- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Most néztem meg, már nincs rá garancia, de az fura hogy néha megy néha nem, nem értek innentől már annyira hozzá, melegíteni meg nem tudom mivel érdemes meg időm se van sok erre
. Lehet el kéne adnom de így nem tudom mennyiért veszik be..
(#4260) Kispósi:Sajon annyi pénzem nincs és a 8-gigás verzió meg kevés lenne, MOTO G-n gondolkodtam mert azt még megengethetem magamnak. A 16gb-s verzió 60 ezer.
-
Matada2.3
veterán
Vao, nem semmi munka! Gratulálok és üdv a csapatban
Ha nem bánod ezt a módszert leforditanám, hogy leírjam egy angol fórumba mivel ez itt nagy áttörés
A software-es oldalról meg annyit, hogy a cm9 mar kezd béta szintbe lépni. A modem drop off-ok javítva lettek es a deepsleep tökéletesre lett válaszolva. Mar csak a hdmi es az otg kell és betaba érkezünk .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest