- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruffian
tag
Helló!
Habár már átpártoltam a Note 4-es csapathoz, de még mindig meg van az 1-es kiadású szerkezet is.
Node, van vele egy kis baj. Kb. egy hete fogta magát és sűrű hibaüzenetek (gapps, meg egyéb rendszerhibák) kíséretében összeomlott a rendszer. Újraindításra bootloop. Cache törlés után szintén bootloop.
Újratelepíteni nem tudom a rendszert, mert az E: meghajtót nem tudja mount-olni.
Flash-elni sem tudom, mert hiába észleli a gép a telefont, a letöltés nem indul el.Szóval nekem végülis a célom az lenne, hogy egy tartalék telefon legyen belőle a továbbiakban. Mivel értéke már nincs, így a fiókba száműzném. Csak ahhoz előbb használható állapotba kéne hozni.
Van valakinek valami tippje, mit tegyek vele?
Vagy esetleg ha valaki akar vele szenvedni (kevéske honorárium fejében), akkor Kecskeméten oda adhatom. -
-
Ruffian
tag
Üdv néktek!
Olyan probléma ütötte fel rút fejét, hogy a telefon állandóan szinkronizálna, de nem tud. Pörög a jel, de nem csinál semmit. Kikapcsolt wifi/mobilnettel is csinálja továbbra is.
Emellett se a gyári böngésző, sem a Chrome, de még a Play sem működik. A Play konkrétan azonosítást kér, de nem bírok belépni a Google-ba.
Emellett rendesen lelassult a mobil. És újfent nem fogad SMS-t.Szerintetek ez mi lehet és mi a gyógyír rá?
MIUI 7.1 "stabil" van rajtaElőre is köszönöm!
-
Ruffian
tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a gyári "Jegyzetek" app hova menti a tartalmakat?
-
Ruffian
tag
válasz
Milestone2 #9971 üzenetére
Van bizony!
Nekem a régi MIUI kezelőfelület jobban bejött. Plusz v37-el eddig a legstabilabb nekem.
Bár az újakat még nem is próbáltam... -
Ruffian
tag
válasz
rick009 #7486 üzenetére
Aki klónt vesz, legyen tisztában a következményeivel. Sajnos nagy eséllyel nem fognak működni a romok és egyéb Xiaomi-hoz tartozó szoftverek, mivel lehet hogy azt látod, hogy MIUI van rajta, de nagy eséllyel csak egy téma az egész.
Egy specifikációt tényleg leírhatnál, vagy legalább egy linket adhatnál ahol vetted(bár ez nem túl jó ötlet, nehogy kövesse valami elvetemült a példád)
Legközelebb inkább légy türelmes, és gyűjts egy eredetire.A másik: ha kettesben akarsz valakivel beszélgetni, írj privátot. Ne hurrogd le azt, aki hozzászól a beszélgetéshez. Még ha off is...
-
Ruffian
tag
válasz
lacora5 #5654 üzenetére
Az elsőt megválaszoltad a kérdésben.
Második kérdésre eltérő tapasztalatok vannak, íme az enyém: én hardverapro-n vettem csoportos rendelés keretein belül. Kolléga ígérte, hogy ő intézi a garit postaköltség fejében. Nézz körül, hátha találsz vmit.
Még tudom ajánlani az aliexpress.com-on lévő gyémántos boltokat.
Harmadik: én 30-as romot használok, ami nem a legújabb, de bevált, minek cserélni?
Eddig egy két appcrash-en kívül semmi bajom nem volt vele.Remélem tudtam segíteni!
-
Ruffian
tag
válasz
anonymuos1 #5511 üzenetére
Amúgy sem fogod tudni....
-
Ruffian
tag
válasz
toxicdog21 #5116 üzenetére
Át van állítva régen. Nekem v30 van, tehát úgy tűnik, verziótól független.
Valahogy csak jó lenne kiiktatni, mert igen zavaró. -
Ruffian
tag
válasz
gubabela #2598 üzenetére
Előferdülnek ilyen furcsaságok. Nekem is sok oldalt nem, vagy nem úgy hoz be, ahogy PC-n megszoktam. (És nem a mobilra fejlesztett oldalakról beszélek persze)
Még olyan kérdésem lenne, hogy legutóbb néhány app telepítése után se az Playről, se az SD-ről nem engedett bizonyos appokat felrakni, "nem áll rendelkezésre elég tárhely" hibával. Azt azért nem hiszem, hogy ilyen apró alkalmazások(MX Player, ES Explorer), meg egy nagyobb játék (Dead Trigger 2) után máris betelne a memória. Sőt, Titanium azt írta, hogy a rendszer ROMon 166mb még szabad volt, bár ezt keveseltem, de nem bírtam növelni. Az Internalon 3,6 giga volt szabad. Fura.
Ezt a problémát szeretném elkerülni. Mit tudtok ajánlani? -
Ruffian
tag
Innét melyik ROM-ot érdemes letölteni? Redmi Note-WCDMA Global-t, vagy a China-t? Ezekben csupán nyelvbeli különbségek vannak?
-
Ruffian
tag
válasz
tolvaj! #2570 üzenetére
Amúgy sem árt, ha több helyen kiírom a bajom, ugye több helyről jön a segítség, hátha előbb lelünk választ a probléma megoldására.
Hát van jópár kőbunkó a nagyurak között...De akkor maradjunk itt, ahol otthonosabb
Egyébként ismét flasheltem, megpróbáltam belépni a recoverybe, kb. 5 perce Mi logoval szemezek.Nem szóltam!
De viszont bootolni még mindig nem hajlandó, de a recovery már működik, tehát jó eséllyel probléma megoldva.
-
Ruffian
tag
Üdv!
Olyan problémám állt elő, hogy SPFlashTool-al akartam felrakni a melléje csatolt ROM-ot(Összesítésből letöltött), de valami rosszul sült el és most MI logo után nem igazán akar továbbhaladni. Recovery nem jön be még a választó sem, ráadásul nekem fordított gombos(volume+ és Home-ra jön be a választó, a "görgetésés" is a volume+-al történik a választás viszont nem a volume- ra, szóval meg vagyok kissé lőve.
Próbáltam többször is, mentést is próbáltam visszaállítani, de egyszer sem jártam sikerrel.
Valaki kérem segítsen, nincs kedvem az alig 1 hetes telefonomat a kukába vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest