Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Szia
sajna nem jo a ez a kernel sem..a wifi az muküdik, ujjlenyomat olvaso nem, viszont a kamera video közben 6 mp mulva leáll, utána a galery is:-(( ugyhogy vissza a stock.........................
-
acura13
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4336 üzenetére
szia
feldobtam az Attrixra egy orange nevü CM (majd megnézem a pontos nevet) romot, utána kiprobáltam a stockot, aztán ujra vissza a 4.2-t(kernel, gaaps) vioszont a wifi most meg nem megy a 4.2-n
nem vált át kékre a kapcsolo mikor aktiválom
2.3.6-on viszon müködik...Ez mitöl lehet?(már volt fent ez a 4,2 akkor meg érdekes modon jo volt)
köszi -
acura13
aktív tag
Szevasztok
kedd ota én is Atrix tulaj vagyok(lányomnak vettem) CM rom van rajta(4.2) de a virtuális bill. nem tökéletes, és az ujjlenyomat olvaso nem megy..Online frissitette magát, visszarakta 2.3.6-ra...
Ujratettem aCM.et de ugyanazok a hibák.
Tud valaki ajánlani olyan ROM+kernel.gapps kombot ahol MINDEN megy rajta?? nem baj ha 4.0 vagy másik.....Köszi előre is
-
acura13
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4277 üzenetére
szia
pár szo a Sonyhoz.....az asszonynak egy Xperia L van...én Moto fan vagyok
kijelzője nem szép, érintésre érzéketlen(motohoz képest) , kamera valoban erősen közepes, és a mi a legszomorubb, 5X volt már garis javitáson..kifagy, nem indul, telokönyvben contaktok oldalon mindha belehuztak volna radirral egy csikot...mindig csak szoftverfrissités a javitás leirása...
Az előző Xperia X8 ( is végleg elromlott szoval én csalodtam benne, pedig szemeztem Z1 teloval is....Viszont volna kérdésem a T.Forumtársakhoz..Most készülök venni a gyereknek egy Atrixot...milyen Android lehet rajta max, amivel eléggé gyors ?? 4.0...4.1???
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest