Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
-
-
dzsidzsas
tag
Sajnos elértem, hogy a telefonom kijelzője elkezdet besárgulni egy csíkban - nem tesz jót a nyári meleg ennek a telefonnak. Valamint nagyon belassult, csináltam gyári visszaállítást, de nem segített. Tárcsázás 6-8 sec, bill. van hogy 5-10 sec mire megjelenik. Hogy szoktátok teljesen újrarakni a rendszert?
-
dzsidzsas
tag
Vajon mi is kapunk Miui 9-t?
-
dzsidzsas
tag
válasz
Csóró™ #10627 üzenetére
Köszönöm a tippet mindenkinek. Nem tudtam milyen kijelző védelme van, én meg szeretem megóvni a dolgaimat. Most nagy levegő és leveszem a fóliát.
fornettisuti: mindegyik vásárlási próbálkozás disput lett, mivel hirdették a fóliát, de nem küldték. Onnan tudom, hogy nincs mert volt pár eladó aki rögtön jelezte hogy nem tud küldeni, de máig hirdeti. A többi arra várt, hogy lejárjon a védelem. Disput-full refund, 1 csillag, ennyi.
-
dzsidzsas
tag
Valaki tud linket Redmi Note 3g (igen, igen első kiadás) üveg fóliára? Mert az összes alis visszaadja a pénzt (miután megfenyegetem), hogy már nem gyártják. Nekem meg berepedt és így trógerül néz ki, de nem merem levenni, mert nem tudom mennyire karcálló az eredeti üveg.
-
dzsidzsas
tag
Képzeljétek hogy jártam a hétvégén. A készülék a nyáron szépen sárga csíkkal lett gazdagabb a kijelzőn (ő sem bírja a meleget) és V8 6.8.11 van rajta, gondoltam megmutatom egy rokonnak a készüléket (eddig fapados kis kijelzős készülékeket használt, nyomógombbal), hogy van rajta egyszerű mód, szép nagy ikonokkal és betűkkel és csere esetén neki adnám. Újraindítást kért az egyszerű módhoz, na ott be is halt, csak a 8-as gömbökig jutott és csak melegedet. 10 perc után meguntam, de nem tudtam újraindítani, csak akku kivétellel, de többet nem lehetett továbbléptetni a 8-on. Semmi gond, Bekapcs+hang fel, Recovery újratelepít. Aha, ez fogadott:
. Persze nem az angol, hanem a Kínai. Végül a Wipe EMMC-vel tudtam megoldani a dolgot. Most lakhatom be újból a készüléket, de mivel nem vagyok nagy fan. Gondolom, többet frissítést már nem fogok tudni feltenni, mert frissítés nem működik a V8 magyar romokban, ebben a kínai elmebetegségben meg fogalmam sincs mit kell csinálni.
-
dzsidzsas
tag
Megint előjött a lassulás a telefonomon. Leszedtem a cm securitit, meg a törlő progit, hopp megoldódott. Avast tettem a helyére. Hátha másnak is van ilyen problem
-
dzsidzsas
tag
Feltettem a v8-at, nem kellett semmit konfigurálni. Nekem bejött. Az utobbi időben sokat lassult a gép nálam, bár soha nem volt tiszta telepítés. Most jelentősen felgyorsult a régi szintre. Ez sem tiszta telepítés volt. Arra figyelni kell, hogy a témák nem kompatibilisek, volt olyan téma ahol nem bírtam a lezàróképből belépni a gépbe
-
dzsidzsas
tag
Segítséget kérnék, a telóba új memória kártyát tettem, kiírta, hogy nem megfelelő -formázza? Én oké, erre újraindult a telefon, valamit mokolt a droid figura és azóta a teló csak a MIUI.hu 7-es betüig jut ott megáll a töltés, se kép se hang
-
dzsidzsas
tag
Hétvégén meg lett az elveszett frissítés, 5.11.5 szerencsére nem települgetnek a frissitések maguktól. De ezt feltettem. Megoldódott a folyamatos random kikapcsolás a zenelejátszásnál, de a headsetel továbbra se tudom bekapcsolni a zenét, de legalább lépteti a számokat.
-
dzsidzsas
tag
Hol állunk most MIUI 7 verziószámoknál? Mert az enyémen 5.10.22 van, tegnap volt frissítés, nem emlékszem hányas, de nem tettem fel mert alacsony volt az akku, gondoltam ma reggel felteszem, de ma már nem talál frissítést - visszavonták? vagy feltette titokban magától?
-
dzsidzsas
tag
válasz
Depression #9748 üzenetére
Nekem az előző frissítésnél csinálta ezt, fennhagytam estére a töltőn és reggelre 100% volt és nem merülget azóta se. Szerintem újra tanulja a rendszer az aksit, ennyi
-
dzsidzsas
tag
válasz
tescosjogi #9745 üzenetére
Én U8 tök egyszerű órát használok jó ideje hozzá. Sms, hívás, telefonkönyv, zene, kamera minden megy rajta. Aliexpressről rendeltem, akkor 8000 ft körül volt. Nekem több nem is kell belőle. Autóban kihangosításhoz, zene vezérléshez utazás közben, elfoglaltság alatt ránézni kihív, üzenet, erre tökéletes.
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok. 5.9.17 feltette frissítésként magának a teló. Azóta időnként kikapcsol mindegyik mp3 lejátszó (a gyári is), a headset gombjait felismeri de nem használja (beállítottam a hangnál, működik is, de ha léptetni akarom a számot csak kikapcsolja a képernyőt). Illetve, be lassult a telo, rámegyek a telefonra és eltelik 2-3 másodperc mire megjelenik a híváslista a tárcsázóval, ez eddig nem volt. Néhány kapcsolathoz rendelt kép hívásnál egyszerűen eltűnik, a többinél meg meg van. Másnál is van ilyen? Nincs fent új program hetek óta. Köszi
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok! A telóval eddig nem volt gondom, ma délután hiába hívtam egy számot nem kapcsolt a készülék. 2 sim kártya volt benne: Telenor, T-mobile. 40-es rendszer van rajta. Újra indítottam, azóta egyik sim kártyánál se kéri a kódot és nincs szolgáltatás. A sim kártyára azt írja zárolt, de nem tudom kioldani. Másik telefonon megy mind a két kártya. mi lehet?
-
dzsidzsas
tag
Néhány hónapja kikapcsoltam, hogy ha ismeretlen szám hív akkor tegye tiltólistára. A napokban megint elkezdtek zaklatni a névtelen biztosítók, ezért vissza akartam kapcsolni. De a biztonság-blocklist-tiltólista beállításra lépve összeomlik az alkalmazás. Másnál? Javítás? v40. Köszönöm
-
dzsidzsas
tag
Én mindig várok néhány napot, mielőtt frissítem, mert itt a fórumon valaki csak nyavajog, ha nem jó valami. A 37-el se volt bajom, néha a zenelejátszó fura dolgokat művelt, de lecseréltem, igazából elégedett voltam vele. De csak feltettem a 40-t. A 40-es is szépen teszi a dolgát, igaz én nem turáztatom mindennel, hibát még hétköznapi használat mellett nem találtam.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sir Sparrow #7055 üzenetére
Én szét szoktam szedni a filmet közzel 4 gigás darabokra. Mkvtools-ot használok, ha jól emlékszem a progi nevére, most nem vagyok otthon, hogy megnézzem.
-
dzsidzsas
tag
Csak kérdezném a V6-ban is lesznek témák? Mert én jelenleg ezt használom és nem is akarok rajta változtatni, ha ez nem lesz a V6-ban akkor én biztos nem teszem fel. Mindenki odáig van érte, azt hiszik ilyen a telefon
. Ez mellett a 37.-es rom nálam nagyon jól megy, időnként van egy pici bug, de hol nincs, és teszi a dolgát. Én nem fél évre vettem a telefont, azért választottam ezt, mert évekig akarom használni.
-
dzsidzsas
tag
válasz
margithid #4916 üzenetére
Én azért vettem ezt, mert én is mindig évekre veszek telefont. Az előző telefonom Sonnyericson w200i 7 évig használtam. Bízom benne, hogy ezt 3-4 évig használhatom. Ezért nem vettem "nagy gyártótól", mert tudom hogy addig nem bírja, csak ha nagy mákod van. Nokiás céges telefonomat évente kellett cserélni, nem mert kaptam újat, hanem mert behalt.
-
dzsidzsas
tag
Én nem várom a 6-ot, olyan jól belaktam. Találtam egy kellemes könyves témát és mindenki csak ámul rajta. Én vagyok a király.
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #4636 üzenetére
37-es, de eddig egyik rommal se csinált még ilyet. Kopp, kopp, kopp.
-
dzsidzsas
tag
Nekem eszembe se jutott váltani róla. Miért is tenném? Jól néz ki, stabil, nem indul újra a telefon mindennap 2x, nem fagy ki, van rá frissítés, nem lagol, szeretem. Nagynak nevezet cégek ennek a felét se tudják biztosítani a csúcskészülékeikkel.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sir Sparrow #4138 üzenetére
Nem tenném, a fórumon nem ajánlják az antelife-t. Állítólag sok a szemét és a javított telefon.
Nekem is feldobta a telefon az új frissítést, de kínai krix-krax-t ír. így nem mertem feltenni. valaki frissítette így? Mert szerintem ez nem a multi - jól gondolom?
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #4107 üzenetére
Én nem reklámoznám azt a féreg oldalt, Milestone2 -nek is üzenem (külföldi rendelés fórumon ez már végig éget egyszer). Ráadásul a facebook oldalukkal kitö...., semmire se mentek. Elküldték már őket azon is a francba pár tucatszor. Minideal az egyetlen oldal amit én ajánlani mernék telefon vásárlásra. A vámgarancia átverés!!!!!!!!! Miért? Mert telefonra nincs vám, csak ÁFA. Na ezt is megbeszéltük.
-
dzsidzsas
tag
2-3 nap-ot bír nálam folyamatos használat mellett. Éjszakára kikapcsolom a Bluetooth kapcsolatot, mert a gmail meg tudja viccelni és folyamatosan ébren tartja az órát ezt az appot használom hozzá.
A várnyomásmérő órák csak díszek. Még megközelítő adatott sem adnak, nem hogy pontosat.
-
dzsidzsas
tag
Nem értem ezt a bracer mániát. Néhány hónapja vettem egy U8-as órát 41$-ért. Bluetoothon keresztül kommunikál a telefonnal, zenét léptetek, hívásokat fogadok, kihangosítóként használom, van benne lépésszámláló, óra, üzenetek, minek ehhez 4.4 android. És közben az sem hátrány, hogy nem nézek úgy ki mint egy rattyi. Bocs az offért, már nagyon kikívánkozott.
-
dzsidzsas
tag
A mai napon utaztam egy nagyot (280km), végig bekapcsolt képernyővel, zenét hallgattam és közben nyomkodtam a Pen and paper játékot. Semmi extra nincs benne. A proci 61 fokos lett a végére. Szerintem játékok közben vagy a gpu-t vagy a procit maxon futtatja, hogy ne lagoljanak a játékok. 98%-ról 4 óra alatt 28% ment le az akku.
-
dzsidzsas
tag
Kis játék teszt:
Nem szoktam telefont játékra használni, de most rákényszerültem (ellopták a tabletem töltőjét). Így összevettetem egy Tegra 3-as géppel. A céljáték pedig a Jurassic Park Builder (tolom már vagy fél éve csak nem hagyom veszni). Tegrán egy kínszenvedés volt a pénz begyűjtése, mert ha nem közelítettem a dinókra rá, belassult a gép (1g ram). Erre különben nagyon sokan panaszkodtak egyéb procikkal is. A reggeli, esti rutinművelet 10-15 percig tartott. Feltettem a Note-ra, láss csodát, gyönyörűen fút. Nincs akadás, lag, lassulás, a rutin 2-3 perc alatt meg van. Ráadásképpen sokkal szebben is néz ki. Gondoltam megosztom. -
dzsidzsas
tag
Lejárt a szerkesztés ideje, de megvan. Átállt a szlovák hálózatra. Legalább már ezt is tudom.
-
dzsidzsas
tag
Megjelent a jobb felső részen egy körbe zárt R betű piktogram, valaki tudja ez mi? Mert azóta zöld a visszajelző fény, pedig arra a színre nincs is állítva semmi.
-
dzsidzsas
tag
Mindenképpen jelentsd fel. Amikor a rendőrség megkeresi nem lesz ekkora szája. Addig meg figyelj, hogy ne fenyegesd (azt majd utána, egy sötét sikátorban, négy kigyúrt haverral
), és kultúra. Ja és ne ijedj meg, hogy fenyeget, feljelent. Tegye azt, ha sok pénze van. Magyarul nem fog
-
dzsidzsas
tag
AnTuTu teszt eredmények, akit érdekelnek a számok:
23-as Rommal: 25.432
30-as Rommal: 30.904
34-es Rommal: 31.334
Majdnem Rommelt írtam -
dzsidzsas
tag
válasz
gyulagy #3514 üzenetére
Nekem csomagként.
Ha a szolgáltató helyett szám jelenik meg, érdemes a hozatott kikeresni és visszarakni ahova tartozol, mielőtt meglepetés ér, főleg a határ mellett, nálunk mindig átmegy az orange-ra (szlovák).
34-t valaki felrakta már, nem szívesen ütném ki a belakott 30-t egy rosszabbra.
-
dzsidzsas
tag
Biztos, hogy nem attól. Mindennap többször átvilágítják a telefonjaimat (köztük a fórumtémás kedvencemet is), soha nem volt ilyen. Ráadásul itt (a munkahelyemen) naponta több ezer darab telefont világítanak át ilyen készülékkel és semelyiknek nem lett még baja. Máshol kell keresni a hibát.
Priston fülhallgatót rendeltem én is a Pandasenkinek se ajánlom boltból és nem voltam elájulva. Nem mondom jobban szól mint a fapados Nokia headsetem, de többet vártam, ahogy körbe zengték itt himnuszokkal. A beállításokban megadható hangbeállítások külön a Xiaomi fülesekre meg rontott a helyzeten. Lehet hogy nem az eredeti pristont árazgatják le? Csak egy jól sikerült hasonmást?
-
dzsidzsas
tag
Óvatosan a power bankokkal, a legtöbbje mikor szétszeded, nem is akkora kapacitású. A solaronál meg sokszor bizonyították, hogy csak a töltöttséget jelző ledeknek ad csak áramot és nem tölt
. Eredeti Xiaomit vegyetek 23-25$ 10400mA/H.
-
dzsidzsas
tag
válasz
szepnorbee #3004 üzenetére
Nálam nem fordult elő ilyen. Pedig szinte naponta állítottam az ébresztést. Lehet valamelyik app kevert be, vagy rakd újra.
-
dzsidzsas
tag
Én előszőr ezt rendeltem. Mivel a készülék megérkezése után kiderült, hogy igen cigányosan néz ki, ezért gyorsan rendeltem egy másik tokot hozzá, ezt pedig elsüllyesztettem a fiókomban. Ez lett az új barna színben. Én ezzel nagyon légedet vagyok. Gondoltam megosztom.
-
dzsidzsas
tag
Gps a 30-on, nálam gyengébben múzsikál mint a 29-en. Nem nagyon használtam eddig, de tegnap bekapcsoltam és rohadt nehezen talált jelet. 29-nél nem volt ilyen. Másnál is jelentkezett ez?
-
dzsidzsas
tag
Nos nálam minden klaffol pedig 30-as van fent. Szerintem nem kell teleszemetelni mindenféle appokkal aztán meg szidni a Romot. Alien VS Predator szépen fut, sőt szebb is mint tegra 3 procival, ami durva. A készülék viszont 4-5 pálya után nagyon meleg, a kamera alatti területen, sőt forró. Ennek ellenére nem lagolt egy picit sem. Pedig a kedvetekért a legszebb templomos pályán izzasztottam. Tartom magam az előző kijelentésemhez, bizonyára vannak appok melyek bekevernek, aki problémásnak talál valamit az tegyen fel hozzá másik appot, ha úgy is gedva akkor valamelyik app a probléma forrása. Rengeteg állítgatás is okozhat problémát, zenelejátszónál, pl: rázogatásra számváltás, ezt azonnal kapcsoljátok ki, valakinél a CPU energia spórolása okoz bajt (nálam elejétől be van kapcsolva), kapcsold ki. Apróbb bugok vannak benne, de azok nem létfontosságúak vagy másik appal helyestesíthetőek.
-
dzsidzsas
tag
válasz
eladogeppc #2784 üzenetére
Nálam nem csinálja. Gmail is szépen lejön. Viszont nálam nem sok más progi van rajta, azokat a tabra rakom. De annyit sopánkodtok, hogy felteszem az alien vs predatort megnézem mit tud. Annak ütős a grafikája és szépen optimalizált is. Majd jelentkezem.
-
dzsidzsas
tag
válasz
eladogeppc #2746 üzenetére
Kínából próbálod lehúzni. Az nem csak szerveren múlik, hanem a távolságon, adatkapcsolati csomópontokon is. A Kínai és a magyar nemzetbiztonságon, meg még egy csomó dolgon
AnTuTu teszt 30-al nekem CPU energiatakarékosság bekapcs: 26.500, ha nincs bekapcsolva 25.000, ki érti ezt.
-
dzsidzsas
tag
A 29-ben azt a hibát észleltem, hogy a zenelejátszónál, ha be van kapcsolva a rázásra számváltás, egy idő után magától el kezd váltani a számok között pár másodpercenként, mindenfajta rázás nélkül. Mindegy végül is, mert fizetős appot használok zenehallgatáshoz, csak hátha valakinek ez gondot okoz.
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #2271 üzenetére
Nálam ugyan ez van, ne foglalkozz vele. Tedd fel a kártyára a friss romot, majd beállítások - A telefonról - rendszerfrissítések (nem talál) - bal oldali menügomb (alul) - ROM telepítés kiválasztása. Kiválasztod az sd-n lévőt és felrakja. Tádám. Nálam így működött.
-
dzsidzsas
tag
Én is feltettem. ALS működik
-
dzsidzsas
tag
Valaki nézegette már a szenzorokat? Nálam furán működik a light szenzor, mintha alapból nem menne, csak ha progival ránézek, akkor indul el, mindenesetre a fényerőszabályzás automatán van és szerintem nem működik. Másnál?
-
dzsidzsas
tag
Majd aki feltette a 28-t írjon róla, hogy mi változott. Mert feleslegesen nem bolygatnám a rendszeremet, mert nálam nagyon pöpecül megy a 25-s.
-
dzsidzsas
tag
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok!
Meg van a telefon. Rootolva van, ami jó, JHDCNBA97.0 van fent ami szerintem a 17-es. Idáig jutottam:Mobileuncle Tools alkalmazás kikeresed a Recovery Update menüt aztán telepíted recovery.img fájlt.Ez után az újraindítás során a fehér MI kiakadt, hosszú ideig, Újraindítottam, elindult, szerencsére. Jön a köv lépés Updater app -> Menüben kiválasztod a "Reboot to Recovery mode" lehetőséget.
/Telefonod újraindul bent vagyunk a Recoveryben/
Aha, csak nálam nem hajlandó telepíteni az updater appot, a rendszerfrissítésnél meg kilép, esélyem nincs feltenni.Tolvaj hozzászólása sem működik mert totál kínai írásjelek jelennek meg. Azt meg nem értem. Valaki? -
dzsidzsas
tag
ok
Azt lehet tudni mennyiért szállítják ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- Warhammer 40.000
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest