- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fejvadi
nagyúr
Amelyiket a felső polcon tartják
(#5437) Weeman1
Miért ne hinnem? Valószínű nem is találnál olyat aki belemenne, de ha mégis akkor azt a telefont nagyon át kellene nézni.Nem értem miért kell ezen ennyit lovagolni? Pont olyan mintha valaki megakarna arról győzni, mennyivel jobb a Samu s3 mint a Note4. Annyit mondok csak, hogy kézbe kell fogni egy Mi3-t és érezni fogod a különbséget, még csak bekapcsolni sem kell. Egyedi.
-
-
-
Chaser
legenda
40-ért a powerbankkel nem rossz. De valszeg veszek egy ilyen napelemes csodát is. Egész nap ülhetek a korcsmában, nem kell konnektor
Ha felébredek meg is rendelem. Tudtam hogy elqrom ezzel a telefonnal, tok, fólia, füles, powerbank...
eddig úgy se költöttem telóra, de ez megérdemli
-
gubabela
senior tag
23-as romot már mem kell rootolni , simán tudod frissíteni updaterrel. A 17-es multis verzióval voltak gondok. Indítsd el rajta a frissítèst( updater) neten keresztül leszedi a legújabbat ès mèg az adataid is megmaradnak. Esetleg tölts le egy multis (magyar) 29-es romot ès a frissítèseknèl meg tudod neki mutatni, hogy azt telepítse.
-
-
-
Weeman1
veterán
Itt olvsahatsz róla:
WSM TOOLS v2.1.8 - MIUI V5 Control Panel -
-
F4ther
tag
Na ma rendeltem meg a Redmi Note-ot (xiaomishop-ról, eu raktár), jövő héten legkésőbb már itt is kell legyen a kezemben ..
Ez a Mi Band engem is érdekelne, egy fekete.
Viszont nem sikerült megjelenési dátumot találnom róla (úgy látom még nincs is), valaki esetleg tudna szolgáltatni több infót? -
Ne buktass le, a fekete a munkába, a rózsaszín meg a hosszú szőke göndör paróka mellé passzol majd
Más: pistonból sikerült másik fake-t kifognom, egyedül a gumifelfogató káva nem stimmel, no meg hogy a hangszóró rész a fülembe maradt
Felirat, doboz, leírás, kábel, minden eredetinek néz ki. Kínainak feldugatás folyamatban, rendeltem 1949dealről amit ajánlottatok helyette.
-
axlfsi
veterán
-
-
kcsa
veterán
én tőle rendeltem, de azóta emelt az árain, nekem még $19 volt
szerk.: itt is egy eredetinek tűnő
-
tolvaj!
őstag
Bölcs
Más
Visszatértem miuira, de ki vagyok akadva a natívon. Miután futott a face ( stabilan a legfrissebb) a chrome és a candy crush ( mindez egyszerre ) bezárás után a szabad ram 1200
. Az első benyomások nagyon kellemesek. Telepítés: letölt sima zip és recobol telepíteni mint update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest