- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ressting
csendes tag
válasz
Matada2.3 #4352 üzenetére
Nottachtrix-ot szeretném feltenni és nem tudom hirtelen hol kezdjem... [ez szerint akartam elkezdeni]
még régebben rootoltam a telefont. de flash meg semmi mást nem csináltam még rajta
-
ressting
csendes tag
Hello,
azt hol találom meg hogy nekem milyen kiadású atrixom van? (ATT, Bell, Tmobile, orange...) -
ressting
csendes tag
Hello, egy kérdésem lenne hozzátok hátha tud valamelyikőtök segíteni nekem.
elővettem az atrixomat és vettem hozzá hdmi kábelt, hogy a projektorra rákössem filmezéshez.
A projektoron egy DVI hdmi átalakítóba tudom beledugni a HDMI kábelt ami az atrixba megy.
Mikor rádugtam a Moto logo meg is jelent, a telon minden jó csak a vetített kép nem jó.
A projektorom 1024x768 felbontást tud, gondolom ez a baj.
Hogy tudnám megváltoztatni az atrixból kimenő felbontást??Van egy xperia Z-m most rendeltem hozzá mhl kábelt de szerintem ezzel is ugyan ilyen gondom lesz..
Van rá megoldás, a felbontás változtatására? -
ressting
csendes tag
Hello, érdekel valakit egy Atrix?
független, minden gyári rajta, kijelzővédő fólia rajta, szinte karcmentes telefon
Tartozékok: telefon doboza + papírjai,
töltő + adatkábel,
zsír új hát lap + a régi,
szilikon tok, bőrtok,
4db kijelzővédő fóliaHibái: a kijelzőn pixel hiba keletkezett sajnos (kijelző közepén jobb oldalt kb 2x10mm),
első hangszóró érintkezési hiba(néha megy néha nem),
jacket nem érzékeli.Ha érdekel valakit írjon pü-t!
-
ressting
csendes tag
Hello,
Egy kis segítséget kérnél. Olyan ROM-ot keresek ami támogatja a fingerprintet és minden más is működik (kamera, wifi, mobilnet, hálózat...) lehetőleg bug nélkül. Melyik romot ajánljátok nekem?? (jelenleg gyári: 2.3.4 van) -
ressting
csendes tag
Eladó Atrix érdekel valakit??
-
ressting
csendes tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne a fórumozókhoz, hogy jelenleg szerintetek mennyit ér ez az Atrix?
Kezdetektől fogva fóliás + zsír új hátlappal + a régi hátlap + 5db kijelző fólia + szilikon tok + bőr tok + kábel + töltő + doboz
Minden gyári rajta!Szerintetek mennyit érhet?
-
ressting
csendes tag
Hello!
A mai napon lemerült a telefonom de előtte tökéletesen működött. Aztán most este feltöltöttem és azóta nem reagál semmire a fingerprint szenzor. Ha nyomom a gombot működik csak ha húzom rajta az ujjamat akkor nem érzékeli az ujjlenyomatomat. Sehogy se akar reagálni. A beállításoknál se érzékeli hogy húznám rajta az ujjam.
Volt valakinek hasonló gondja? Mit lehetne vele kezdeni?
-
ressting
csendes tag
köszönöm az eddigi válaszokat!! Sokat segít ez nekem!
a Lapdock-ot használja valaki közületek? Az csak netezésre meg filmnézésre alkalmas meg egyéb dolgokra ami a telon is eltudod végezi? (végül is csak egy nagyobb kijelző billentyűzettel nem?)
Vagy használtok valami más kiegészítőt a telefonhoz?
-
ressting
csendes tag
és a bekapcsoló gombról tudtok valamit mondani? még nem volt a kezembe szóval semmi tapasztalatom nincs vele...
mindig pontosan érzékeli az ujjat vagy mindig el kell pontosan találni hogy feloldjon a kijelző?? vagy van még benne valami más beállítási lehetőség is?
és ha beállítom a saját ujjlenyomatomhoz akkor már csak én tudom feloldani a kijelzőt? -
ressting
csendes tag
köszi a válaszokat!
Igazából egyiket se akarom nagyon buherálni csak amíg nekem meg volt a defy azon ez volt rajta (cm-7.2.0-RC1-jordan-signed) És ennek nagyon megtetszett a kinézete meg a beállításai is csak a wifivel voltak gondjaim de lehet hogy egy újabb verzió segített volna rajta.
Motoblurt semmiféleképpen nem akarok használni, nekem az nem jön be és ha jól látom a 2.3.4 az motoblur de lehet hogy tévedek. Ami nekem tetszik kinézetre meg sok a beállítás lehetőség van olyat tennék rá! (Nem cserélgetném havonta a romokat rajta)A telefont használtam venném ami Amerikából AT&T amin jelenleg egy 2.3.6-os android van rajta. 3napos próba garanciát kapnék rá. De még gondolkodom rajta azért..
És van valami hibája a telefonnak?? Azt olvastam hogy a mikrofonja nem a legjobb, hívásközben panaszkodnak rá.. Nem volt lehetőségem még kipróbálni ezt a telót ezért érdekelne róla ennyi minden
-
ressting
csendes tag
Hello!
Telefon vásárlás előtt állok és a motorola atrix és egy lg optimus black közt variálok...
az atrix jóval erősebb hardverrel rendelkezik de a black-nek jobbnak mondják a kijelzőjét.De most engem leginkább az érdekelne hogy az Atrixra van e normális hivatalos ROM a 2.2 kívül??
Vagy ha nincs akkor melyik főzött rom az ami elég stabil a napi használatra? (amibe persze minden működik, olvasgattam, hogy van olyan amibe nem jó a kamera meg ilyenek, nekem olyan kell amivel nincsen ilyen gond) a Defy-em volt cm7 azon minden működött de néha a wifi ledobta saját magát és csak restart segített rajta.. Na az ilyeneket szeretném elkerülni!Tehát Atrix-ra főzött ICS 4 közt van amibe minden működik? vagy esetleg cm7 2.3.7 vagy újabb?
Biztos van aki próbálgatta már ezeket, ezért kérek tőletek segítséget...
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest