- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ADP10 aktív tag válasz  szoke12

üzenetére szoke12

üzenetéreAttól függ, hogy milyen szempontok fontosak neked. 
 Szerintem az egyetlen hátránya, hogy nincs rá GB-nél frissebb, használható rom. Viszont cserébe van 1-2 szuperül működő CM7 alapú rom, amikkel bőven ki lehet terjeszteni a gyári GB képességeit. Nekem van JB-s cuccom is, de egyáltalán nem érzem hátrányát a GB-nek ezen a telefonon az általam használt rommal. (Játékok nincsenek rajta.) Ezen kívül elég gyenge képeket készít, de rossznak azért nem mondanám, amire egy telefon kamerája kell, arra éppen megfelel.
 Előnyök: olcsó, jó akksi, nem tepsi kijelző, nagy belső tárhely, 1 GB ram, szóval fürge telefon. Ha érdekel, akkor lehet vele linuoxni dokkolón keresztül, vagy akár laptoppá is tudod alakítani. (a lapdock viszont nem olcsó)
- 

ktg3 őstag válasz  szoke12

üzenetére szoke12

üzenetéreElég olcsón lehet kapni már hazsnáltan. Ha 20-25 ért elcsípsz egyet használtan akkor megérheti. 
 Elég sok mókolt rom van rá. A linuxos felület pedig elég jó móka.Típushiba az eléggé kopó hátlap, és a néha elromló/rakoncátlankodó digitizer. Amúgy a mai napig elégedett vagyok vele. Böngészésre teljesen jó, csak kicsit kicsi már. Az utódja sztem egy G2 lesz. A mai napig megállja a helyét. Nem vészesen lassú, elfutnak a játékok is ha a legújabbakat nem számítjuk. Akksi nagyon jó, szeretem a nagyon erős ledes villanót és a 16GB beépített rom-ot. Nagy hátránya, hogy hivatalosan 2.3.6 a legfrissebb rendszer rá. Azzal használom és nincs vele bajom. Nem annyira csili-vili, de a célnak megfelel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest