogy merjek-e (majd) frissíteni - egyrészt a root miatt, másrészt a downgrade hiánya illetve az esetleges bugok miatt. Remélem ti vállalkozó szelleműek lesztek, szerintem kivárom, amíg lefrissítitek a GPE romokat, aztán utána már inkább nekilátok - ha érdemesaz üzemidőre: családban nálunk is volt már olyan, hogy 1500 óra után én nyomtam egy restartot (Xperia U, ha valaki ismeri a típust akkor nem kell magyarázni), mert már hívást sem lehetett szinte fogadni..
de egy normális hardverrel szerelt telefont valóban nem kell hetente újraindítgatni. Ez szerintem még a 2.2-2.3-as verziónál ragadt be az emberek tudatába, akkor jellemzően gyengébb telefonok voltak az alsó(bb) kategóriában, pl. 256 MB ramnak tényleg nem ártott meg -
robagp
tag
Hello!
A motorolás kamera app is elég béna.
Szinte semmi sincs benne. Egy időzítőt se bírtak bele pöszmögni.
Egyedül a videó rögzítése jó a moto app nak, videó közbe zoom, és fénykép készíthető /bár sose használtam mert pocsék videót készít/ A google edition is tud video közben zoom-olni és képet készíteni? -
-
Wieder12
tag
Igen komoly volt a tegnap hajnal
US rommal is ugyanúgy működik minden OTA-n frissült 4.4.3-ra
! Olyan problémám van hogy fastboot menüből nem tudok recovery-be lépni, egy kinyitott droid jön be és invalid vagy no command felirat! Erre valami megoldás van?
Kamerát valaki nem tud a készülékbe rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged