Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz freelanced #4188 üzenetére

Szeva !

Lássuk csak, hardveresen biztisan előre lépés lenne. Szoftveresen pedig nem tudom, mert egyeáltalán nem ismerem a Galaxy-t. Erre is van elég sok rom, van 2.3.4, 2.3.6, 2.3.7, és 4.0 és 4.1 is szóval van választék. Matada aláírásban találsz egy linket, ő ott kivesézi a legjobb legértelmesebb romokat pár oldalon pro-kontra.
    Elvileg hamarosan elkészül a 4.1 végleges stabil verziója is. Amiket leírtál, hogy mit szeretnél futtatni, használni, én az MROM nevű ROM-t ajánlanám neked. Ez egy nagyon jól optimalizált és stabil ROM 2.3.7-s kernelre ültetve, és "megfertőzve" sok sok jósággal ICS irányból. Én erre a telefonra egy ZTE GXI után vetettem szemet és nem bántam meg, azon 4.0.4 futott, az MROM kb tudott annyit pár kis kiegészítéssel mint az.

Hang téren sem ismerem a Samut, de azt határozottan merem mondani, hogy a Moto hangzása kiválló, nagyon jól szól, ROM kérdése gondolom, de hanszínszabályzás, mélyhang kiemelés stb.stb. van minden, amit tudok, hogy Sony Xperia P és S telefonok sehol sincsenek hozzá, hangerőben és hangzásban sem. Szerintem a Motorola ezen a téren a többi versenyző előtt jár 1-2 évvel. (MROM-ban vannak ezek a lehetőségek amiket fentebb írtam).

Ami maximum kérdéses, hogy mennyiért jutsz hozzá, és megéri-e az az ár neked :)

Tomi

Új hozzászólás Aktív témák