Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
-
szige
tag
A Milestone 2 mennyire fix infó? És esetleg arról van infó, milyen árszinten fog megjelenni, majd egyszer valamikor jövőre?
Mert ha az új HTC-k szintjét hozza, akkor érdemes már most megvenni külföldön, annál így is olcsóbb. Max nem lesz rajta magyar nyelv, meg nem ugyanakkor frissül majd, más különbség nincs, nemde? -
Cyberpunk
félisten
Hát csesszék meg már lassan minden boldog-boldogtalan androidos készüléken lesz Froyo mire erre ideér
Még a Legend-en is vagy már van
Na jó SE-ken talán nem azok a 2.1-el is hadilábon állnak.
A magyar nyelv az nem különösen érdekel főleg hogy a programok úgy is angol nyelven íródnak.
-
Rickazoid
addikt
Tudtam. ÉÉéreztem. Ennyit arról, hogy a legelső hír szeptember végéről szólt. Talán március közepére ideér, és akkor születésnapomra kapok egy Froyo frissítést a telefonomra a Motorolától. Pedig nagyjából akkor szeretnék új telefont venni az akkori csúcskategóriából, bár ez az apróság úgy hozzám nőtt, hogy kivételesen nem adom el. De ne legyen igazam, jöjjön január elején! Addig meg a CyanogenMod sokat fog még fejlődni, már most stabilnak merem mondani, az uptime 163 óra 22 perc ebben a pillanatban.
(#3045) montyx: elindítva, de WLAN-on továbbra se megy rendesen, egészen pontosan most programok további infóját nem tudom megnézni, listázni tudok. 3G-n nincs baja, épp most frissítettem az Angry Birds-öt (birds-öt, jól hangzik...Angry Birds című játékot.. ez se jobb) azért a 45 új pályáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest