- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
Marcikutya #10542 üzenetére
-
tahepa
senior tag
Valaki nem szándékozik elcserélni Note telefonját egy garis , tempered glass üveggel védett , minden gyári tartozékával , dobozával rendelkező Doogee X5 pro telefonra? Igazából GPS-re és menetrögzítő kamerázásra használnám a Xiaomit.....mint a cserére felajánlott készüléket.
Privi -
tahepa
senior tag
Vége. Megváltam ettől a számomra tökéletes készüléktől. Az utód ( Note2) remélem hasonló jó választás lesz.
Üdvözlettel....egy elégedett használó. -
tahepa
senior tag
Version: V7.1.3.0.KHDMICK (MIUI7) <-- erről valaki tud valamit? 7.1.2.0.-hoz képes valami változás?
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #10188 üzenetére
De jó.
-
tahepa
senior tag
válasz
Depression #10184 üzenetére
Húúúú...de xar...~6 óra...
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #10109 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
molnardenes #10106 üzenetére
A leírás alapján amit egyszer kell elvégezni wipe és format dolgot én egymás után kétszer végeztem el.
Lehet hogy semmi értelme de én úgy gondoltam hogy ezzel aztán tényleg semmi régi cucc nem maradt a telón.De ismétlem lehet hogy semmi értelme.. -
tahepa
senior tag
válasz
molnardenes #10096 üzenetére
Nincs miért elnézést kérni...én bányásztam elő egy régi témát.
-
tahepa
senior tag
válasz
molnardenes #9325 üzenetére
Valami fejlemény 64 GB-os kártya használata ügyében?
-
tahepa
senior tag
"Is for the Redmi Note 3G WCDMA, flash at your own risk, I am not responsible in any way for bricked devices, dead SD cards..."
-
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #10004 üzenetére
T.W.R.P. 2.8.6.0
Step by step
Milestone2 -
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #9999 üzenetére
Igen. 7.1.2.0. multi stabil. TWRP-vel , dupla wipe , dupla format data , majd a telepítés végén wipe cache.
Első indítás hosszú idő. SU telepítés utólag a ikonból rendszerből indítva (twrp gombra bökés a programban)
Eddig nem akad (pedig televágtam jó sok programmal) Háttérben fut a face , messenger , időkép , gmail , akkucsekker. Így a szabad mem. ~1 GB. Melegedést nem tapasztaltam. Az akkuidő az előző hszben.
Jelzőfények ok. Hangok ok. Fagyás eddig nem volt. GPS ok . Zenelejátszó ok. Magyar nyelv ok.
Hírtelen ennyi. -
tahepa
senior tag
válasz
gubabela #9997 üzenetére
Nekem is az volt a telón ( nem is akartam frissíteni...de a kisördög - nem Milestone2
) , de tegnap full-full wipe-format után v7 multi lett feltéve. Eddig jó. Egész napi nyomkodás , fájlok másolása , apk-k telepítése , állandó wifi + mobilnet , 6 email fiók szinkronizálása után 100%-ról 15%-ra merülve 4 óra 12 perc kijelzőidővel tettem fel töltőre.(az akksim a gyári ami minimum másfél éves )....ez meggyőző.
...már csak a sárga folt tűnne el.. -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9989 üzenetére
..és tényleg...az ember nem vigyáz eléggé és már rögtön egy friss romot tesz fel a telefonra..
-
tahepa
senior tag
A V37 után most Stabil Multi ROM , Verzió: KHDCNCK 7.1.2.0 (MIUI 7) tettem fel tiszta telepítéssel. Eddig jó.
-
tahepa
senior tag
Ezek közül mindegyik tud magyarul?
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9971 üzenetére
jelentkezem
-
tahepa
senior tag
Ma véletlenül rányomtam a frissítésre és lőn lett egy 40-es rendszerem...ami számomra abszolute nem megfelelő. Akksi merül ezerrel , programok fagynak..telefonálás közben nem tudom megszakítani a hívást ( fekete képernyő) , csirkelábas írások..stb...hiába cache wipe stb...szóval megy vissza a v37.
Nekem még mindig ez a leghasználhatóbb verzió. -
tahepa
senior tag
válasz
ggeleven #9851 üzenetére
Felraktam a Nova-t és kegyetlenül szaggatni kezdett a telefon működése...kuka lett a vége.Próbálkoztam a Smart launcherrel...az működött de végül maradt a gyári Miui. Inkább nem piszkálom. a V37 tökéletesen fut.
Majd ha lesz igazi , stabil , magyar V7...addig jó lesz a mostani.
Azért kösz. -
tahepa
senior tag
Lehet vótmá....
Létezik a Note-hoz valamilyen működő "duplakopp" altató program ? Próbáltam sokfélét de 99%-ban nem igazán működtek . Egy működött de az meg zabálta az akksit....igaz V6-nál próbáltam... -
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #9816 üzenetére
V37 szintén zenész
-
tahepa
senior tag
Már késő.....no nem dobtam ki.
V37 van most a gépen. Minden működik , töltés is.
Egyedül ezzel a frissítési jelzéssel van bajom , állandóan ott lebeg a szemem előtt.
Nem lehet valahogy letiltani a frissítést az üzeneteivel együtt?
Frissítem én majd akkor amikor nekem tetszik ...jut eszembe..A V37 előtt még egyszer próbálkoztam a MIUI7-el. twrp-ben duplán wipéztem mindent (hátha)
és úgy tettem fel ismét..de a hiba megmaradt...utána jött szintén duplán formázva minden és V37.A 5.8.27-t lehet hogy kipróbálnám majd ha meglenne..a wifi engem nem érdekel mert a 2 GB-os mobilnetem nekem bőven elég egy hónapra..és nem kell wifi..
-
tahepa
senior tag
Kikapcsolt állapotban jelzi a töltést és ha minden igaz tölt is. Bekapcsolt állapotban rádugva a töltőt még az értesítő led sem világított jelezve hogy töltőn van...most kikapcsolva az is világít a töltés közben.Érdekes...de most már tényleg bizonytalan vagyok ..várjak még a romolgatással és bizzak benne hogy ez a probléma így vagy úgy megszűnik vagy hagyjam a fenébe ezt a romot és lépjek vissza...vagy hajítsam ki a kilencedikről az egész hóbelefrancot és térjek vissza a jó öreg Ericson 1018-as telóhoz ?
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9788 üzenetére
Ezt amit belinkeltél nekem. Full wipe és ugyanezt még egyszer feltenni van értelme? Egyel több telepítés nem fog a földhöz vágni...legfeljebb gyakorlom..
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9786 üzenetére
3 akksim van.
A romcserén és imák mormolásán kívül tudok még valamit tenni hogy feléledjen a töltés funkció?
(twrp-ben megy a töltés tehát a töltőm , kábelem , micro usb aljzatom ezek szerint működnek) -
tahepa
senior tag
28%-nál feltettem töltőre és semmi jel hogy töltene. Miui7 telepítése előtt működött a töltés most meg semmi.
A belinkelt leírás szerint csináltam mindent lépésről - lépésre.Próbáltam újra indítani majd recoveryben cache törlés de semmi.Megvárom a reggelt...ha semmi változás beleteszek egy másik akksit és v37-re csere.
Próbáltam a saját töltőjével + kábeljével majd másik töltővel , kábellel mindenféle variációban.
Igen olvastam hogy más is küzdött az akksival...ezért várok reggelig. -
tahepa
senior tag
Közben változott a műsor. Airdroiddal másoltam a pc-ről a telefonra a romokat és alapból a készülék memóriájába menti a program a fájlokat. Onnan kell átmásolnom fájlkezelővel az sd kártyára. Na ez nem történt meg
. Még szerencse hogy előzőleg a MIUI 7-et már átmásoltam a kártyára ...így amikor legyalultam mindent a telefon memóriából még volt mit telepítenem ( MIUI 7). Most ez figyel a telefonon. Nézegetem , próbálgatom majd meglátom marad-e. Biztos ami biztos első dolgom volt most már a kártyára másolni a 37-est és a 34-est....majd meglátom mi lesz a vége. Egyelőre minden működik. Mobilnet egyik slotban telefonálás a másikban stb...
-
tahepa
senior tag
Én nem tettem volna fel a mostanit sem csak a fiamhoz került ( most vissza hozzám mert ő kapott egy REDMI Note2-t az öregnek meg jó lesz a "régi" ) a telefon és ő nyüstölt a frissítésre.Előtte v40-es rom volt a telefonon. Szívem szerint vissza tenném azt vagy a v37-est de sehol sem találok egy magyar nyelvű verziót.Addig talán az is megfelelne amíg ki nem jönne egy valódi ,stabil ,kipróbált ,tesztelt MIUI v7
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9762 üzenetére
Köszönöm az információt.
Ezek után nyugodtan fogom nyugovóra hajtani a fejem.
További szép estét. -
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #9760 üzenetére
Kösz az infót.
...de azért volt már félresikerült frissítés is ha jól olvastam visszafelé... -
tahepa
senior tag
MIUIHU 5.6.4 fejlesztői ROM van a telefonon. Van-e értelme újabbat felraknom ?
Telefonálásra , netezésre (DIGI mobilnet külön kártyával) , email fogadása , néha FB...VIBER , SKYPE nem játszik. Szóval tegyek fel újabbat? Esetleg link és telepítési leírás ? Előre is köszönöm. -
tahepa
senior tag
Valakinek van eladó Note 1 3G-re gyári vagy utángyártott hátlapja Debrecenben?
Kizárólag új érdekel. -
tahepa
senior tag
válasz
MolnarZolee #9647 üzenetére
Nekem lenne egy TWRP backupom a'la v40....
-
tahepa
senior tag
válasz
numera007 #9635 üzenetére
Azért mertem ajánlani mert 2 hónapja fokozott használatban van a fiam által (17 éves mamlasz) és hozza a gyári akksi újkori kapacitását. Én sem mertem nyugodt szívvel megrendelni de kellemesen csalódtam.
A Vifocal cégben csalódtam. Tőlük rendeltem egy másik telefonba akksit és az egy kalap sz.r volt.
Mikor jeleztem a problémát magasról lesz@rták a problémát. -
tahepa
senior tag
válasz
numera007 #9629 üzenetére
...mint a gyári...két hónap használat után kijelenthetem...
-
tahepa
senior tag
válasz
toxicdog21 #9554 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #8813 üzenetére
[ez] nem rossz...árban sem..
-
tahepa
senior tag
Jó lenne ez a M6 rendszer...de ujraindítás után a képernyőre kitett névjegyeket elfelejti és a beállított hivószám kijelzést szintén visszaállítja alapra ( a szolgáltató adja meg). Valaki hasonlót tapasztalt?
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #8792 üzenetére
Majd möglássuk...
-
tahepa
senior tag
Kész.
A rendszer működik.
Köszönöm Milestone2 fórumtársnak a tökéletes , kellően részletes és mindenre kiterjedő leírását - útmutatását.
Most következik a "belakás".
Egy kérdés.
A régi rendszerben volt a középső gomb hosszan nyomásával a műveleti mem. takarítás. Ebben ha van ilyen az hogyan hívható elő? -
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #8779 üzenetére
Sőt már felmásoltam az sd-re a kellő fájlokat , csináltam full mentést ( hármat is és másolom is ki majd a pc-re) persze szintén az sd kártyára és látja a restore menüpontban a recovery is. Jut eszembe.. a restore alkalmával ( ha vissza menne a v40) wipe stb kell majd vagy csak restore...mentés betallózása és tűz?
...a tíz miatyánk majd ezután jön...
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #8774 üzenetére
A nép nevében köszönjük.
Délután update V6.
Az előkészületek elkezdődtek. -
tahepa
senior tag
A "stable" kifejezéssel jelzik hogy megfelelő minőségű az általuk készített rom.
Ergo nem adják a "nevüket" a bétához.
Én amúgy egy felhasználó vagyok nem egy 0-24 órában romoló bitvadász tehát elvárható lenne a fejlesztőktől olyat adjanak ki a kezükből hogy ha megbízhatóan használni szeretném a készüléket ne kelljen naponta romolgatnom. Tudom...minek veszek akkor ilyen "okostelefont"? Azért mert használni szeretném amire kitalálták és nem állandóan bütykölni. Ez azért emberpróbáló kívánság.
...és most már tényleg vége részemről....de miért is kezdtem hozzá... -
tahepa
senior tag
Nem a Lolliról van szó hanem arról hogy Csangék magasról letojnak minket. Egy stabil Miui V6-ot igérgetnek már december óta...most is csak egy bétát tudtak(akartak) kisajtolni magukból. Ugyan ez ment a kistesónál is ( Redmi 1S).
Hol van a legendás Miui support? Megsúgom sehol. A szemembe lejáratták magukat meg a márkát is.
Eddig etalon volt a Xiaomi-Miui márka a szememben és ezt terjesztettem is...de ez a múlt.Beálltak a nagy szürke dzsunka gyártók közé.
Részemről ennyi. -
tahepa
senior tag
Nekem már nem. Ennyi volt.
Frissítés semmi pedig igérték anno...dicsérték egyfolytában hogy milyen naprakész a rendszer...a legfosabb csájna mobilt is jobban supportolják mint ezt a tipust.
A sárga folt amúgy nem hatalmas kb. 5 mm hosszú és 2 mm széles.ééés kijelző jobb felső sarkában van..tehát nem zavaró...de ez az utolsó lökés az eladáshoz. -
tahepa
senior tag
Na részemről ennyi a Xiaomi Note 3G.
Megjelent egy sárga folt a kijelzőn.
Egy éves a készülék , tokban hordott , tempered glass védi a kijelzőt (de minek).
Tokok , doboz , minden gyári tartozék , a folton kívül patika állapot , v40-es rendszer.
Én két naponta töltöm az akksit ( 2 ó kijelzőidő , állandó 3G mobilnet )
Ha valakit érdekel PÜ.
Tudom ez nem hírdetési felület de gondoltam először itt jelzem az eladási szándékot. -
tahepa
senior tag
v.40 rom mellett van arra valamilyen beállítás hogy valamelyik fizikai gombbal tudjak hívást fogadni ?
-
tahepa
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor még várjak a V6-tal?
-
tahepa
senior tag
Kellemetlen meglepetésben volt ma részem.Este kikapcsoltam a telefont kb.80 % akksival és ma reggel nem tudtam bekapcsolni. Töltőre (gyári) dugtam..semmi reakció. Levettem a töltőről , próbáltam többször is bekapcsolni..nagy sokára , többszöri nyomogatásra sikerült. Az akksi töltöttségét 23%-ra mutatta.Most töltőn van és tölt. Eddig ha kikapcsoltam akkor is tudtam tölteni.Vagyula 40-es rom van rajta.Most leszedtem minden utólag telepített alkalmazást és megnézem mi lesz...netán a v40 rommal van problema?
Tegyem fel az új MIUI v6 romot? Ha igen akkor melyiket? Szájbarágósan le ís írná valaki , pontokba szedve?
...tudom ott a kereső..de...
Előre is köszönöm.
( szeretném majd a későbbiekben OTA frissíteni is majd ha jönnek ki az új verziók és az angol tudásom kissé hézagos ezért a magyar nyelvet preferálnám..) -
tahepa
senior tag
40-es Rom van a telefonomon. Ne is várjak OTA frissítést ?
-
tahepa
senior tag
Mobilnetes kérdésem lenne. Adva vagyon egy Note MTK procis verzsön v5 Miui (v40).
1. slotban egy telenor kártya ( szigorúan netre)
2.slotban trékom kártya (szigorúan szövegelni)
A Telenoros kártyán fel tudok használni 2 GB netet per hó. Az istennek sem tudom beállítani hogy ha úri kedvem úgy tarja akkor 3G-n vagy 2 G-n töltsek le bármit ( Play-ból app-ot)...állandóan a wifit keresi a letöltéshez , hiába veszem ki a pipát a "csak wifin letöltés" mezőből.
Szóval mit tegyek ? (tudom..töcsek wifin...de akkor sosem fogy el a keret) -
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7640 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #7613 üzenetére
Kösz a segítséget de végül inkább fliptokos - érzékelős ki-be kapcsolgatós app-ot választottam. Eddig működik.
-
tahepa
senior tag
Normál v40-es rendszernél van lehetőség duplakopp ki-be kapcsolásra? Vagy van valamilyen program erre?
-
tahepa
senior tag
Kezdem megunni a Redmi Note 8 magos verziót. Minden megfelelően működik , nem kell mókolnom..ez tiszta gáz. El is adom , minek olyan telefon amit nem kell 12/24-ben romolgatnom...
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
Én egy ilyen flip tokot használok egy ideje. Az 1S-en is vígan kibírt egy fél évet egy hasonló...
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #6083 üzenetére
Akkor így jártam....mindkét gép itthon 8.1-et futtat....akkor a mentésnek annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS RT-AC68U
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest