- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
gubabela #9997 üzenetére
Tegnap is csináltam egy videót, de ezt már 1080p-n és most nem volt csúszás, ezért írtam, hogy totál random a dolog, hogy csúszik-e vagy sem. Egyébként Samsung ECO memóriakártyám (cl10) van, ennek bírnia kell a tempót, uh nem emiatt csúszik néha. Majd ha eljutok a MIUI 7 frissítésig akkor, majd remélem ez is megoldódik és nem lesz kevésbé stabil sem, mint a mostani MIUI 5 v37.
tahepa: Várom a hosszabb távú tapasztalatokat a MIUI 7-ről.
Melyiket raktad fel? A legalsó v7.1.2.0 Stabil Multit? -
tahepa
senior tag
válasz
gubabela #9997 üzenetére
Nekem is az volt a telón ( nem is akartam frissíteni...de a kisördög - nem Milestone2
) , de tegnap full-full wipe-format után v7 multi lett feltéve. Eddig jó. Egész napi nyomkodás , fájlok másolása , apk-k telepítése , állandó wifi + mobilnet , 6 email fiók szinkronizálása után 100%-ról 15%-ra merülve 4 óra 12 perc kijelzőidővel tettem fel töltőre.(az akksim a gyári ami minimum másfél éves )....ez meggyőző.
...már csak a sárga folt tűnne el.. -
válasz
gubabela #9534 üzenetére
8 hónapig használtam a V5 / V37-es ROM-ot, most 3 hete V7 / 5.8.27 van fent. Mind a kettővel csiga lassan tölti be / tölti le a témákat. Biztos nem a NET-el van gond, a cégnél Gigabytes optikai hálózat van, mégis lassú.
Valószínűleg elfáradnak a csomagok mire ideérnek Kínából, ezért jönnek lassabban. -
válasz
gubabela #6989 üzenetére
Amúgy még az is lehet, hogy valami spéci trágyát használ a szomszédja, és 1 nap alatt megnőttek a fák, amik leárnyékolják a hullámokat
Viccet félre téve, azt írta, hogy mobilneten az Emailek, facebook értesítők megjönnek, rgo, működik a mobilnet.
Én első körben wifiről feltolnám az [Ookla speed testet] , hogy lássam mennyivel megy a mobilnet, tud-e pingetni a telefon kifele. (na persze az is lehet, hogy tényleg szolgáltatói gond volt, és már rég megoldódott, én meg potyára koptatom az ujjam
)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
gubabela #4779 üzenetére
Köszi, megnyugtattál (Flexy90-re is vonatkozik!
). Ezek szerint talán egy régebbi oldalt frissítettek, ahol még az "eredeti" MTK-s Note volt és nem írták át az összes adatot(?)
Mit jelent a csoportos rendelés? Biztos láma kérdés...
Csak még egy kérdés: mire célzol a "hogy mi éri meg az már más kérdés"-sel? Nekem a 4G azért kell, mert néha rá lennék utalva a mobilinternetre. Itt, ahol lakom viszont nincs T-s 3G. A 4G-t viszont nemrég adták át. Mi a véleményed, véleményetek a két verzióról? Mármint a Note 4 magos Qualcomm-os vs 8 magos MTK-s verziójáról. Gondolok itt sebességre, gördülékenységre. Bocs, ha ez már lerágott csont Nektek, de én most készülök venni, azért is gyűjtenék infókat a használóktól.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
gubabela #4654 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg Pandawill-ről 30 nap után. Eredeti, minden rendben van vele.
17.99$ volt akcióban, egyébként 21.99$ a rendes ára (+ opcionális 1,5$ (?) TN-nel). Viszont ha van kupon kódod (pl. regisztráció után kapsz egy -10$-ost), akkor már szinte "ajándék" áron van. -
-
Chaser
legenda
válasz
gubabela #3393 üzenetére
Valami spéci, köszi.
ollie Be ám, én kinn szoktam ülni
tolvaj! Füles, powerbank ugyanúgy on topik mint bármi ami a telefonhoz kapcsolódik
dzsidzsas Az gyári amit linkeltem.
Inkább a ledre mondanátok valamit, ahelyett hogy offban benyomjátok jó lenne offtopik
fele téma itt offtopik lehetne ennyi erővel
felraktam egy progit de nem jó, pont a vibert nem lehet állítani. Mért veszi fehérnek annál a led színt? Nincs fehér beállítva. Pont a viber lenne az érdekes. A light flowt raktam fel, de le is szedtem
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
gubabela #3173 üzenetére
Az adapterrel való használat meg életveszélyes. Az adapter bentmarad a konnektorban, a nem-EU dugó feszültség alatt levő villái könnyen hozzáférhetők lesznek. Erre megoldás (itt a fórumon olvastam) a gyorskötöző. De szerintem össze kell ragasztani a dugót az adapterrel.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
gubabela #2618 üzenetére
17.-eshez képest rengeteg vackot felrakott (google chrome, yotube, google sz@rok, stb) és a system mappából kivett 3-at (azokat nem is találom) [egyébként ez a google beállítás másnak is megvan ? mire jó? sok hasznát nem látom] ÉS zenelejátszóban megkeverte a sorrendet, és nem találom hogy lehet a sorrenden változtatni. Aki ebben tud segíteni, annak előre is köszönöm
(gépen nagyon ütős a piston <3 )Global romot raktam rá ( a másikkal nem engedett semmit csinálni ), nem sok változást vettem észre eddig, talán egy pöppet nőtt a betűméret, és kamerából tudok menteni sd-kártyára :3
asszem a "telefonról" menüben megjelent 2-3 új menüpont, de nem nagyon nézegettem.. Hamar átnézem az egészetAz említett "nem ismeri fel a gépem" dolgot sikerült megoldanom... egy másik USB portról, ami 3.0-ás.. a sima 2.0-ás vacakol, vagy nem tudom...Ezen kívül minden hibátlanul működik azon a porton
-
GoldhandRent
őstag
válasz
gubabela #2609 üzenetére
Úgy néz ki sikerült !
Kicsit megijedtem, mikor sokáig volt kint az MI logó (mert nem adtam a security-ben rott jogot) de mostmár a friss 30-as van fent
Köszi a segítséget ! Edit: mindkettőtöknekEditedit: viszont egy rakat szart leszedett magának... :s És valami eltűnt
-
GoldhandRent
őstag
válasz
gubabela #2602 üzenetére
Sajnos a gépről nem tudom másolni a cuccokat(laptopról nem látja a telót [win8] pc-ről látja, de nem enged ráhúzni semmit sem), így az OTG funkciót (<3) használva raktam sd kártyára az updater.apk-t. Beállítások->telefon-> rendszerfrissítésben eljut a checking ig, majd kilép
Most csinálom a backupot
(hova menti ? megmarad, meg minden ?) -
Ruffian
tag
válasz
gubabela #2598 üzenetére
Előferdülnek ilyen furcsaságok. Nekem is sok oldalt nem, vagy nem úgy hoz be, ahogy PC-n megszoktam. (És nem a mobilra fejlesztett oldalakról beszélek persze)
Még olyan kérdésem lenne, hogy legutóbb néhány app telepítése után se az Playről, se az SD-ről nem engedett bizonyos appokat felrakni, "nem áll rendelkezésre elég tárhely" hibával. Azt azért nem hiszem, hogy ilyen apró alkalmazások(MX Player, ES Explorer), meg egy nagyobb játék (Dead Trigger 2) után máris betelne a memória. Sőt, Titanium azt írta, hogy a rendszer ROMon 166mb még szabad volt, bár ezt keveseltem, de nem bírtam növelni. Az Internalon 3,6 giga volt szabad. Fura.
Ezt a problémát szeretném elkerülni. Mit tudtok ajánlani? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest