- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4328 üzenetére
kezdésnek ajánlanám, hogy a fórumon belül használd a keresőt, nagyon sok kérdésedre gyorsabban meg kapod a választ mithogy itt várnál rájuk akár fél napokat is. Mivel nem mai típus, nem hinném, hogy létezne olyan telepítési és használati kérdés amire itt ne lelnéd meg a választ. De amúgy, igen, SD-re fel, CWM-l telepít és használ. Nem nagy durranás, csak ugye van még pár dolog amit érdemes lehet megnézni át böngészni telepítés előtt akár a régiók miatt is.
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4324 üzenetére
Szia !
Volt nem is rég kérdés az amiről érdeklődsz, olvass vissza légyszives és akkor találni fogsz linkeket is ami oda mutat ahova szewretnél eljutni. Az ujjlenyomat olvasóról én azt tudom neked mondani, hogy az csak gyári rendszerrel fog működni, szóval ha az mindenképpen kell, akkor le kell mondani a magyar nyelvről. A 4.0 vagy újabb rendszereket nem ajánlom, nem éppen mondhatóak el róluk, hogy 100%-t nyújtanak, valami kis problémába mindig bele fogsz ütközni rajta. Amiről biztosan tudom, hogy stabil azok a 2.3.7 alapon működő custom romok. MROM, Neutrino, de van még pár, szintén említve lettek pár hozzászólással korábban. Hogy melyiket ajánlanám ezek közül? bármelyiket, igazából ez szubjektív, mert nem sok a különbség bennük, leginkább talán a felületek kinézetében mások.
Tomi
-
ADP10
aktív tag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Az utolsó hivatalos rom a GB volt, szóval ha hibátlan rendszert akarsz, akkor az kell majd neked. Erre a legjobb választás a már említett MROM és a szerintem legjobb Neutrino. Ezek egyikében sincs webtop funkció, szóval ha az is szempont, akkor marad a teljesen gyári rom vagy a Nottachtrix. Ezeket megtalálod itt.
Vannak rá frissebb romok is, amik ICS és JB alapúak. Ezekről azt kell tudni, hogy ezt a kernelt használják, amit évek óta barkácsolnak a srácok. Ha jól látom, akkor most már csak a vaku, hdmi és ujjlenyomat olvasó a problémás, illetve az akkuidővel is gyakran van gond. Én soha nem próbáltam őket, mert mindig elriasztott a rengeteg random bug a felsoroltakon kívül, és a Neutrino is rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amik nekem ICS hiányában szükségesek voltak.Múlt héten vettem egy Razr Maxx-ot, szóval el is búcsúzom a topiktól. Meglepő módon nem volt olyan nagy lépés az Atrixhoz képest, szóval látszik, hogy ez még mindig egy jó kis telefon.
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Simán el fut rajta bármelyik, nincs avval baj, csak én nem használtam őket. De Matada aláírásban találsz egy linket, na ő ott szépen össze szedte melyik rom mit tud, miben jó-rossz, melyiket fejlesztik még mindig stb.stb. Érdemes átolvasni még rom telepítés előtt és az összefoglalót is az első hsz-ben, valamint, ha nem egyértelmű keress rá fórumon belül. Mivel kevesen vagyunk és ritkán olvassuk mi történik itt az a leggyorsabb módszer választ taláni.
....most nézem, hogy meg változott az aláírása neki is, itt van Matada Blogja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged