- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Engem az m2 megjelenése nem aggaszt (mondjuk, már túl vagyok az m1 note megvételén és boldogan használom). Frissítésből szerintem nem fogunk egy hamar kifogyni, ha mégis, azzal a Meizu óriási baklövést követne el.
Egyelőre nem hiányolom a memória bővítés lehetőségét (a Sony-mban egy 16 GB-os microSD van, újabban egyre kevésbé kihasználva, alapból pedig annak is 16 GB-os tárhelye van és kényelmesen elvagyok rajta), a Samsung-szerű home gomb sokkal kevésbé tetszik, mint ez a karika, sőt kifejezetten tetszik, hogy jelen beállításban a hangerőszabályzástól eltekintve egyetlen mozgó alkatrészt sem használok a készüléken (hallottam, hogy korábban az iPhone-nak komoly problémái voltak a home gomb mechanikus mivoltából, ezért már utólag fejlesztettek hozzá virtuális home gombot, amit a képernyőn lehet ide-oda tologatni). Az erősebb SoC pedig adja magát.
Szóval hacsak nem töröm össze vagy nem hagyom el, egy jó darabig elleszek ezzel a vassal (apropó, a Sony-mnak sem tettem fel a legutóbbi frissítését, mert az sok szempontból ratyibb lett, mint az első szoftver, lehet, hogy a m1 note-ot sem fogom frissíteni, most ugyanis tökéletesen meg vagyok vele elégedve).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest