- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
freelanced #4188 üzenetére
Szeva !
Lássuk csak, hardveresen biztisan előre lépés lenne. Szoftveresen pedig nem tudom, mert egyeáltalán nem ismerem a Galaxy-t. Erre is van elég sok rom, van 2.3.4, 2.3.6, 2.3.7, és 4.0 és 4.1 is szóval van választék. Matada aláírásban találsz egy linket, ő ott kivesézi a legjobb legértelmesebb romokat pár oldalon pro-kontra.
Elvileg hamarosan elkészül a 4.1 végleges stabil verziója is. Amiket leírtál, hogy mit szeretnél futtatni, használni, én az MROM nevű ROM-t ajánlanám neked. Ez egy nagyon jól optimalizált és stabil ROM 2.3.7-s kernelre ültetve, és "megfertőzve" sok sok jósággal ICS irányból. Én erre a telefonra egy ZTE GXI után vetettem szemet és nem bántam meg, azon 4.0.4 futott, az MROM kb tudott annyit pár kis kiegészítéssel mint az.Hang téren sem ismerem a Samut, de azt határozottan merem mondani, hogy a Moto hangzása kiválló, nagyon jól szól, ROM kérdése gondolom, de hanszínszabályzás, mélyhang kiemelés stb.stb. van minden, amit tudok, hogy Sony Xperia P és S telefonok sehol sincsenek hozzá, hangerőben és hangzásban sem. Szerintem a Motorola ezen a téren a többi versenyző előtt jár 1-2 évvel. (MROM-ban vannak ezek a lehetőségek amiket fentebb írtam).
Ami maximum kérdéses, hogy mennyiért jutsz hozzá, és megéri-e az az ár neked
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest