- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graf Spee
csendes tag
Az előzőekhez:
Megvan a dokkoló távirányítója -
Graf Spee
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy nincs-e valakinek eetleg egy alkatrésztelefonja.
Az enyémen leszakadtak a hangerőszabályzó gombok (http://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0MA==/z/TrEAAOSwEppURNEU/$_57.JPG) erről az áramkörről és a szalagkábel is tönkrement.
Valamint a másik szalagkábellel is baj lehet (amin van a hangszóró és a bekapcsoló gomb valamint az érintőképernyő)
Szereztem új érintőképernyőt de nem akar működni.
Ez a két alkatrész érdekelne emberi áron (ebayezni most már nem szeretnék)Ha valaki mond egy megfelelő árat el is adnám.
Van hozzá 3 akkum (1 eredeti 2 utángyártott)Az LCD kijelző és az alaplap tökéletesen használható.
Van egy teljesen új érintőképernyőm (mivel a rajta lévő tönkrement)
Van hozzá dokkolóm http://images.anandtech.com/reviews/gadgets/Motorola/Atrix4G/Preview/_DSC9251.jpg
Ez természetesen komplett. Hálózati töltőt is tudok hozzá adni. Ha minden igaz a távirányítója is megvan valahol.Egy dokkoló szerű töltőm amibe az ő akksiait külön is lehet tölteni, valamint akár akkuról akár usbről a telefont tölteni. (USB kábelt tudok hozzá adni, de hálózati töltőt nem)
http://76.my/Malaysia/motorola-atrix-4g-dual-cradle-dock-station-free-shipping-1111-10-athteglc@17.jpgÉrdekelne csere is egy Motorola Motoluxe XT 615-re
-
Graf Spee
csendes tag
Nah uraim eltelt egy nyár, aminek az elején megrendeltem Ebayről a digitizert a Motorola Atrix 4g-mhez. Elvileg július végén ide kellett volna érnie de nem így történt. A pénzt visszakaptam azzal nem volt gond. A nagyobb bajom, hogy mostmár néha teljesen meghal a digitizer és a telefon lényegében használhatatlanná válik. Elég idegesítő amikor hívnak és nem tudom a telefont felvenni.
Tehát a kérdésem a következő lenne:
Tud valaki nekem szerezni egy digitizert kerettel együtt emberi áron?
-
Graf Spee
csendes tag
Sziasztok!
A HDMI-s problémám megjavult.
De lett egy másik problémám.
Ahogy utánanéztem elég sokszor előfordul ezeknél a telefonoknál. Az érintőképernyő megmakacsolta magát és egy sávban nem érzékel. Szerencsére telefonálni tudok mellette, de a szövegírást eléggé megnehezíti.Tudtok valami olyan helyet ahol normális áron beszerezhető?
-
Graf Spee
csendes tag
Üdv fórumtársak.
Vettem egy motorola atrix 4g-t. A telefon elég jól működik, de van egy komoly problémám.
Össze akartam kötni a TV-vel a telefont, de a tv-n csak egy képernyővédő féleség jelenik meg. (a motorola logója) és semmi más nem megy ki a TV-re.Kérdésem az lenne, hogy milyen programot kéne telepíteni ahhoz, hogy az működjön.
Android 2.3.4 van a telefonon ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest