- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Biggeszkij #4776 üzenetére
4G az nem 2 kártyás mint a leírásban van.
-
Jano_023
őstag
válasz
Biggeszkij #4780 üzenetére
Nézz körül a hardver apró én láttam több hirdetést is 4G-s változattal kapcsolatban.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Én is csoportosban szereztem be a sima verziót és mindennel megállt ~50K -ben. Ha ezt az opciót választod, különböző plusz költségek is elhárulnak általában így tényleg csak a várakozási idő ami negatívumként róható fel a csoportos rendelés mellett.
-
gubabela
senior tag
válasz
Nincs gond a 4g-s verzióval, a rendszer simán, gördülékenyen megy. Azt azért jó tudnod, hogy egy gyengébb proci és video van benne mint a wcdma-s verzióban. A snapik meg szeretnek melegedni és a fogyasztásuk is több mint az mtk-s verziónak. Ha ki tudod használni a 4g-t akkor jó választás lehet.
Csoportos rendelést itt a hardverapróban lehet találni. Lényege, hogy x embernek össze kel jönni, hogy olcsóbban meg lehessen venni. (többet veszel nagyobb kedvezményt kapsz elve alapján) A hátránya, hogy sokat kell rá várnod, mert addig el sem indítják, amíg meg nincs a megfelelő létszám. Viszont elég jó áron be tudod szerezni. (akár 10-20e ftal is olcsóbban) -
Weeman1
veterán
válasz
A csoportos rendelést a hardveraprón megtalálod,ott minden le van írva.
A külömbségekhez elég a keresőt használni. -
gubabela
senior tag
válasz
Chigonék nem trükköznek, ha ezt rendeled, akkor 4g-s verziót kapsz. Az, hogy mi éri meg az már egy másik kérdés.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Rendelj csoportosan, az is onnan jön, csak olcsóbb
Szerintem már csak 4G-t árulnak chigonék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest