- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ruffian #10883 üzenetére
Szia,
3 évig volt Note 1-em, de szerencsére ilyen hiba nálam nem jött elő. Viszont más telefonnál már csináltam téglátlanítást, így van kis tapasztalatom benne. 2 howtot javasolnék, hátha: első , második
Amúgy, ha a gép érzékeli a telefont az már fél siker, viszont , ha sehogy sem indul el a letöltés, akkor félő, hogy meghalt a telefon belső tárolója.
-
válasz
Ruffian #10781 üzenetére
Hát ez fogós kérdés, egyenlőre nem tudom
Ugyanazt a ROM-ot tettem ki neked, amit én is használok, de nálam sose volt ilyen jelenség.Csak hasra ütésre mondom: lehet valami bug (vagy beállítás) miatt kikapcsolja a rendszer ilyenkor a mikrofonodat (mást hírtelen nem tudok elképzelni).
Első körben biztos futtatnék egy teljes diagnosztikát, amit pl. úgy tudsz indítani, hogy a tárcsázóba beírod: *#*#6484#*#* -- Erre előjön egy teszt menü, itt meg tudsz nézni pár dolgot.
Ha ez nem visz előbbre szétnéznék a beállítások körül (első sorban hívás beállítások, tárcsázó beállítás, kisegítő lehetőségek és fejlesztői beállítások körül)
Ezután, ha van türelmed jöhet a google, vagy egy hard reset
Jövőhéten utána nézek, hátha találok valami okosságot...
-
válasz
Ruffian #10777 üzenetére
Szia,
lehet eljött az ideje egy hard resetnek
Az én javaslatom: - Tedd fel a legutolsó Vagyula féle V7-et (6.5.19), majd első induláskor az updaterrel frissítsed rá a legutolsó vagyula féle V8-at (6.9.15) Azért kell így csinálni, mert ha alapból a V8-at telepíted, hálózati problémák lehetnek.Mind a kettő ROM-ot letöltheted innen
A telepítéshez javasolt legalább 2.8.6.0-ás TWRP-vel dolgozni, az is le tudod tölteni a linkről.Sok sikert!
-
válasz
Ruffian #10772 üzenetére
Egyenlőre nekem is jó a gyári, csak szerettem volna egy zsír újat is a telefonba. Viszont nálam olyan probléma jelentkezik az aksikkal, amit még sose láttam: egyszerűen nem tölti a telefonom őket
Pár hete vettem kettőt a speedshopnál + korábban egyet itt egy fórumtárstól, de egyiket se tölti (bekapcsol a telefon velük, de hiába rakom töltőre semmi)
Nem hiszem, hogy mind a 3 aksi selejtes lenne (bár ki tudja). -
piglet76
tag
válasz
Ruffian #5117 üzenetére
Én most megnyitottam asztali böngészőn a linket, majd Google Translate, és úgy néz ki, hogy a http://xiaomi.m.tmall.com/ címre visz a a link. Kiegészítőket reklámoz Note-oz, 1S-hez. Azért remélem nem marad így sokáig.
VISZONT: Azért az ajánlatok között szereplő, 49"-es, 3D-s, 4K-s Xiaomi TV2 ~165.000 forintért simán hazajöhetne hozzám.
Annyiért szívesen megvenném!
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
Ruffian #5113 üzenetére
Ez nekem is előjön egy ideje, v37. Elvileg a böngésző ikonja van mellette. Meg kéne próbálni átállítani az alapértelmezett böngészőt mondjuk Chrome-ra, de szerintem csak átmeneti.
Más: Eladó Redmi Note érdekel valakit? [link]
Ha valaki innen jelentkezik érte, adok kedvezményt. -
tolvaj!
őstag
válasz
Ruffian #2599 üzenetére
Az, hogy nem jelenít meg telefonon bizonyos oldalakat, azért van, mert más módon konvertál az asztali és más módon a mobil alkalmazás, a kevesebb adatforgalom miatt.
A memória megtelt probléma sajnos már nálam is előjött egyszer, lehetőleg ne telepíts módosított gyári alkalmazásokat, mint pl a módosított kamera apk. nálam minden valószínűséggel az okozta a galibát. Sőt ha a 30-as romot teszed fel akkor már nem is kell ilyesmivel buherálni, alapból tartalmazza a memóriakártya címzés lehetőségét.
addamka
nekem is megmaradt a mitransfer és működik is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest