- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #8346 üzenetére
Nekem tetszik. Mi4i
8 mag Snapi 615 -
Fejvadi
nagyúr
Élő Xiaomi Mi Launch 2015 - 11.30-kor
[link] -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6705 üzenetére
Hogy kerültél Indiába? Csak viccelek
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6677 üzenetére
Nekem is tökéletes 3 hónapja a Nilkin Tempered Glass.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6661 üzenetére
Persze, hogy értem, egyet is értek veled.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6654 üzenetére
Dehogy kötekedtem, eszem ágában sem volt elhiheted, csak ne pont engem akarj meggyőzni, hogy mennyivel jobb egy nem támogatott MTK mint egy Snapi. Egy dologban jobb, AnTuTu, de tudod mit mondanak erre. Valahogy a mai napon bemutatott 2 új Xiaomi-ba se MTK került. Ezen viszont felesleges is vitázni, inkább haverkodjunk
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6650 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a Wi-Fi-től melegszik vagy sem. Hanem ennyit bír az aksi így is. Ne azzal gyere, hogy hány nap, mert azt ki lehet tolni 10 napra is bőven, hanem mennyi ebből a képernyő. Hagyd már a mellé beszédet. Töltsd fel aztán kezd el használni alaposan és amikor leesik 42% az akku akkor fotózd le nekem mennyi volt ebből a képernyő idő. Nálam 5 óra 8 perc és ebben nem gyenge játék volt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
HornedReaper #6646 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6624 üzenetére
Nem veszek észre melegedést. Sok E fogyasztás? 42% az akku a Note 4G-n és a kijelző már ment 5ó 8 percet szinte állandó Wi-Fi mellett. Mennyi tud az MTK üzemidőben?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6599 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6407 üzenetére
Nekem is kell, de még megvárom pontosan mis is lesz
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Jano_023 #6375 üzenetére
Ha nem is eget rengető a többlet, de azért van, pont annyi, hogy jobban eladható legyen. Nagyobb kijelző (persze ha ehhez még kisebb tok párosulna), nagyobb felbontás, nagyobb aksi, nagyobb, támogatott procí, a többi majd kiderül nemsokára.
(#6376) GoldhandRent
Miért cserélnék? Azt én nem tudom, de én elég sokat filóztam (1 hónap) melyiket vegyem és nem bántam meg, hogy a 4G vettem, még akkor sem, ha nem használom a 4G-t. Nincsenek ilyen problémák mint amiket itt a fórumban olvasok. Sokkal kompatibilisebb és sokkal tovább lesz támogatás is rá mint az MTK-ra. Nem ügy nézem mintha nagyon erőltetnék a KitKat-t vagy a v6-t. Talán ezért.(#6377) Flexy90
HA szerencséd van akkor 50, de 1év garival, házhoz szállítva 52 a 4G. -
Fejvadi
nagyúr
Jövő héten jöhet a Xiaomi Redmi Note 2
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem is Nilkin Tempered Glass van mind a 2 Xiaomi-n és tökéletes.
-
Fejvadi
nagyúr
BÚÉK Xiaomi-sok !!
-
Fejvadi
nagyúr
Zafír üveges Xiaomit hozhat a CES 2015
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6016 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6011 üzenetére
Emlékszel a tokra amit az Mi3-hoz vettem és mondtam, hogy a Note-hoz is. csak az ajándék és nem akarom piszkálni? Tagnap oda is adtam a Note-t meg a többi cuccot mellé és kiderült nem is tok. Az eredeti hátlap helyére kell felpattintani. Nagyon jól éz ki.
-
Fejvadi
nagyúr
Békés Boldog Ünnepeket minden Xiaomi-s társamnak !!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5483 üzenetére
Ne mérgelődj, csak magadnak teszel vele rosszat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5474 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem, hogy a gyártó örüljön
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5471 üzenetére
Ezek szerint gagyi
-
Fejvadi
nagyúr
Pénteken jön még csak meg a telefon, de ajándéknak vettem és nem szeretném rátenni. Nekem ilyen van az Mi3-on és nekem nagyon tetszik, de ez ízlés kérdése. Nilkin Tempered Glass üveget vettem mind a 2-re, mert szerintem ez a legerősebb és legtartósabb is. Jó a tapintása és nem torzít.
-
Fejvadi
nagyúr
Amelyiket a felső polcon tartják
(#5437) Weeman1
Miért ne hinnem? Valószínű nem is találnál olyat aki belemenne, de ha mégis akkor azt a telefont nagyon át kellene nézni.Nem értem miért kell ezen ennyit lovagolni? Pont olyan mintha valaki megakarna arról győzni, mennyivel jobb a Samu s3 mint a Note4. Annyit mondok csak, hogy kézbe kell fogni egy Mi3-t és érezni fogod a különbséget, még csak bekapcsolni sem kell. Egyedi.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tolvaj! #5427 üzenetére
"Próbálkoznak" ahogy mondod, de az még a jövő.
Mondjuk már v6 nem v5 amit az MTK csak vár.(#5428) FrostyBoy84
Senki nem mondta, hogy szégyenkezni kellene, ne essünk túlzásokba.
Megnéztem a összehasonlítást. Van ott bőven különbség, pont annyi mintha ezt a különbséget (amivel karcsúbb a Note az Mi3-tól) elvennéd a Note-tól és rögtön alsóskategóriás lenne. Csak ennyi a különbség.Ne akarjátok úgy beállítani az egészet mintha le akarnám húzni a Note-t, mert az nem igaz, csak annyit írtam az visszalépés lenne. Ugyan az a gyártó és maga a Xiaomi 30 ezres különbséget tesz, talán nem ok nélkül.
Különben a héten jön meg nekem is, igaz nekem a 4G kell.
-
Fejvadi
nagyúr
Igen, a te szemszögedből neked az a célszerűbb. Ettől még visszalépés. Ha nem lenne az akkor a Xiaomi azt adná drágábban.
(#5421) Chaser
Jó neked. Egérmozi nem érdekel,de 64 Giga meg elég arra is.
Hatalmas giganyelő játékokat is meghagyom a gyerekeknek.
2 kártyás telefon nem a feslőkategória védje.
Főleg nem a fapados kártyaváltás. -
Fejvadi
nagyúr
Lehet rosszul értelmeztem amit írtál. Úgy vettem ki, hogy neked nyűg 2 telefonnal járkálni, ezért a 2 kártyás Note mellett döntesz az Mi3 rovására. A 2 kártya előny már akinek erre szüksége van, de ezen kívül köszönőviszonyban sincs a 2 telefon. Feslőkategória vs. középkategória.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5332 üzenetére
Sokkal jobb.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Graphics #5295 üzenetére
Engem az sem zavarna, ha minden rendszerből kilopják a legjobb dolgokat. Működjön gyorsan és stabilan és megfeleljen az ízlésemnek. Felőlem aztán köpködhetnek más márka elvakult fanjai, hogy ez az ő ötletük volt. Költöttem én már sokat, hogy egy névért fizessek dupla árat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Graphics #5289 üzenetére
Nekem a v5 tetszett, nem is volt semmi gondom vele. Furcsa volt a v6, eléggé átszabták, de sokkal szebb, letisztult. Vannak még kisebb gubancok, de hétről hétre jobb. Nekem csak a témák hiányoznak, majd lesznek. Most már nem cserélném vissza, hacsak nagyon nem muszáj.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5287 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5285 üzenetére
Nekem is bejön a MIUI, egyenlőre nem is cserélem semmire. Megnézem milyen az a ColorOS.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5283 üzenetére
Gratula.
Az a ROM jobb lesz?
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5246 üzenetére
Ok, akkor olvaszd a jeget.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5243 üzenetére
Itt az apróban nem néztél körül?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5226 üzenetére
Köszönöm, de a Pandán a 90% hamis. Nekem jó, (pár forintért +)a Magyarországi garancia és baj esetén cserekészülék biztosítása.
Ez a Panda, olvasgasd és aki bevállalja, legyen szerencséje.
[link] -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5133 üzenetére
ROM cserélgetésre
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5077 üzenetére
Nem bírsz magaddal
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #5049 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Marcikutya #4885 üzenetére
Belefutottam egyszer én is egy ilyen témába. Csak pislogtam. Gyors témaváltás és törlés.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #4842 üzenetére
Most. hogy mondod tényleg. Mióta megvan az Mi3 és megkedveltem a MIUI-t már nekem is a MIUI Launcher van fent a teblettán is:-)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Biggeszkij #4776 üzenetére
4G az nem 2 kártyás mint a leírásban van.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #4707 üzenetére
Ejnye :-)))))))))))
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #4695 üzenetére
Ez nekem is alapprogram. A legelső amit felteszek. Azóta nem is használtam még USB kábwlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest